Το ΚΚΕ προκαλεί τη δημοκρατία...

on .

ΕΙΝΑΙ εξοργιστικά προκλητική και ανατρεπτική η στάση του ΚΚΕ, που περιφρονεί χωρίς προσχήματα τους νόμους, επιδιώκοντας επεισόδια, πολύ δε περισσότερο τώρα που όλοι οι πολίτες βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Εκείνο το «βιολί» του. Να επιμένει να θεωρείται ...«εκτός νόμου», υπερασπιζόμενο δήθεν το λαό!
ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τις αντοχές της δημοκρατίας. Μιά ζωή στην παρανομία. Πορεία για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο, αγνοώντας επιδεικτικά τη σχετική απαγόρευση, συνεπικουρούμενο στα Γιάννινα, στην Ήπειρο γενικότερα, από το Εργατικό Κέντρο και σωματεία- σφραγίδες, με εμπροσθοφυλακή τις ομάδες κρούσης του.
ΩΣ να μη φτάνει αυτό, επιρρίπτει τις ευθύνες στην Αστυνομία και απαιτεί θρασύτατα την ανάκληση των προστίμων σε συλληφθέντες κατά τα επεισόδια που προκάλεσε και τη μη παραπομπή σε δίκη των ταραξιών! Αλλά πρόστιμα επιβάλλονται σε κάθε πολίτη που παραβιάζει τα μέτρα, κάτι που δεν απασχολεί τους αναιδείς «δημοκράτες»!
ΚΑΙ το χειρότερο: Το Εργατικό Κέντρο, Εμπορικός Σύλλογος κλπ ενεργούμενα του ΚΚΕ, καλούν σε κινητοποιήσεις αύριο! Δηλαδή θα επιδιώξουν να προκαλέσουν νέα επεισόδια και θα φταίει πάλι η ...Αστυνομία, η οποία καλείται να πράξει το καθήκον της. Αυτό να κάνει, είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.