Δώστε στο Δημόσιο και το ιδιωτικό ιατρείο σας κυρία Όλγα Γεροβασίλη…

on .

Αν κάτι έμαθε καλά ο Ελληνικός λαός από την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η ευκολία  με την οποία  τα στελέχη του από τη μία ψήφιζαν «ναι σε όλα» και την ίδια στιγμή κατήγγειλαν τις ίδιες αποφάσεις και τα όποια μέτρα αυτές περιλάμβαναν. Ήτοι εφάρμοζαν στο ακέραιο την παροιμία και «ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη»! 
Την τακτική αυτή τη  συνεχίζουν  ακόμη και τώρα, ακόμη και στα ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού! 
Και αν κάποια στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχουν περάσει προ καιρού στο στάδιο της γραφικότητας, μην αντέχοντας το γεγονός ότι η  χώρα δεν κατέρρευσε, είναι να απορεί κανείς με θεωρούμενους σοβαρούς πολιτικούς, όπως η εξ Άρτης, πρώην Υπουργός και νυν Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.  
Χθες η κ. Γεροβασίλη για να αντιπολιτευτεί την Κυβέρνηση, επιχείρησε να «συγκρίνει» δύο ποσοστά που αφορούν ανόμοια ζητήματα: Τις  περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα και τα νοσήλια των ιδιωτικών εντατικών μονάδων: «Δεν μπορεί -είπε- να περικόπτεις τους μισθούς με 50% των εργαζομένων και να αυξάνεις τα νοσήλια στις ιδιωτικές εντατικές από 800 σε 1600 ευρώ ημερησίως, αντί να επιτάξεις τα ιδιωτικά νοσοκομεία». 
Το αν είναι ακριβά ή όχι τα νοσήλια, άμεση και αποστομωτική ήταν η απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου. Όμως  σε συνθήκες πολέμου ποτέ δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η ανθρώπινη ζωή με μια πρόσκαιρη μείωση μισθών. Αυτό θα έπρεπε να το λαμβάνει υπόψη της, όντας η ίδια επαγγελματίας Υγείας και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα. Επέκρινε όμως την Κυβέρνηση και γιατί δεν επίταξε τα ιδιωτικά νοσοκομεία, ώστε να μη μετατραπούν τα δημόσια σε υγειονομικές βόμβες «με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την Υγεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, αλλά και όλων όσων χρειαστούν τη δημόσια περίθαλψη».
Θα περίμενε κανείς μετά από αυτή τη δήλωση, ότι  η ίδια ως επαγγελματίας Υγείας και οι στενοί συνεργάτες της θα έθεταν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση του «δοκιμαζόμενου» νοσοκομείου της Άρτας, προκειμένου να διευκολύνουν τη λειτουργία του  με τιμές… δημοσίου. Τότε οι προ ολίγων ημερών δηλώσεις της θα ήταν πειστικές, όταν έλεγε: “Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες στεκόμαστε με ευθύνη ως αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, θα συνεχίσουμε την κριτική μας με την έννοια της πίεσης προς μια θετικότερη κατεύθυνση”. 
Φανταστείτε και να μην στέκονταν με… ευθύνη απέναντι στην κρίση τι άλλο θα ακούγαμε. Ιδού λοιπόν η Άρτα κ. Γεροβασίλη.