Ακήρυκτος πόλεμος κατά της Ελλάδας!

on .

Βλέποντας απλά τον χάρτη με τους καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών έχει κανείς οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτό που γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας είναι οτιδήποτε άλλο από συστηματικό εποικισμό της πατρίδας μας και μάλιστα από μουσουλμάνους που προέρχονται από χώρες της Αφρικής και της Ασίας; Και αυτός ο χάρτης βέβαια δεν είναι ενημερωμένος με τις τελευταίες «δομές φιλοξενίας». Είναι χρήσιμος, επειδή πιστεύουμε ότι ο πολίτης δεν πρέπει να έχει αποσπασματική εικόνα για τα τεκταινόμενα, αλλά συνολική, ώστε να μπορεί να βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα.
«Δομές φιλοξενίας» κατ’ ευφημισμόν, αφού πρόκειται για δομές μόνιμης εγκατάστασης. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, ας το καταλάβουν οι πολιτικοί που μας κυβερνούν. Αυτό, ωστόσο, για να λέμε την αλήθεια, είναι μόνον ένα από τα πολλά ψέματα που μετέρχονται οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, για να αποκοιμίσουν τον κυρίαρχο λαό. Το άλλο είναι η λεγόμενη «πολυπολιτισμικότητα», λέξη παραπλανητική επίσης, αντί της ορθής «πολυεθνικότητας».
Αδυνατεί το πολιτικό σύστημα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ακήρυκτο πόλεμο που εξαπέλυσε η Τουρκία εναντίον της χώρας μας. Προσπαθεί η παρούσα Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει σε ένα βαθμό το πρόβλημα και αντί η αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα να βοηθήσουν, την αντιπολιτεύονται είτε για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, είτε από καταστροφική για το έθνος ιδεοληψία. Δεν είναι λογικό και επιτρεπτό η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη να υποκύπτει στους εκφοβισμούς και τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την αδιάκοπη ροή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών. 
Ήδη τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται υπό ουσιαστική «κατοχή» από τις δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. 
Είχαμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους. Κάποια στιγμή η όξυνση των σχέσεων μεταξύ των ντόπιων και των λαθρομεταναστών είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Διερωτάται ο απλός πολίτης, γιατί ο Μητσοτάκης κωφεύει στα όσα λένε ειδικοί σε αυτά τα θέματα και εθελοτυφλεί σε όσα καθορίζονται από τις διεθνείς συμβάσεις! Έχει συνάψει κάποια συμφωνία με τη Γερμανία με κάποια οικονομικά ανταλλάγματα; Και είναι προς το συμφέρον της χώρας η δημογραφική αλλοίωση για κάτι τέτοιο; Γιατί εξακολουθεί να μιλά για πρόσφυγες; Με βάση τα όσα ειδικοί λένε επικαλούμενοι το διεθνές δίκαιο σχετικά με αυτό το θέμα, όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας θα πρέπει να θεωρούνται παράνομοι μετανάστες και, επομένως, θα πρέπει άμεσα να επαναπροωθούνται στην Τουρκία, από όπου φθάνουν στη χώρα μας βάσει σχεδίου. Το ότι ο Μητσοτάκης δέχεται αυτά που του υπαγορεύουν άλλοι, χωρίς καμιά αντίρρηση, είναι δείγμα ασύγγνωστης υποτέλειας.
Οι δυο χιλιάδες Αφγανοί που δημιούργησαν τα επεισόδια στη Λέσβο πρόσφατα, για να φτάσουν στη χώρα μας, διασχίζουν δεκάδες ασφαλείς χώρες. Γιατί, επομένως, να επιμένει η Κυβέρνηση να τους θεωρεί πρόσφυγες. Και το ίδιο ισχύει για τους Πακιστανούς και όσους άλλους προέρχονται από χώρες όπως το Μπαγκλαντές, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Σομαλία και άλλες Αφρικανικές χώρες. Αυτή η Κυβέρνηση την ίδια στιγμή που μιλά για επαναπροωθήσεις, ιδρύει δεκάδες άλλες «δομές φιλοξενίας» σε όλη την ενδοχώρα, στις οποίες εγκαθιστά χιλιάδες μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών! 
Μια είναι η αντιμετώπιση του ακήρυκτου πολέμου του Ερτογκάν: άμεση επιβίβαση όλων όσων φθάνουν στα νησιά μας και όλων όσων βρίσκονται ήδη σε αυτά σε πλοία και μεταφορά τους εκεί από  όπου ξεκίνησαν, δηλαδή την Τουρκία. Αλλιώς, κάποια στιγμή στο όχι μακρινό μέλλον, τα νησιά θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των μουσουλμάνων και μέσῳ αυτών της Τουρκίας. Και κάτι παρόμοιο θα γίνει και με την υπόλοιπη χώρα, όπου μεταφέρονται συστηματικά και σταθερά χιλιάδες από αυτούς.
Ο κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας είναι ήδη ορατός. Σε μια κρίση με την Τουρκία είναι πολύ πιθανόν ότι όλοι αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα για την ίδια την υπόσταση της πατρίδας μας.
Επιπλέον, ένα χρεοκοπημένο κράτος ξοδεύει δισεκατομμύρια -  τριάντα δις υπολογίζονται μόνον η ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους τα τελευταία χρόνια - τη στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών βρίσκονται κάτω ή κοντά στο όριο της φτώχειας, δεκάδες χιλιάδες είναι άστεγοι, πολλοί άλλοι κινδυνεύουν  να χάσουν τα σπίτια τους, και εκατοντάδες χιλιάδες προσοντούχων νέων εγκατέλειψαν τη χώρα μας, για να βρουν δουλειά και να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό (brain-drain), μια από της μεγαλύτερες τραγικές συνέπειες της κακοδιαχείρισης των πολιτικών μας.
Με τα δισεκατομμύρια που ξοδεύει το κράτος για τους λαθρομετανάστες θα μπορούσε να περιθάλψει όλους αυτούς τους Έλληνες συμπολίτες μας ασκώντας ένα χρέος που είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο. Επιπλέον, θα μπορούσε να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις, για την αντιμετώπιση της νεο-οθωμανικής επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
Προτού να είναι αργά, οφείλει ο Μητσοτάκης, παραβλέποντας και αδιαφορώντας για τις κατακρίσεις των κυρίων υπευθύνων του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, να προχωρήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα σε αυτό που υποσχέθηκε προεκλογικά, την με κάθε τρόπο ακύρωση της πολιτικής του Ερτογκάν για άλωση εκ των έσω της πατρίδας μας μέσῳ των λαθρομεταναστών και την άμεση επαναπροώθησή τους στην Τουρκία.
Αλλιώς, όπως έχουμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν για το ίδιο θέμα, οι μελλοντικές γενιές θα καταριούνται τους υπαίτιους για τη μετατροπή της χώρας μας σε  ισλαμικό κράτος, που φυσικά δεν είναι άλλοι από αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ