Ξεκαθαρίζουν οι ΜΚΟ!

on .

Οι ΜΚΟ, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν από καλοπροαίρετους ανθρώπους για να βοηθήσουν το Κράτος μας στη δίνη του Προσφυγικού προβλήματος που προέκυψε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, για να εξελιχθεί σήμερα  σε πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων, μετατράπηκαν κι αυτές σε πρόβλημα!
Κι αυτό γιατί, ενώ ξεκίνησαν και χαιρετίσθηκαν απ’ όλους τους Έλληνες σαν κορυφαία πράξη  εθελοντισμού, εξελίχθηκαν, πολλές απ’ αυτές τις οργανώσεις, σε πυρήνες συναλλαγής, χρηματισμού, εκμετάλλευσης προσφύγων και μεταναστών, κλοπής εκατομμυρίων  από την Ευρωπαϊκή  βοήθεια για το προσφυγικό και έγιναν πολλές από τις ΜΚΟ, που ξεφύτρωσαν ανεξέλεγκτα, σαν μανιτάρια, για να τσεπώσουν  χρήματα από κάθε μορφής ατιμία! Έγιναν λοιπόν πρόβλημα,  για τη χώρα, στις παρυφές του προσφυγικού.
Η προηγούμενη Κυβέρνηση, είχε πλήρη συνείδηση του προβλήματος αυτού, αλλά δεν έκανε τίποτε για να το επιλύσει, αφήνοντάς το ίσως, για ευθύτερο χρόνο. Το περίεργο όμως είναι γιατί τώρα, που η σημερινή Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει το τοπίο και να λύσει το πρόβλημα βάζοντας όρους και κανόνες ώστε να ξεχωρίσει τις έντιμες οργανώσεις που επιτελούν το έργο τους από τους ανθρώπους που έγιναν πάμπλουτοι από τους τεράστιους μισθούς που παίρνουν και από το …εμπόριο των προσφύγων και μεταναστών,  αφού έχουν μετατραπεί σε διακινητές, ΓΙΑΤΙ διαμαρτύρεται και δεν συμμετέχει στην κάθαρση η Αντιπολίτευση;
Τέτοιος και τόσος πια μικροκομματισμός επιτρέπεται; Αυτό, είναι θέμα πλέον Εθνικό. Και στα Εθνικά μας θέματα η μικροκομματική σκοπιμότητα μετράει περισσότερο; Κρίμα!  
Κρίμα  και για την πολιτική και για τα κόμματα και για τους πολιτικούς και για το λαό που τους πιστεύει και τους εμπιστεύεται, όταν εκείνοι αποδεικνύονται τόσο ανεπαρκείς,  στο να διαχωρίζουν και να αντιμετωπίζουν τα μικρά κομματικά τους προβλήματα, από τα μεγάλα τα Εθνικά μας θέματα. Και το προσφυγικό, μαζί τώρα και με τις ΜΚΟ, είναι θέμα Εθνικό και χρειάζεται την ομοψυχία της πολιτικής ηγεσίας και όλης της Βουλής.

ΑΡΕΤΗ ΜΑΛΑΜΗ