Καταστροφική η πολιτική των ανοικτών συνόρων!

on .

Παρακολουθώντας τα όσα και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έπραξε και όσα τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ πράττει αναφορικά με το μεταναστευτικό, διερωτάται ο απλός πολίτης, αν οι κυβερνώντες είναι Έλληνες ή ανδρείκελα ξένων δυνάμεων που εκτελούν δουλοπρεπώς τις εντολές τους.
Η χώρα βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της νεώτερης ιστορίας της, κινδυνεύει με ταχεία δημογραφική αλλοίωση με τις συνεχείς ροές των παράνομων μεταναστών που προφανώς στέλλει η Τουρκία με σκοπό την άλωση εκ των έσω της Ελλάδος
χωρίς πόλεμο.
Δεν μπορεί να δεχτεί κάποιος ότι οι πολιτικοί «ηγέτες» αδυνατούν να το αντιληφθούν. Επομένως είτε ιδεολογικά δεν πιστεύουν στο έθνος κράτος και αδιαφορούν πλήρως για τη μετατροπή της κοινωνίας σε πολυεθνική, στην οποία οι μουσουλμάνοι κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα είναι η πλειοψηφία, με τις τραγικές συνέπειες που αυτό θα έχει, είτε εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, για να είναι αρεστοί και να αρπάξουν ή να παραμείνουν στην εξουσία.
Διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη του ελληνικού έθνους στην πατρογονική του γη και οι πολιτικοί διαπληκτίζονται συνήθως περί όνου σκιάς. Η γήρανση του ελληνικού πληθυσμού, η οργανωμένη εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, η αδυναμία ή η έλλειψη της απαραίτητης βούλησης για αντιμετώπισή της ή η συνειδητή πολιτική αλλοίωσης της δημογραφικής σύνθεσης του πληθυσμού, πολιτική που οφείλεται σε εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, όλα αυτά σε συνάρτηση με τον υπαρκτό κίνδυνο πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία λόγῳ της επεκτατικής της πολιτικής, συνιστούν μια «πυρηνική» βόμβα στα θεμέλια του έθνους.
Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και της υποδοχής και όχι της αποτροπής και της επιστροφής, την οποία δυστυχώς συνεχίζει και η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, είναι καταστροφική και οδηγεί σε σύντομο χρόνο στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.
Το έχουμε πει και θα το επαναλάβουμε: η μεταφορά χιλιάδων παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών στην ενδοχώρα, με μια θρησκεία και με ήθη και έθιμα εντελώς ξένα στην ελληνική κουλτούρα, προμηνύει τη δημιουργία τεράστιων προβλημάτων, μη αποκλειομένης στο μέλλον και της σύγκρουσης. Τέτοια παραδείγματα έχουμε και στις αρχαίες, αλλά και στις σύγχρονες κοινωνίες.
Αφ’ ετέρου, δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Μητσοτάκης ότι αυτή η πολιτική δεν είναι αποτελεσματική; Εκατό μεταφέρει από τα νησιά στην ενδοχώρα, χίλιοι άλλοι καταφθάνουν. Μέσα σε ένα 24ωρο έφθασαν περί τις 3.000 παράνομοι στο βόρειο Αιγαίο. Θα μεταφέρει όλη την Ασία στην ενδοχώρα; Έχει συνείδηση των συνεπειών της απόφασης αυτής;
Είναι τεράστιο, θα έλεγα εγκληματικό κατά της πατρίδας μας, λάθος, αφού έτσι λειτουργεί το κράτος ως συνεχιστής των διακινητών. Δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του, δεν το αντιλαμβάνεται η ΝΔ, ότι αυτή δεν είναι λύση; Ότι, αντίθετα, είναι καταστροφική για το έθνος; Δεν το αντιλαμβάνεται ότι με την πολιτική που ακολουθεί γίνεται συνεργός στα σχέδια του Ερντογάν για εποικισμό της Ελλάδος με μουσουλμάνους και για δημογραφική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, και όχι μόνον, πολιτική που ακολουθεί και στην Κύπρο, όπου στέλλει συστηματικά αεροπορικώς και από τη θάλασσα παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, τους οποίους το κατοχικό καθεστώς προωθεί μέσῳ των ανοιγμάτων στις ελεύθερες περιοχές;
Και αν δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ας επιδιώξει τον σχηματισμό μιας πανεθνικής πατριωτικής κυβέρνησης που θα αντιμετωπίσει το μεγάλο αυτό υπαρξιακό για το έθνος πρόβλημα. Αλλιώς θα μείνει στην ιστορία, όπως έχουμε πει και σε άλλο άρθρο μας, ότι ισλαμοποίησε την πατρίδα μας.
Και η Ελλάδα κτυπήθηκε πολλές φορές από μεγάλες συμφορές και πολέμους. Ξεχύθηκαν οι Έλληνες να εισβάλουν σε άλλες χώρες παράνομα; Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι, εμείς που είμαστε μια χώρα χρεοκοπημένη, να τους δεχτούμε στη χώρα μας; Δηλαδή, αν αύριο έρθουν τρία εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες, θα τους δεχτούμε στη χώρα μας;
Απαιτείται, συνεπώς, επειγόντως μια άλλη πολιτική, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος:
1) Να κηρύξει η κυβέρνηση κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αν όχι σε όλη την Ελλάδα, τουλάχιστον στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το Καστελλόριζο, καθώς και στον Έβρο.
2) Άμεση απέλαση στις χώρες προέλευσης όλων των οικονομικών παράνομων μεταναστών. Γιατί να μην απελαύνονται άμα τη αφίξει τους στη χώρα μας, όσοι εισβάλλουν από την Αλγερία, το Μαρόκο, την Τυνησία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες της Αφρικής και της Ασίας, και γιατί όχι και οι Σύριοι που προέρχονται από ασφαλή χώρα, την Τουρκία; Άμεση απέλαση, επίσης, όσων καταφθάνουν χωρίς χαρτιά στα νησιά μας. Πώς είναι δυνατόν να τα «χάνουν», ενώ δεν χάνουν τα κινητά τους.
3) Εγκλεισμός όσων έρχονται με χαρτιά σε κλειστές δομές για προσωρινή και μόνον διαμονή, μέχρι να καταστεί δυνατή η επιστροφή στις χώρες προέλευσης.
4) Η εγκατάστασή τους σε διαμερίσματα με όλα πληρωμένα και μετρητά στην τσέπη πρέπει να σταματήσει άμεσα. Αυτό λειτουργεί ως κίνητρο για να έρθουν περισσότεροι μετανάστες, αφού στις χώρες τους δεν θα ονειρεύονταν ποτέ να ζουν σε τέτοιες συνθήκες, χωρίς να εργάζονται.
5) Να διακηρύξει επίσημα και με κάθε δυνατό μέσο, ώστε να το μάθουν όσοι προετοιμάζονται να εισβάλουν, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν δεκτοί. Παράδειγμα αυτό που γίνεται στην Αυστραλία.
6) Να φυλάξει με κάθε δυνατό τρόπο τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, ώστε να μην μπορεί να περάσει λαθραία κανένας. Τώρα το λιμενικό μαζί με τη FRONTEX και τις ΜΚΟ λειτουργούν ως μέσα υποδοχής και όχι αποτροπής.
7) Να διώξει όλες τις ΜΚΟ που ο ρόλος τους είναι ύποπτος, ιδιαίτερα όσες δραστηριοποιούνται στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία.
8) Να ζητήσει επειγόντως βοήθεια από την ΕΕ για τη φύλαξη των συνόρων.
9) Να καταγγείλει την Τουρκία στην ΕΕ και τον ΟΗΕ για τον ακήρυκτο πόλεμο που έθεσε σε εφαρμογή κατά της χώρας μας.
Ο μεγάλος αριθμός των παράνομων μεταναστών και των υποτιθέμενων «προσφύγων» στα νησιά και στην ενδοχώρα.
Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος της Ελλάδος επαφίει στον πατριωτισμό των Ελλήνων τη διαφύλαξη της δημοκρατίας, και μάλιστα το θεωρεί ως δικαίωμα και υποχρέωση. Αν αυτό είναι το έλασσον σε σχέση με τη διαφύλαξη του έθνους, μήπως τότε σημαίνει ότι επαφίεται στον κυρίαρχο λαό η χρήση κάθε μέσου για τη διαφύλαξη του μείζονος, δηλαδή του έθνους και της ταυτότητάς του;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ