Το θράσος των Συριζαίων που δεν ήξεραν και... βιάστηκαν!

on .

ΤΟ παρατράβηξαν οι του ΣΥΡΙΖΑ. Δε λέμε για τους ΑΝΕΛ, γιατί έχουν εξαφανιστεί. Οι Συριζαίοι, λοιπόν, ανακάλυψαν εσχάτως ότι δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν! Λόγω απειρίας, διατείνονται. Και πως βιάστηκαν, τονίζουν, να ρίξουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά το 2014! Έπρεπε να τον αφήσουμε, ψελλίζουν, να "τραβήξει εκείνος όλο το κουπί" κι ακόμη ότι ήταν λάθος να εμπιστευτούν τον Βαρουφάκη!
ΙΧΝΟΣ ντροπής! Καμιά συναίσθηση ευθύνης. Ούτε για τον πόνο, τη ζημιά που προκάλεσαν και τον διασυρμό που υπέστη η χώρα! Ομολογούν την ανεπάρκειά τους και την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αλλά δε ζητούν συγγνώμη! Διέλυσαν την Ελλάδα και νομίζουν πως με το να το λένε, εξιλεώνονται! Και θυμήθηκαν τώρα, μετά το εκλογικό τους Βατερλώ, ότι ο κ. Βαρουφάκης φταίει. Για να απαλλάξουν τον αρχηγό τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τον εαυτό τους από τις εγκληματικές τους ευθύνες.
ΔΙΟΤΙ, ας πούμε ότι για όλα τα δεινά, φταίει ο τότε "πολιτικός αστέρας" και προπαντός για όσα συνέβησαν κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2015. Εκείνος, που μας τον παρουσίαζαν σχεδόν ως θαυματουργό και τον θεοποίησαν. Αλήθεια, υπάρχει άραγε άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο τότε πρωθυπουργός δε γνώριζε τι έκανε ο υπουργός του, ότι μόνος εκείνος χάραζε την οικονομική πολιτική; Και καλά ο κ. Τσίπρας, ήταν άσχετος. Οι άλλοι ινστρούχτορες και δήθεν "ειδήμονες" της Αριστεράς, γιατί δε διαφωνούσαν και να συμμαζέψουν τον υψιπετή κ. Βαρουφάκη;
ΔΕΝ ήξεραν και έπρεπε, λοιπόν, να αφήσουν τον κ. Σαμαρά να βγάλει το φίδι από την τρύπα, να τελειώσει τη "δουλειά", με τους δανειστές. Βιάζονταν όμως διάφορα ...ρεμαλοειδή να αναρριχηθούν στην εξουσία. Ζάπλουτοι, αλλά εξουσιομανείς, θελγόμενοι από τη γοητεία του..."πρώτη φορά Αριστερά" και από δήθεν ..."ηθικό πλεονέκτημά της". Αυτό που κατά την άποψή τους, επέτρεπε το γονάτισμα ενός ταλαιπωρημένου λαού. Την απάνθρωπη και εξοντωτική υπερφορολόγηση. Τη μείωση των συντάξεων και πάσης φύσης αποδοχών. Την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη λήψη τόσων άλλων εξουθενωτικών μέτρων.
ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, αλλά με μελετημένες κινήσεις οδήγησαν την Ελλάδα στον εξευτελισμό, υποκύπτοντας στις αναιδείς, στις ιταμές απαιτήσεις των ΣλαβοΣκοπιανών, υπογράφοντας μια προδοτική συμφωνία και για αυτό κατάπτυστη. Αυτή που τώρα απειλούν να ακυρώσουν οι Σκοπιανοί, επειδή εισέπραξαν άρνηση Ευρωπαϊκών κρατών, για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν, αλλά πανέτοιμοι να ανοίξουν τα σύνορα της χώρας και να καλέσουν "κάθε καρυδιάς- καρύδι" να έλθει -μια πρόσκληση... διαρκείας ως φαίνεται, αφού οι αφίξεις συνεχίζονται.
ΥΠΑΡΧΕΙ και κάτι άλλο, όμως, σοβαρότερο. Που δείχνει και την "ποιότητα" της πολιτικής του σκέψης και όχι μόνο. Αυτό που λένε ότι έπρεπε να αφήσουν τη ΝΔ με τον κ. Σαμαρά να τραβήξουν όλο το "ζόρι" και αφού η χώρα έπαιρνε ανάσα, τότε να ανέτρεπαν την κυβέρνηση! Να τα βρουν όλα έτοιμα οι "ξυλοσχίστες" της ΣταλινοΦασιστοΑριστεράς! Και να εφορμήσει το λεφούσι για λεηλασία και μοιρασιά, όλων όσων θα είχαν κερδηθεί, για να εγκατασταθούν για τα καλά στην εξουσία!
ΟΛΑ τούτα τα πολιτικά απίστευτα που ξεστομίζονται χωρίς τη στοιχειώδη αιδώ, αποσκοπούν στο να πείσουν τους πολίτες, ότι τώρα πλέον ξέρουν και άρα οφείλουν να τους ξαναψηφίσουν! Σιγά μην έμαθαν! Άσχετοι ήταν και τέτοιοι παραμένουν! Επικίνδυνοι και αμετανόητοι κρατιστές, διεθνιστές χωρίς καμιά πίστη σε ό,τι αφορά το Έθνος και όσα σηματοδοτούν την εθνική συνείδηση. Εθνομηδενιστές, χωρίς κανένα ενδοιασμό για τι τι κακό προκαλούν, λοιδορώντας οτιδήποτε χαρακτηρίζει τις παραδοσιακές Ελληνικές αξίες. Και έχουν το θράσος να ζητούν και τα... ρέστα, αιτούμενοι τη λαϊκή επιδοκιμασία! Σε καμία περίπτωση!
ΚΑΙ σε απόδειξη της επικινδυνότητάς του, του ΣΥΡΙΖΑ λέμε, τα στελέχη του (και του ΚΚΕ), επιδίδονται εδώ και πέντε ημέρες στο προσφιλές τους σπορ της καθύβρισης κάθε τι Ελληνικού, της στήριξης των υβριστών του και προσβολής των αγωνιστών του έπους του 1940! Βρίσκουν... υπέροχη πράξη την παρέλαση ανεγκέφαλων μαθητριών που τους διακωμωδούσαν, κρατώντας τη Σημαία μας! Ήταν, λένε, "καλλιτεχνική παρέμβαση", που σήμαινε την αντιπολεμική άποψη των νέων και μας καλούν να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι καιρός να καταργηθούν οι παρελάσεις! Δε μας εξηγούν όμως γιατί δεν τις κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση! Δοξάστε τους...