Προς τον Αλβανό Πρωθυπουργό…

on .

Πού πας ρε ΚαραΕντι; Είναι το ερώτημα, που καλείται να απαντήσει ο Αλβανός Πρωθυπουργός, ο οποίος φιλοδόξησε να κάνει την πατρίδα του μέλος των πολιτισμένων ενωμένων Ευρωπαϊκών κρατών.
Αλήθεια, πού πας ρε ΚαραΕντι; Δε βλέπεις το έλλειμμα Δημοκρατίας, που υπάρχει στη χώρα σου; Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα γίνονται μονοκομματικές εκλογές και καθαιρείται ο Πρόεδρός της, επειδή διαφώνησε με τις φασιστικές επιλογές του Πρωθυπουργού;
Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο Πρωθυπουργός έχει ως πολιτικό πρότυπο και ίνδαλμά του τον Ερντογάν προσποιούμενος ότι δε συμβαίνει τίποτε με την προώθηση των σχεδίων για τα τουρκικά σύνορα της καρδιάς του νεοσουλτάνου στα Βαλκάνια, όπου επιδιώκει να στήσει τη τούρκικη σημαία του με τον χρώμα του αίματος τόσων γενοκτονικά δολοφονηθέντων λαών και προετοιμάζει το έδαφος με τζαμιά σαν αυτά που χτίζει στη χώρα σου;
Πού πας ρε ΚαραΕντι; Δεν ξέρεις τίποτε για τους τζιχαντιστές, που εκπαιδεύτηκαν στην Αλβανία σου για να δολοφονούν με τόση βαρβαρότητα στη Συρία; Πού πας ρε ΚαραΕντι; Δεν έχεις ακούσει τίποτε για την παραγωγή χιλιάδων τόνων ναρκωτικών, που παράγονται στη χώρα σου και προωθούνται στην Ευρώπη για να σκοτώσουν κυρίως νέα παιδιά εκεί; Τόσες καταγγελίες έχουν γίνει ότι το κόμμα σου είναι μπλεγμένο -κουβάρι ένα πράγμα- με τα ναρκωκυκλώματα και τις βρωμοδουλειές τους και χρηματοδοτείται από ναρκωδολάρια και ναρκωευρώ. Δεν σου βρωμάει εσένα καθόλου η ναρκωμπόχα και ο μπάφος, που βγαίνει απ' το κομματικό σου Γραφείο; Ψάξε λίγο στο κομματικό και προσωπικό σου πορτοφόλι και δε θα δυσκολευτείς να βρεις βρώμικο - σκέτο ακαθαρσία σου λέω - χρήμα. Πώς το ξεπλένεις μόνο εσύ ξέρεις.
Πού πας ρε ΚαραΕντι; Αποπειράσαι να μπεις στην κατ' εξοχήν αντιρατσιστική και δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση με τη στολή της ρατσιστικής Κου κλουξ κλαν καμουφλαρισμένος με ευρωπαϊκό κουστούμι, την ίδια στιγμή, που χαρακτηρίζεις persona non grata Ευρωβουλευτές, που ξεσκεπάζουν το φρικτά φασιστικό σου πρόσωπο. Ηγείσαι ρατσιστικού κράτους, που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών. Τους αρπάζεις ετσιθελικά τις περιουσίες τους και τους ξεσπιτώνεις, όπως κάνει ο φίλος σου Ερντογάν με τους Κούρδους. Απαγορεύεις με γραφειοκρατικά τερτίπια στους πραγματικούς εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτών να συμμετέχουν ελεύθερα σε αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως κάνει ο φίλος σου Ερντογάν με τους Κούρδους.
Δολοφονείς τα παιδιά των Βορειοηπειρωτών για το τίποτε, εξαφανίζεις από τα λείψανά τους τα ίχνη του εγκλήματός σου και δεν επιτρέπεις στους γονείς τους ένα χρόνο μετά τη δολοφονία να μάθουν, πώς σκοτώθηκαν τα παιδιά τους! Σκοτώνεις με παρακρατικούς σου τους Βορειοηπειρώτες, γιατί μίλησαν δημόσια στη μητρική τους γλώσσα. Τρομοκρατείς με ξυλοδαρμούς ιερείς γιατί είναι Έλληνες. Απαγορεύεις να γράφονται τα ονόματα του τόπου τους και στην Ελληνική γλώσσα.
Πού πας ρε ΚαραΕντι; Διοικείς κράτος, που προωθεί αλά τούρκα διεκδικήσεις εδαφών και θαλασσών, που δεν του ανήκουν εις βάρος ενός λαού, του οποίου το ψωμί έχουν στο στόμα τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες σου.
Φιλικά σου συνιστώ, Πρωθυπουργέ Ράμα, να το ματαξανακαλοσκεφτείς: Πού πας ρε ΚαραΕντι;

Υ.Γ.: Και μια άσκηση - τροφή για στοχασμό στο σπίτι, όπου χαλαρώνεις χωρίς σαγιονάρες και με κοντό παντελόνι: Σκέψου λίγο: Γιατί ο τόσο μικρός αριθμητικά Αλβανικός λαός εξάγει παγκοσμίως τόσο όγκο εγκλήματος;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ