Οι ευρωεκλογές οδηγούν σε κυβερνητική αλλαγή!

on .

• Το αποτέλεσμα των επικείμενων Ευρωεκλογών είναι σαφές ότι θα αποτελέσει πρόκριμα πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αλλαγή της Κυβέρνησης.
Οι αναλυτικές δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα εύρους οκτώ μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας προδιαγράφουν Κυβερνητική απαλλαγή από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες πλέον βλέπουν ξεκάθαρα ότι η διαφορά επικυρώνει με θριαμβευτικό τρόπο τη νίκη της Ν.Δ.
Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει τεράστια σημασία, διότι θα οριοθετήσει την πορεία της χώρας για την επόμενη 10ετία. Η διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει κατάσταση αναξιοκρατίας, ανασφάλειας και νοοτροπία ήσσονος προσπάθειας στον πολίτη.
Οι χιλιάδες νέοι ψηφοφόροι στους οποίους προσδοκά η Κυβέρνηση θα τη διαψεύσουν. Στις εκλογές εξάλλου ψηφίζει ο περήφανος Έλληνας, ο οποίος δεν θα επηρεαστεί από τα κάλπικα κυβερνητικά φιλοδωρήματα.
Από την άλλη, η Ν.Δ με σταθερά βήματα, πιστή στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι βέβαιο ότι αποτελεί το κόμμα που εμπιστεύεται πλέον ο Έλληνας αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για όλα τα παραπάνω όμως υπάρχει μία απαραίτητη προϋπόθεση. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα να συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και σ’ εκείνες για το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να επιτευχθεί η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση και τα ψεύτικα φιλοδωρήματα της Κυβέρνησης να πέσουν στο κενό!
*Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών - Τομεάρχης Υποδομών & Περιβάλλοντος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ.