Ο μπαμπούλας της ακροδεξιάς!..

on .

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

 

 ΒΑΛΘΗΚΑΝ να μας τρελάνουν οι -κατά τον Μίκη Θεοδωράκη- Αριστερόστροφοι φασίστες που μας κυβερνούν. Ζουν εφιαλτικές ημέρες, μετά την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, με τους πολίτες ανά την Ελλάδα να τους γιουχάρουν και επινόησαν τον μπαμπούλα του κινδύνου από την ακροδεξιά! Διότι ως γνωστόν (!) η ακροαριστερά είναι η ..."ιερή αγελάδα", στην οποία οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό! ΝΑ συγκροτηθεί "μέτωπο" για την ανάσχεση, λοιπόν, της ακροδεξιάς, ζήτησε ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και τα στελέχητου ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν, οργανώνουν Ημερίδες, ξιφουλκούν κατά του "φαντάσματος που απειλεί τη δημοκρατία" και αδίστακτοι καθώς είναι σπέρνουν τη διχόνοια στο λαό, που ήδη είναι παραζαλισμένος από τα προβλήματά του. Στρέφουν τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, υβρίζουν και συκοφαντούν ανερυθριάστως!

ΛΗΣΜΟΝΕΙ ο κ. Τσίπρας, ότι η λεγόμενη Δεξιά με τον κ. Σαμαρά, έκλεισε στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες και γιά τις ιδέες τους (ένα κόμμα που λειτουργεί νομίμως, όμως), με τη δίκη επί ΣΥΡΙΖΑ να "σέρνεται" εδώ και τέσσερα χρόνια! Εκείνος συνεργάζονταν μια χαρά με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου, ξεπουλώντας και τη Μακεδονία. Μαζί το διέπραξαν κι ας ωρύεται τώρα μήπως και διασωθεί πολιτικά. Ματαίως φυσικά ! Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα τα καταφέρει στον βαθμό που ελπίζουν.
ΟΙ δήθεν αγανακτισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν που με τη Χρυσή Αυγή έκαιγαν, έσπαγαν και έδερναν, ενώ οι ίδιοι ματαίωσαν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014 για να πέσει η κυβέρνηση! Μαζί άλλωστε στήριξαν και την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, την προστατευόμενη του ΣΥΡΙΖΑ. Μία παρέα όλοι τους και τώρα ο κ. Τσίπρας πασχίζει να "πετάξει την μπάλα στην εξέδρα".
ΒΛΕΠΕΙ ότι καταρρέει και έφτιαξε το σκιάχτρο της ακροδεξιάς για να τρομάξει τους πολίτες, που πλέον τους βρίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Για να κάμψει τις αντιδράσεις τους για την εθνοκτόνο πολιτική που ακολουθεί και εκείνη της εξαθλίωσής τους. Να τους τρομοκρατήσει με την απειλή του ...διασυρμού τους, ως ακροδεξιών και φασιστών, που δήθεν απειλούν τη δημοκρατική πορεία της χώρας!
ΑΝ πείτε ότι "η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική", είστε μίσθαρνα όργανα εχθρών της πατρίδας! Αν επιμείνετε ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου παραβιάζονται, είστε ...φασιστόμουτρα και εθνικιστές! Αν διαμαρτυρηθείτε για την εισβολή των μυριάδων λαθρομεταναστών, είστε ρατσιστές και ξενόφοβοι! Απαγορεύεται διά ροπάλου να ανησυχείτε και από την εισαγόμενη εγκληματικότητα!
ΑΝ δεν συμφωνήσετε ότι όσοι καίνε την Αθήνα ανήκουν σε ..."συλλογικότητες" κι όχι σε εξτρεμιστικές ομάδες της Αριστεράς, είστε άθλια υποκείμενα. Αν τους θυμίσετε τα γκούλαγκ, τον συμμοριτοπόλεμο και το παιδομάζωμα, τότε είναι που δεν σας ...ξεπλένει τίποτε! Το να είστε ακροδεξιοί, επειδή έτσι θέλετε και επειδή ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα κι επειδή ενδεχομένως έχετε αγριέψει από όσα υφίστασθε, θεωρείται έγκλημα. Αντίθετα, αν δηλώσετε ακροαριστεροί, έχετε εξασφαλισμένη την αποθέωση και τον θαυμασμό των Σταλινοφασιστών.
ΕΤΣΙ έχει μάθει να ενεργεί η Αριστερά, σε όλες της τις εκφάνσεις. Επέτυχε να καλλιεργήσει μεταπολιτευτικά ένα ταμπού, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της για τα δεινά που -διαχρονικά- προκάλεσε στο Έθνος. Απαιτεί, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να αναγνωριστούν οι αγώνες της και οι υπηρεσίες προς αυτό! Απύθμενο θράσος! Καταστροφές, ερείπια, ειδεχθή εγκλήματα και θρήνους προκάλεσε κι ας χτυπιούνται κάτω. Από την Αριστερά, λοιπόν και τις ...παραφυάδες της κινδυνεύει η χώρα κι όχι από την εξουθενωμένη ακροδεξιά.
"ΜΗΝ τους φοβάστε, στο φόβο σας ποντάρουν"! Το έγραφε ο Γιάννης Ρίτσος και σήμερα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Οι συγκυριακοί εξουσιαστές έχουν ως στόχο να εξαλείψουν οτιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό. Να ξεριζώσουν από τους Έλληνες ό,τι τους συνδέει με το παρελθόν και τους εθνικούς αγώνες και να γαλουχήσουν μια νέα γενιά αμνημόνων και απάτριδων. Που θα είναι εύπλαστη και άρα εύκολο να χειραγωγείται. Και τότε θα πάψει να υπάρχει Ελλάδα!