Η Ελλάς... εάλω!

on .

Τέσσερα σχεδόν εκατομμύρια Έλληνες, σύμφωνα με τα νεώτερα στατιστικά στοιχεία, κάτω από τα όρια της φτώχειας, 500.000 Έλληνες, οι περισσότεροι των οποίων είναι νέοι και προσοντούχοι, μετανάστευσαν τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες της οικουμένης, η δημόσια περιουσία υποθήκη στους ξένους δανειστές για 99 χρόνια, στο λεγόμενο υπερταμείο περιήλθαν –πάλι ελεγχόμενο από τους δανειστές– δέκα χιλιάδες και πλέον ακίνητα του δημοσίου μεταξύ των οποίων μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία κ.ά.. Το δημόσιο χρέος απροσμέτρητο, πολλοί Έλληνες κινδυνεύουν λόγῳ των «κόκκινων δανείων» να χάσουν τα σπίτια τους, όσοι νέοι έχουν δουλειά αμείβονται με μισθούς πείνας, οι επανειλημμένες περικοπές των συντάξεων, οι οποίες στην πλειονότητά τους είναι συντάξεις πείνας δημιουργούν άγχος επιβίωσης για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου, η ανεργία στα ύψη, η υπερφορολόγηση αποξηραίνει κάθε ικμάδα επαγγελματική και κάθε προοπτική ανάπτυξης, η απουσία επενδύσεων, η ακρίβεια που επιτείνει την αγωνία για το αύριο, η αύξηση της εγκληματικότητας ακόμα και προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας, η ηθική σήψη και τα ναρκωτικά, η αποφυλάκιση ειδεχθών εγκληματιών, η διάλυση της παιδείας, οι προβληματικές παροχές υγείας με το γνωστό σε όλους σύστημα με τα φακελάκια.
Η υπογεννητικότητα λόγῳ της οικονομικής κρίσης και το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος μια και δεν δίνονται λύσεις σε σοβαρότατα προβλήματα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόβλημα των σκουπιδιών της Κέρκυρας, η συνεχής ροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας από την Τουρκία, η φιλαρχία και η πολιτική ασυνεννοησία, οι δημαγωγικές πρακτικές και η πολιτική ασυνέπεια και εξαπάτηση του λαού, η πολιτική ολιγαρχία με τα προνόμια και τους προκλητικούς μισθούς, η περιφρόνηση της λαϊκής κυριαρχίας, η ατιμωρησία των πολιτικών υπευθύνων για τη τωρινή τραγική κατάσταση της πατρίδας μας, η διαφθορά, η παρωδία της δημοκρατίας με την ταύτιση της εκτελεστικής με τη νομοθετική εξουσία και τον έλεγχο της δικαστικής, όλα αυτά συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα που απειλεί σε βάθος χρόνου την ίδια την ύπαρξη του έθνους.
Οι συνεχείς και αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών και η ανύπαρκτη και εσφαλμένη μεταναστευτική πολιτική προοιωνίζει τον κίνδυνο η Ελλάδα βαθμιαία να ισλαμοποιηθεί, και αυτό δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε κινδυνολογία! Ήδη σε μεγάλες περιοχές της Αθήνας η πλειοψηφία των κατοίκων είναι είτε από το Μπαγκλαντές είτε από το Πακιστάν, ενώ χιλιάδες άλλοι προέρχονται από το Ιράν, το Ιράκ και από χώρες της Βόρειας Αφρικής, όπως το Μαρόκο και την Αλγερία. Τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι γνωστά, όχι μόνον οικονομικά, αλλά και κοινωνικά, εθνικά, όπως και θέματα υγείας μια και αρκετοί από αυτούς είναι φορείς ασθενειών πού είχαν εκλείψει από την Ελλάδα.
Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις σε αυτές τις περιοχές, ακόμα και την ημέρα. Πολύ περισσότερο τη νύκτα. Προσωπικά εγώ έχω πέσει θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι στην οδό Πατησίων μπροστά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Και πόσοι άλλοι συμπατριώτες μας και ξένοι τουρίστες! Και ενώ το δημογραφικό πρόβλημα για τους Έλληνες κτυπάει κόκκινο, οι πολιτικοί μας περί άλλων τυρβάζουν, το κύριο μέλημά τους είναι η διατήρηση ή η κατάληψη της εξουσίας.
Είναι σαφές ότι η Τουρκία έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που για πρώτη φορά το εκστόμισε ο Τουργκούτ Οζάλ, δηλαδή ότι δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, μπορεί να την κατακτήσει στέλλοντας μερικά εκατομμύρια Τούρκους ή, τώρα, πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες από όλα τα μέρη της γης, ισλαμιστές πρωτίστως, και η χώρα σε μερικές δεκαετίας θα είναι υπό τον έλεγχό της.
Ένα παράδειγμα μόνον, σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία, πώς μπορεί η χώρα μας να υπερασπιστεί π.χ. αποτελεσματικά τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα οποία είναι στοιβαγμένοι δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες; Και ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι μέσα σε αυτούς δεν υπεισέρχονται σκοπίμως πράκτορες ή και εκπαιδευμένοι κομάντος της Τουρκίας ή άλλων χωρών; Όπως σωστά επισημαίνει και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο Μπουτάρης, «υπάρχουν υποψίες (βάσιμες θα προσθέταμε εμείς) ότι ανάμεσα σε αυτούς έχει πάρα πολλούς οι οποίοι είναι στρατευμένοι ισλαμιστές».
Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που στοιβάζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι όλοι ισλαμιστές. Η Κυβέρνηση του Τσίπρα, δυστυχώς, είναι αυτή που άνοιξε τα σύνορα. Ιδεολογία της είναι η υποδοχή όλων ανεξαιρέτως και αδιακρίτως των μεταναστών, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Έχει δε καλλιεργηθεί σκοπίμως μια γενικευμένη ατμόσφαιρα ότι όποιος μιλάει και εκφράζει διαφορετική γνώμη από τη δική τους είναι ακροδεξιός και φασίστας, ώστε ο κόσμος να φοβάται να εκφραστεί. Η φίμωση είναι σκόπιμη, ώστε προκαταβολικά να κατασταλεί κάθε πιθανότητα αντίδρασης εν τη γενέσει της.
Τον ρόλο της κυβερνητικής μεταναστευτικής πολιτικής έχουν αναλάβει κάθε λογής «αλληλέγγυοι» και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), μη ελεγχόμενες, που διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ.
Η μεταχείριση των λαθρομεταναστών είναι άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Άλλοι στοιβάζονται κατά χιλιάδες χωρίς τις απαραίτητες υποδομές, μέσα σε λασπόνερα τον χειμώνα και την αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, και οι συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών από διαφορετικές εθνότητες είναι συχνές. Καταστάσεις που προσβάλλουν τον πολιτισμό, βιασμοί νεαρών παιδιών, σεξουαλική εγκληματικότητα κάθε είδους, αρρώστιες κ.ά.
Άλλοι τακτοποιούνται σε διαμερίσματα με όλα πληρωμένα, όπως ακούμε, και με ρευστό στην τσέπη. Κανένας από αυτούς βέβαια δεν διανοείται να δουλέψει. Μπορούν να μας πληροφορήσουν οι αρμόδιοι, πόσα χρήματα δίνουν σε κάθε οικογένεια; Ακούγονται εξωφρενικά ποσά. Αν είναι έτσι, γιατί να μη θέλουν να έρθουν περισσότεροι εδώ; Μαθαίνοντας μέσῳ των κινητών ότι εδώ στην Ελλάδα περνούν θαυμάσια, χωρίς μάλιστα να δουλεύουν, θα έρχονται συνεχώς ακόμα πιο πολλοί.
Οι Έλληνες οι δυστυχείς, όσοι δεν έχουν δουλειά ή δεν μπορούν για κάποιον σοβαρό λόγο να βρουν δουλειά, αφήνονται στην τραγική τους μοίρα, ας πεθάνουν! Κανένας δεν νοιάζεται γι’ αυτούς. Η κοινωνική μέριμνα είναι εντελώς ανύπαρκτη. Είσαι Έλληνας και άνεργος, είσαι χαμένος σε αυτόν τον τόπο! Έγνοια μας πρωτίστως η «φιλοξενία» των λαθρομεταναστών, με το αζημίωτο βέβαια!
Η πείρα έδειξε και δείχνει ότι η αφομοίωση των μουσουλμάνων στις χώρες εγκατάστασής τους είναι αδύνατη. Επομένως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγῳ της υπογεννητικότητας των Ελλήνων εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως, αφ’ ενός, και της πολυγεννητικότητας των μουσουλμάνων αφ’ ετέρου, η χώρα μας θα ισλαμοκρατείται, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες. Μια στατιστική έρευνα που δημοσιεύτηκε σε ξένο έντυπο υποστηρίζει ότι, όταν το 16% του πληθυσμού είναι ισλαμιστές, η χώρα αυτή μακροπρόθεσμα θα ισλαμοποιηθεί.
Τι δέον γενέσθαι, κατά την ταπεινή μας γνώμη:
1) Να καταγγελθεί η Τουρκία διεθνώς και στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και στην Ε.Ε., για την πρακτική αυτή και τον «πόλεμο» που έχει κηρύξει στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη γενικώτερα. Μην ξεχνάμε την προτροπή του Ερντογάν στους Τούρκους της Ευρώπης να γεννούν περισσότερα παιδιά.
2) Να ζητηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ελέγχει τα Τουρκικά παράλια και τα σύνορα στον Έβρο, ώστε να σταματούν οι ροές των μεταναστών προτού ξεκινήσουν για τα Ελληνικά νησιά ή για τη Θράκη.
3) Να διαχωριστούν οι πραγματικοί πρόσφυγες από όλους τους άλλους μετανάστες. Οι πρώτοι να φιλοξενηθούν σε κατάλληλες κλειστές δομές, μέχρι να μπορέσουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους, οι άλλοι να επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους.
4) Να ληφθούν μέτρα για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα των Ελλήνων. Να ενισχυθούν οικονομικά και με κάθε τρόπο τα νέα ζευγάρια και να ενθαρρυνθούν για περισσότερα παιδιά. Να γίνει η κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να σταματήσουν οι αμβλώσεις, οι οποίες υπολογίζονται σε εκατόν περίπου χιλιάδες κατ΄ έτος.
5) Να γίνει απογραφή του πληθυσμού, για να μάθει ο Ελληνικός λαός, πόσοι μετανάστες ζουν στη χώρα μας, πού και από πού προέρχονται. Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να απελαύνονται από τη χώρα, ιδιαίτερα όσοι περιπίπτουν σε εγκληματικές ενέργειες.
Αν ο λαός και οι πολιτικοί πρωτίστως εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτόν τον πρωτοφανή πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας, σε λίγο οι συνέπειες δεν θα είναι αναστρέψιμες.
Τέλος, είναι απορίας άξιον, γιατί οι πρόσφυγες και οι οικονομικοί μετανάστες δεν επιδιώκουν να πάνε σε μουσουλμανικές χώρες, αρκετές από τις οποίες έχουν βιοτικό επίπεδο πολύ ψηλότερο από το δικό μας, όπως π.χ. η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, και όπου πολιτισμικά δεν διαφέρουν από τους ντόπιους. Μήπως άλλα είναι τελικά τα κίνητρά τους; Μήπως σκόπιμα προωθούνται προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, με απώτερο σκοπό τον εξισλαμισμό τους;