«Κόκκινη κάρτα» από τους Σαρακατσάνους σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

on .

• Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων πολιτών για την επαίσχυντη συμφωνία Τσίπρα- Κοτζιά, με την οποία εκχωρούνται στους Σκοπιανούς η σύνθετη ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», κυρίως δε «η μακεδονική γλώσσα» και η «μακεδονική ταυτότητα»!    
Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί δήλωση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργου Μουτσάνα, ο οποίος χαρακτηρίζει έμμεσα αλλά σαφέστατα, ανεπιθύμητους τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στο Πανελλήνιο Αντάμωμα που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 22-23 και 24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων! «Ο αγώνας για την Μακεδονία μας, συνεχίζεται. Η προδοσία δεν θα περάσει», προσθέτει ο Πρόεδρος.
Το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινή γνώμη, είναι τελείως διαφορετικό από τους πανηγυρισμούς Τσίπρα-Κοτζιά, στο προστατευόμενο από εκατοντάδες αστυνομικούς περιβάλλον στις Πρέσπες. Όσο και αν προσπαθούν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να κατασυκοφαντήσουν όσους έχουν διαφορετική άποψη από τους ριψάσπιδες πολιτικούς και τάσσονται κατά της πλαστογράφησης της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύσουν το κύμα αγανάκτησης στους πολίτες.
Αποδέκτες της οργής, γίνονται το ένα μετά το άλλο τα στελέχη  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που βγαίνουν «εκτός των τειχών» της Αθήνας. Το ένοιωσε πρώτη η Αν. Υπουργός Τουρισμού Ελ., Κουντουρά στην Κρήτη. Χθες ήταν η σειρά του Υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και της πρώην Υφυπουργού Θ. Τζάκρη να αποδοκιμαστούν στα Γιαννιτσά, ακόμη και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.
Ο τελικός απολογισμός θα γίνει βέβαια στις κάλπες. Οι ΑΝΕΛ ήδη διαλύονται, ο ΣΥΡΙΖΑ  κατρακυλά  συνεχώς στη συνείδηση του κόσμου, που ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τι τελικά εξυπηρετεί τα Εθνικά μας συμφέροντα το κλείσιμο «άρον - άρον» όλων των ανοικτών θεμάτων με τους γείτονες…

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ