Αυτή τη φορά επιλέξτε σωστά!

on .

GIGOURTAKIS

Αν ο λαός ψήφιζε με γνώμονα την ηθική, τη θέληση, την ικανότητα, τις γνώσεις και πάνω απ' όλα την αγάπη για την πατρίδα την ορθοδοξία και την οικογένεια, λυπάμαι αλλά η Βουλή θα είχε ελάχιστους βουλευτές! Θα μου πείτε ότι ίσως να ήταν καλύτερα και σας απαντώ εσείς τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μην ανακυκλώνονται οι ίδιοι κ οι ίδιοι; Μια ζωή πριν τις εκλογές η κάθε κυβέρνηση αρχίζει (ψηφοθηρικά) τα δωράκια και κάθε φορά ως δια μαγείας η πλειοψηφία του λαού ξεχνά τα δεινά του! "Διόρισε την κόρη μου ο τάδε και έχω υποχρέωση να τον ψηφίσω". Αλήθεια πόσοι ψήφοι άραγε απορρέουν απ' το σκεπτικό αυτό; Αφήστε... αμέτρητοι! Αν όμως ψηφίζατε ένα κόμμα που έχει αποδείξει ότι πραγματικά τιμά την ψήφο των πολιτών; Αν για μία φορά έστω στη ζωή σας επιλέγατε ένα κόμμα που με την κυβερνητική του θητεία θα κατάφερνε να δημιουργήσει τόσες θέσεις εργασίας που θα διοριζόταν όχι μόνο το παιδί σας αλλά και του γείτονα; Αυτό και αν θα ήταν ωραίο!

Σε μια δυστοπική κοινωνία όπου ο παραλογισμός, η εκμετάλλευση, η ψυχική και σωματική εξαθλίωση ευημερούν, χρέος κάποιων είναι να βγουν μπροστά με τις δικές τους δυνάμεις και να βοηθήσουν! Θα έλεγα χρέος όλων μας, αλλά ο καθένας με τις πράξεις του και τις επιλογές του μπορεί να συνεισφέρει στην βελτίωση του τόπου από οποιαδήποτε θέση. Για χρόνια αφήσαμε να μας κυβερνούν άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων που εμπορεύονταν την Ελπίδα! Κατάφεραν ένα ολόκληρο Έθνος να μην ενδιαφέρεται για τα κοινά του τόπου. Κατάφεραν με τις ανθελληνικές πολιτικές τους να αυτοεκλέγονται καθιστώντας το πελατειακό καθεστώς, αναπόσπαστο στοιχείο της επανειλημμένης εκλογής τους. Κατάφεραν η αποχή να βγάζει κυβέρνηση πάνω στις δικές μας πλάτες. Το γνωρίζω ότι κ εσείς που ψηφίζετε "μεγάλα" κόμματα δεν είστε ευχαριστημένοι απεναντίας θα ‘λεγα, αλλά τα προτιμάτε διότι φοβάστε την αλλαγή. Κάθε τι νέο και διαφορετικό που τείνει να ξεβολέψει το σύστημα, αρχικά φαίνεται σαν εχθρός. Εχθροί όμως είναι όλοι αυτοί που παίζουν τόσα χρόνια με τις ζωές μας! Εχθροί είναι οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω απ' του λαού. Άεργα κρατικοδίαιτα ανθρωπάρια που αυτοβαπτίζονται σωτήρες κ απομυζούν τα πάντα στο κυβερνητικό τους διάβα. Λοιπόν φτάνει! Δώστε την ευκαιρία σε ανθρώπους σαν και εσάς, να αλλάξουν την κατάσταση. Έπεισαν έναν ολόκληρο λαό ότι όλοι είναι ίδιοι! Όχι λοιπόν δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η ηθική μας, οι αξίες μας, η πίστη μας και ο τρόπος που μεγαλώσαμε μας έκαναν να κοιτάμε τον συνάνθρωπό μας και να τον βοηθάμε με μοναδικό αντάλλαγμα να δούμε στα μάτια του την ευχαρίστηση, τη ζωντάνια, την ελπίδα! Αυτός ο τόπος μπορεί να αλλάξει αν εμείς το επιτρέψουμε, αν εμείς συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας!

"Εκεί όπου οι καταστάσεις το απαιτούν και η εποχή το επιτάσσει, καθήκον μας είναι να βγούμε επιτέλους μπροστά!"

Και θυμήσου…

Τον πολιτικό τον ψηφίζεις όχι για να βιοπορίζεται απ' την πολιτική αλλά με την πολιτική που θα ασκεί αν εκλεγεί, να καταφέρνει να βιοπορίζεται ο λαός!

Για αυτό και εγώ ζητώ τη στήριξή σας στην καρδιά της Ηπείρου τα Ιωάννινα!

Η μητέρα των πολιτικών μαχών έφτασε!

Δώστε 1 ευκαιρία να αλλάξουμε τη χώρα!

Δώστε μας θητεία να δώσουμε τη Λύση!

Αυτή τη φορά επιλέξτε σωστά!

 

Γιγουρτάκης Μιχαήλ

υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων

Πρόεδρος Νεολαίας Ελληνικής Λύσης Νοτίου Ελλάδος

Τομεάρχης Ψυχικής Υγείας