Ευρύ το κοινό του και στον ψηφιακό κόσμο!..

on .

Μπορεί η έρευνα της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr που καταγράφει τη στάση των Ηπειρωτών για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου (δημοσιεύεται σε διπλανές στήλες) να έχει αναφορά σ’ ένα συγκεκριμένο κοινό, καθώς πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μετά από πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο έχει τη δική της σημασία για τους υποψηφίους και τα κόμματα. Κι αυτό, γιατί πρόσβαση στα μέσα αυτά έχουν κυρίως οι νεότερες ηλικιακές ομάδες, οι οποίες συνήθως απαντούν με γνώμονα ποιος είναι περισσότερο αναγνωρίσιμος σ’ αυτούς κι έχει έντονη ψηφιακή παρουσία. 

Φίλος αναγνώστης μετέφερε στον «Π.Λ.» κάτι που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Όπως μας είπε «είναι εντυπωσιακό που ο Κ. Τασούλας, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία και όλες αυτές τις εφαρμογές (facebook, instagram κ.α.) - για την ακρίβεια είναι εντελώς ξένος γι’ αυτόν ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – προηγείται και μάλιστα το ποσοστό του είναι αρκετά υψηλό».

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής να μην έχει καμία σχέση με την τεχνολογία… επιμένοντας παραδοσιακά, τελικά όμως φαίνεται πως το κοινό του είναι ευρύ και στον ψηφιακό κόσμο!..