Η ακρίβεια και τα επιδόματα…

on .

ΒΑΙΝΟΥΜΕ ολοταχώς προς τις εκλογές. Η κυβέρνηση επαίρεται ότι η χώρα κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης. Δεν πρόκειται τώρα να αναλύσουμε την κατάσταση. Αν όμως είναι έτσι όπως τα λέει, τότε για ποιο λόγο χορηγεί συνεχώς επιδόματα ενίσχυσης των εισοδημάτων, μέχρι και... «ακρίβειας» όπως το ονόμασε και ετοιμάζει κι άλλο «πακέτο»;

ΘΑ μας πείτε, δεν πρέπει να στηρίξει τους πολίτες; Ασφαλώς ναι, αλλά με την επιδοματική πολιτική δε λύνεται το πρόβλημα. Δουλειές θέλουν οι πολίτες και παρέμβαση του κράτους για να σταματήσει το «ράλι» των αυξήσεων. Ουδείς κατανοεί πλέον για ποιο λόγο δεν κάνει κάτι και αφήνει να αφαιμάζουν τους καταναλωτές. 

ΕΔΩ φτάσαμε στο σημείο τα φασόλια να είναι απλησίαστα λόγω της απίστευτα υψηλής τιμής τους, όπως τα τυριά και όλα εν γένει τα προϊόντα που κάθε ημέρα ακριβαίνουν κι άλλο! Μην μας πουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία κι άλλα τέτοια, γιατί ουδείς τα πιστεύει. Ας κάνει λοιπόν κάτι η κυβέρνηση γιατί οι πολίτες υποφέρουν και εν πάση περιπτώσει αναρωτιούνται μέχρι που θα φτάσει η κατάσταση.