Τι ακριβώς συμβαίνει με το δήμαρχο;

on .

 ΣΤΙΣ αρχές του Δεκεμβρίου από το δημαρχείο Ιωαννίνων ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ, ευρισκόμενος στην Αθήνα για δουλειές του Δήμου, εισήχθη αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο κ. Ελισάφ δεν έκρινε ότι οι δημότες, οι πολίτες των Ιωαννίνων, άξιζαν περισσότερης ενημέρωσης για το τι του συνέβη, ποιό ήταν το πρόβλημα υγείας! (Παλιότερα από κορωνοϊό αρρώστησε και έσπευσε να το ανακοινώσει...).

ΟΙ ημέρες πέρασαν, στο δημαρχείο μια πρεμούρα για δημοπρατήσεις (άλλοτε υποτιθέμενες κι άλλοτε όχι) και έργα, ως να μην συμβαίνει τίποτε, μέχρι και μήνυμα του κ. Ελισάφ για το νέο έτος δημοσιεύτηκε- με τις «Βυζαντινοραφίες» να μη λείπουν.

Ο ίδιος παραμένει άφαντος, άγνωστο που, αν είναι ακόμη σε νοσοκομείο ή στο σπίτι του, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

ΟΜΩΣ παντού στον κόσμο οι πολιτικοί, ηγέτες μικροί και μεγάλοι, τα δημόσια πρόσωπα με θέσεις ευθύνης, λένε στους πολίτες τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία τους. Κανόνα που παραβιάζει ο δήμαρχος Ιωαννίνων, με την φημολογία να οργιάζει! Τι συμβαίνει λοιπόν με την υγεία του;  Πόσο σοβαρά είναι; Είπαμε να είμαστε διακριτικοί, αλλά οι Γιαννιώτες δικαιούνται να γνωρίζουν, εκτός κι αν ο κ. Ελισάφ τους περιφρονεί και αδιαφορεί για το τι σκέφτονται ή δεν είναι σε θέση να πει και να κάνει ο,τιδήποτε, που φυσικά απευχόμαστε και μακάρι να ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα...