Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα

on .

ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, Περιφερειάρχης Ηπείρου:

«Παρά τις δυσκολίες, συνεχίσαμε τις παρεμβάσεις…»

• Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του εύχεται το 2023, να χαρίζει σε όλους Υγεία, προκοπή, ευτυχία, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «…Απόψε είναι ευκαιρία και για έναν απολογισμό:  για το τι έγινε τη χρονιά που έφυγε στην Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και για το τι περιμένουμε το 2023. Είναι και ώρα αυτοκριτικής. Μαθαίνουμε και από τα λάθη μας. Τα διορθώνουμε, γινόμαστε πάντα καλύτεροι. Φέτος ο απολογισμός είναι χρήσιμος για έναν ακόμη λόγο: Στο τέλος του χρόνου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές. 

Ως Περιφερειακή Αρχή, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τη θετική κρίση του κόσμου. Παρά τις δυσκολίες συνεχίσαμε τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος, δρομολογήσαμε νέα μεγάλα έργα, έχουμε σε εξέλιξη σημαντικές πρωτοβουλίες….».

ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ, Δήμαρχος Ιωαννίνων:

«Κάθε πρόκληση είναι και μία ευκαιρία…» 

• Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ στο μήνυμά του, τονίζει μεταξύ άλλων: «Η χρονιά που φεύγει μας δίδαξε ότι η ειρήνη είναι πολύτιμη και ποτέ δεν θα πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη… Μας έδειξε ότι ο κόσμος είναι μικρός και τα προβλήματα κοινά. Μας δίδαξε πως μόνο με συνεργασίες και αλληλεγγύη μπορούμε να τα ξεπεράσουμε…». Και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το 2023 έρχεται με νέες προκλήσεις. Κάθε πρόκληση είναι και μία ευκαιρία. Ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι για τον συνάνθρωπό μας….».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ, Δήμαρχος Ζίτσας:

«Να ενισχύσουμε την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο…»

• Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος τονίζει, μεταξύ άλλων: «…Με σκληρή δουλειά, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις μας και έχοντας όλους εσάς συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, θα αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και δύσκολα που έρχονται, έχοντας ως στόχο, να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Με αίσθημα ευθύνης, θα διατηρήσουμε άσβεστη την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Το οφείλουμε άλλωστε στα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται…».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, Δήμαρχος Πωγωνίου:

«Έτος δημιουργικών αλλαγών το 2023…»

• «Η νέα χρονιά σηματοδοτεί πάντα μία καινούρια αρχή με κύρια συστατικά την ελπίδα και την αισιοδοξία. Ας κρατήσουμε αυτά μέσα στην καρδιά μας και ας πορευτούμε στο μέλλον χωρίς φόβο και ανησυχία», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Πωγωνίου Κων/νος Καψάλης και μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Για το Δήμο Πωγωνίου το 2023 θα είναι έτος δημιουργικών αλλαγών στο κέντρο των οποίων θα βρίσκονται οι δημότες. Με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε το αύριο και να δρομολογούμε εξελίξεις που θα φέρουν το Πωγώνι στη θέση που του αξίζει…». 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΝΤΕΛΕΣ, Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων

«Να συνεχίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις…» 

• «Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον», τονίζει ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Ιωάννης Σεντελές, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Βαδίζουμε στη νέα χρονιά με την ελπίδα πως θα είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα επιλέξει την ειρήνη, θα επιλέξει την αξιοπρέπεια, θα επιλέξει την αλληλεγγύη και την ομόνοια. Για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, ήταν παραγωγική, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, που συνεχώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε…

»…Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και προχωράμε τα όνειρά μας…».

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ, «Ενότητα Πολιτών»

«Να μην απογοητεύσουμε τον ενεργό πολίτη…» 

• Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας εύχεται ο ερχομός του 2023 να συνοδευτεί από ειρήνη, ευημερία και κοινωνική αλληλεγγύη. Και στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, για όλους μας. Για να επιτευχθεί όμως αυτό οφείλουμε να εργαστούμε δημιουργικά. Να προστατέψουμε έννοιες όπως η δημοκρατία, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, η διαβούλευση, έτσι ώστε να μην απογοητεύσουμε τον ενεργό πολίτη…».

ΑΡΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, «Γιάννενα Τώρα» 

«Το 2023 να είναι η χρονιά που θα δώσει ανάσα ανάπτυξης…»

• Ευχές για ευτυχισμένο, δημιουργικό και τυχερό 2023 απευθύνει η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα», με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ευχόμαστε από καρδιάς το 2023 να είναι η χρονιά που οι ηγέτες της γης θα θέσουν τα θεμέλια για την επικράτηση της ειρήνης στον κόσμο. Το 2023 να είναι η χρονιά που θα μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο και θα δώσει μια ανάσα ανάπτυξης στον τόπο μας, ευημερία και πρόοδο στο Δήμο μας».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ, «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

«Το 2023 απαιτεί προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο…»

• Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας και η παράταξή του «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρές σ’ όλους τους συμπολίτες αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες. Στο μήνυμά του ο κ. Γκόντας, τονίζει μεταξύ άλλων: «…Είναι χρέος μας να βελτιώσουμε τις υποδομές για να μην μετατραπεί η δυνατότητα σε αδυναμία και η ευκαιρία σε πρόβλημα. Είναι στο χέρι μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών. Το 2023 χρονιά εκλογική, τόσο για τις Εθνικές που προβλέπονται διπλές, όσο και για τις αυτοδιοικητικές το ερχόμενο Φθινόπωρο απαιτεί απ’ όλους μας περίσκεψη και προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο με ανάπτυξη, μικρότερη ανεργία και καταπολέμηση της φτώχειας…»..

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, «Ιωάννινα_2023»

«Νέοι συμπολίτες να σχεδιάσουν την πόλη του αύριο…»

• Τις ευχές της για τη νέα (εκλογική) χρονιά στέλνει η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Τη χρονιά αυτή θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη Δημοτική Αρχή για την πενταετία 2024-2028. Η επιλογή αυτή είναι πολύ κρίσιμη για την εξέλιξη του δήμου μας ως προς τη λειτουργία και την εικόνα του. Κυρίως προς την επίτευξη μιας βιώσιμης καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και ως χώρο ιδιαίτερης αξίας για την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών, και ως περιοχή ανάπτυξης οικονομικών δραστηριοτήτων ιδιαίτερης προστιθέμενης αξίας…

»…Είναι αναγκαίο νέοι συμπολίτες μας να επιλεχθούν και να εξουσιοδοτηθούν για να αναλάβουν το δύσκολο, αλλά ωραίο έργο της αναδιάρθρωσης και μεταρρύθμισης των υφιστάμενων δομών που δυσλειτουργούν, και να σχεδιάσουν την πόλη του αύριο…».

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, «Ορίζοντες Ηπείρου»

«Μεγάλη ευκαιρία ν’ αλλάξουμε ριζικά πορεία…»

• Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του τονίζει, μεταξύ άλλων: «…Το 2023 έρχεται με την βαριά κληρονομιά του απερχόμενου χρόνου. Όμως ταυτόχρονα είναι χρονιά αισιοδοξίας και μια μεγάλη ευκαιρία αφού το 2023 δίνει τη δυνατότητα με τη δημοκρατική βούληση των Ηπειρωτών, να αλλάξουμε ριζικά πορεία! Ξεκινώντας από την ανάγκη να εξυψώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας….».

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Αρταίων

«Να ενώσουμε ότι μας χωρίζει…»

• Ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ανέφερε τα εξής: «Ευχή μου, το 2023 να φέρει σε όλες και όλους υγεία, αγάπη, ανθρωπιά και προκοπή σε κάθε σπιτικό.

Όλα τα υπόλοιπα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να ενώσουμε ότι μας χωρίζει, για την Άρτα που μας αξίζει».

Ν. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ, Δήμαρχος Πρέβεζας

«Το 2023 να αποτελέσει έτος ανάπτυξης…»

• Ο δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος εύχεται το 2023 να είναι γεμάτο από υγεία, προκοπή και ευημερία, τονίζοντας: «συνεχίζουμε όλοι μαζί με συνέπεια στο έργο μας, ώστε το 2023 να αποτελέσει για τον τόπο μας έτος ανάπτυξης και σταθερότητας».

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Τομεάρχης Υποδομών ΔΕΕΠ Ιωαννίνων

«Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023…»

• Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος Τομεάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος ΔΕΕΠ Ιωαννίνων εύχεται «Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και συλλογική πρόοδο. Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023 με αισιοδοξία και δύναμη».