Δεν είναι…μακριά!

on .

Όπου ναναι, θα αρχίσει η… ανθρωποφαγία! Γίναμε τόσοι πολλοί… 8 δισεκατομμύρια είμαστε τώρα στη Γη! Η Παγκόσμια γεωργία και κτηνοτροφία, έκρουσαν, προ πολλού, τον κώδωνα τουκινδύνου! Ποιον να… πρωτοταΐσουν σήμερα;

Το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου, ολοένα και θα κατεβαίνει, η φτώχεια θα μεγαλώνει και την πείνα, ολοένα και μεγαλύτερος πληθυσμός θα τη βιώνει! (ο πρώτος, δεύτερος και τρίτος κόσμος, συγκλίνουν… με ταχύτητα!)

Βέβαια η επιστήμη, δεν σήκωσε τα χέρια ψηλά! Σε λίγο θα κάνει την εμφάνισή του, στο… κυριακάτικο τραπέζι, το κοτόπουλο εργαστηρίου!

900 είδη σκουληκιών και εντόμων, θα είναι σε θέση να… αντικαταστήσουν το κρέας και το ψάρι!

Με αυτά και άλλα που θα ακολουθήσουν, δεν είναι και πολύ μακριά… η ανθρωποφαγία! Αν και στην Ελλάδα, έχει ήδη ξεκινήσει αυτή η διαδικασία! (με πιο ήπια μορφή και όχι με την έννοια… τη γαστρονομική, ακόμη!)

Η «ανθρωποφαγία» εστιάζεται και μέσα στην ίδια τη Βουλή! Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, καθημερινά «δαγκώνουν» ο ένας τον άλλον! Συνεχώς «αλληλοφαγώνονται» και ο ένας επισημαίνει τα… «τρωτά» σημεία του άλλου! (και στη μέση οι ψηφοφόροι τους, που… πεινάνε για εξουσία!)

Η ανθρωποφαγία συνεχίζεται και στα… σούπερ – μάρκετ! (εδώ να δεις…) Εκεί ο Έλληνας καταναλωτής είναι… αμυνόμενος και τα «καρτέλ» είναι εκείνα που του «ρουφάνε» το αίμα!

Και η «ανθρωποφαγία» συνεχίζεται και στις… «καλύτερες ελληνικές οικογένεις», δηλαδή στις Τράπεζες και στην Εφορία! Εκεί, αυτοί τον «ξεζουμίζουν, ο Έλληνας φωνάζει «βοήθεια», με… κατασπαράζουν, αλλά ποιος να τον ακούσει; Είναι όλοι… απασχολημένοι!

Τώρα ισχύει το δόγμα! Ο θάνατός σου, η ζωή μου! Καλή όρεξη! 

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.