Δύση και Ευρ. Ένωση τελικά… δαγκώνουν!

on .

Επιτέλους. Η Ε.Ε. και η Δύση ολόκληρη διέψευσαν το αγανακτισμένο προχτεσινό άρθρο μας στον «Π.Λ», γιατί ως τώρα μας είχαν συνηθίσει στο «να γαυγίζουν αλλά να μη δαγκώνουν», κατά τη φράση σημαντικού Στελέχους της Ε.Ε.. Έστω και την …Δωδεκάτην, την τελευταία στιγμή, Αμερική και Ευρώπη, άνοιξαν το… στόμα τους όχι πια για …κουβέντες, αλλά για να μπήξουν τα δυνατά τους δόντια, στη…σάρκα, στην οικονομία του Πούτιν και των ολιγαρχών

της Ρωσίας, ο πρώτος των οποίων είναι ο κ. Πούτιν, φυσικά. Αμ’ τώρα, θα πονέσουν τα μέτρα, κύριε Πούτιν, γιατί δεν είναι απλά …γαυγίσματα όπως μας είχαν συνηθίσει οι άλλοι ισχυροί της γης, αλλά είναι …δαγκωνιές που θα αιμορραγήσουν πολύ.
Και τα όπλα και τα αεροπλάνα θα σε πονέσουν και η πανανθρώπινη συμπαράσταση προς το λαό της Ουκρανίας, όπως και η πανανθρώπινη καταδίκη σου κι αυτά όλα θα σε πονέσουν, κύριε Πούτιν και θα τα βρεις μπροστά σου. Μην εκπλαγείς, αν όλ’ αυτά, σημάνουν και την …αρχή του τέλους σου.
Και είναι πολύ καλό αυτό που κάνει σήμερα η Δύση, με το ενεργό και αποτελεσματικό ξύπνημά της, γιατί όχι μόνο βοηθάει στο να σταματήσει γρηγορότερα η αιματοχυσία και να αποκτήσει ο λαός της Ουκρανίας το δικαίωμα της αυτοδιάθεσής του, αλλά γιατί αυτή η δυναμική απόφαση και αντίδραση της Δύσης έχει πολλούς αποδέκτες, πολλούς προκλητικά αδίστακτους σφετεριστές, δυνάστες των λαών.
Ταύτα και μένομεν να προσμετρήσομεν τις… πληγές του Πούτιν αφ’ ενός και τη λαλιά των «σιωπηλών αμνών», της εγχώριας Πολιτικής, αφ’ ετέρου.