Οι... ανένδοτοι ηγετίσκοι μας!

on .

ΕΙΝΑΙ για γέλια και για κλάματα. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, είναι λέει ανένδοτος στο θέμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου, στέλνοντας μάλιστα τελεσίγραφο στους τοπικούς φορείς: Ή κι εγώ ή κανένας! Ούτε που τον νοιάζει η προσπάθεια ένταξης του Ζαγορίου στην Unesco.
Ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης είναι κι αυτός ανένδοτος σε ό,τι αφορά το κλειστό προκάτ γυμναστήριο που το τοποθετεί στον Κατσικά, επειδή έτσι θέλει!
ΤΟ ίδιο ανένδοτος και: για το φωτισμό led, με σκανδαλώδεις διαγωνισμούς που ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται, όπως επίσης ανένδοτος για τα νερά και τη χρήση τους, για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, τη μεταφορά υπολειμμάτων, την πλημμελή λειτουργία του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ, τη σύγκρουση με το ΦΟΣΔΑ, το Σχολείο Αναπήρων Παιδιών στο παλιό «Χατζηκώστα», τις παρανομίες στην κατασκευή της Νιάρχου και τις απευθείας αναθέσεις!
ΑΝΕΝΔΟΤΑ... σιωπηλός όμως για όλα αυτά και ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ! Διότι όλα όσα περιγράφουμε είναι θέματα που αφορούν το Δήμο, την πόλη των Ιωαννίνων και είναι απορίας άξιον που απεμπόλησε (όπως δικαίως τον κατηγορεί η αντιπολίτευση) δικαιώματα - αρμοδιότητες και τα εκχώρησε στον κ. Καχριμάνη, για να κάνει τα παιχνίδια του και σχεδόν να... ασκεί τη διοίκηση (και) του Δήμου, με ο,τιδήποτε συνεπάγεται αυτό και για τα τεράστια «συμφέροντα» που αναπόφευκτα κάνουν πάρτι, όπως καταγγέλθηκε από πολλές πλευρές!
ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ όμως κι εμείς στο μετερίζι μας...