Αποπροσανατολισμός με Κουφοντίνα και βιασμούς!

on .

ΤΕΛΕΙΑ δουλεύει το «σύστημα».

Εδώ και ημέρες οι πολίτες της χώρας ξέχασαν τον κορωνοϊό, το lockdown και τα οικονομικά προβλήματα. Με τη συνδρομή των ΜΜΕ, των δελτίων ειδήσεων και των διαφόρων εκπομπών, δύο θέματα τους απασχολούν: η απεργία πείνας- η τύχη του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα και οι βιασμοί, αποπλανήσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις αρσενικών και θηλυκών καλλιτεχνών. Τόσο, που όλα τ’ άλλα προβλήματα έχουν παραμεριστεί και με αγωνία παρακολουθούμε τις καταγγελίες και τις

εξελίξεις της υπόθεσης Λιγνάδη -του διευθυντή του Εθνικού θεάτρου που κατηγορείται για βιασμούς και ενηλίκων.
ΔΕ θα μπούμε στη διαδικασία ανάλυσης του πώς ολόκληροι άνδρες κάθονταν να βιαστούν, επειδή αισθάνονταν δέος από τον ...καλλιτεχνικό ογκόλιθο, ούτε που άγνωστες τοις πάσι καλλιτέχνιδες ή και βεντέτες, θυμούνται ότι κάποτε κάποιος τις θώπευσε ή τους έκανε «ανήθικες προτάσεις» και μάλιστα πριν από είκοσι ή τριάντα και βάλε χρόνια. Τώρα αποφάσισαν -μετά την κ. Μπεκατώρου- και καλά κάνουν, για να υπάρξει όση κάθαρση είναι δυνατόν. Ο βιασμός είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που καταστρέφει ψυχές, αλλά αυτό τον καιρό διαπιστώνουμε ότι πολλοί και πολλές έχουν ξεπεράσει τα όρια και επιδίδονται σε καταγγελίες περί παρενόχλησης και λεκτικής βίας, ως πιά να είναι της ...μόδας!
ΟΧΙ δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά την Πέμπτη συνεδρίασε η Βουλή και «μονομάχησαν» οι κ.κ. Μητσοτάκης - Τσίπρας, με μόνο θέμα την υποτιθέμενη ή πραγματική φιλία του πρώτου με τον κ. Λιγνάδη, την υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη και τα ...σχόλια στο διαδίκτυο! Επί ώρες οι δύο πολιτικοί αρχηγοί κονταροχτυπιούνταν, με τους πολίτες να παρακολουθούν από τους τηλεοπτικούς δέκτες το ...σόου, προς τέρψιν και των πλέον ταπεινών ενστίκτων. Τέτοια συνεδρίαση, για τα πραγματικά και οδυνηρά προβλήματα του λαού, δεν έγινε! Προφανώς έκριναν ότι αυτή η υπόθεση είναι σοβαρότερη από τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων και το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον!
ΟΠΩΣ και με το θέμα αυτό, έτσι και με την περίπτωση του τρομοκράτη αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, τα «κανάλια» μας βομβαρδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του από την απεργία πείνας και το δικαίωμά του να ζητά την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού! Ποιός απαιτεί; Ο άνθρωπος που δολοφονούσε εν ψυχρώ, που πολεμούσε τους νόμους τους οποίους τώρα επικαλείται, μαζί με το Σύνταγμα! Εκείνος που με τους συντρόφους του παρίστανε το δικαστή και τον εκτελεστή, για να αποδώσει υποτίθεται δικαιοσύνη! Ο πολυισοβίτης δε διαμαρτύρεται απλώς, αλλά εκβιάζει την Πολιτεία, για να της επιβάλλει τη θέλησή του και να την εξευτελίσει.
ΚΑΝΟΥΜΕ μία υπόθεση: Αν όλοι οι φυλακισμένοι απαιτήσουν με τον ίδιο ή όποιο άλλο τρόπο, να μεταφερθούν σε άλλες φυλακές, τι θα γίνει; Είναι δυνατόν να υποκύψει η Πολιτεία σε τέτοιους εκβιασμούς; Διότι περί αυτού πρόκειται και όχι για δικαιολογημένο, αιτιολογημένο αίτημα ενός κρατούμενου, πολύ δε περισσότερο που ο συγκεκριμένος είναι ένας αμετανόητος τρομοκράτης και δολοφόνος, που τον υπερασπίζονται δημόσια προσωπικότητες της Αριστεράς και διανοούμενοι! Μην τυχόν, λένε, πεθάνει ο απεργός πείνας στη φυλακή, που θα θεωρηθεί έγκλημα! Κι όταν η Πολιτεία αποφασίζει να σιτιστεί οπωσδήποτε για να μη συμβεί οτιδήποτε στον φυλακισμένο, πάλι ξεσπαθώνουν επιμένοντας ότι η... βίαιη σίτιση του φυλακισμένου- απεργού πείνας, είναι παράνομη! Άρα μόνη λύση η ικανοποίηση του εκβιασμού του ή (λέμε εμείς) να σεβαστούν την επιθυμία του να πεθάνει!
ΜΟΝΟ για χάρη της συζήτησης θα κάνουμε κι άλλη μία υπόθεση: Αν αποφάσιζαν να κάνουν απεργία πείνας οι φυλακισμένοι της «Χρυσής Αυγής», ζητώντας να μεταφερθούν σε άλλη φυλακή όπως κάνει ο Κουφοντίνας, τι θα συνέβαινε; Θα συγκινούνταν όπως τώρα οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Θα προέβαλαν το επιχείρημα ότι «η δημοκρατία δεν εκδικείται», τασσόμενοι υπέρ του αιτήματός τους; Είμαστε σίγουροι πως όχι μόνο θα αδιαφορούσαν, αλλά θα επέμεναν ότι «η Πολιτεία δεν εκβιάζεται» και πως αν θέλουν να πεθάνουν είναι δικό τους θέμα. Άλλωστε, θα πουν, «εγκληματική οργάνωση» ήταν και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Ενώ η «17 Νοέμβρη» ήταν ...πατριωτική και φιλανθρωπική οργάνωση!
ΞΕΡΕΤΕ τι λέμε; Ότι και τα δύο θέματα (σεξουαλικές παρενοχλήσεις - βιασμοί και Κουφοντίνας) χρησιμοποιούνται με απόλυτη επιτυχία για τον αποπροσανατολισμό της Κοινής Γνώμης. Να την αποσπάσουν από τα της πανδημίας, τα lockdown, τα μέτρα, την τραγική οικονομική κατάσταση. Διότι ημέρα με την ημέρα οι πολίτες ασφυκτιούν ολοένα περισσότερο και παρά τα όσα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, οι αντιδράσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν κολακευτικές για την κυβέρνηση που δείχνει πελαγωμένη. Επιχειρήσεις σβήνουν, καταστρέφονται ολοσχερώς, οικογένειες περιέρχονται σε αδιέξοδο, οι νέοι έτοιμοι να εκραγούν και η πανδημία παρά τα μέτρα συνεχίζει την «επέλασή» της, με τους εμβολιασμούς να προχωρούν με ρυθμούς χελώνας.
ΔΕΝ έχει καμιά χρησιμότητα να μας πείτε το γνωστό... «κάνει ό,τι μπορεί η κυβέρνηση, τι άλλο θέλετε»; Πολλά μπορούσε και μπορεί να κάνει, προπαντός να μην παλινωδεί και χάνει την αξιοπιστία της! Το ίδιο και οι χρηματοδοτούμενοι από φαρμακευτικές και μη εταιρίες «ειδικοί», που αλλάζουν άποψη κάθε δύο - τρεις ημέρες! Θα προσθέταμε ακόμη ότι γίνεται κατάχρηση των επιβληθέντων μέτρων, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε παραβίαση βασικών Συνταγματικών δικαιωμάτων, στέρηση των ελευθεριών μας, για την προστασία της δημόσιας Υγείας, η οποία όμως εν τέλει δεν προστατεύεται! Και για να μην κάνουμε τέτοιες σκέψεις, στην ημερήσια διάταξη ...Κουφοντίνας και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με το φιλοθεάμον κοινό να αλαλάζει...