Πώς σε στέλνει φυλακή η υπεράσπιση της πατρίδας!

on .

 ΤΑ ΜΜΕ της Αθήνας και οι εφημερίδες της «έθαψαν» την είδηση, ενώ η κυβέρνηση έκανε πως δεν κατάλαβε τι συνέβη.

Λέμε για την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης είκοσι έξι μηνών ενός κτηνοτρόφου στον Έβρο που προσπάθησε να εμποδίσει την παράνομη είσοδο στο Ελληνικό έδαφος μιας ομάδας Τούρκων! Τους ακινητοποίησε με το κυνηγετικό του όπλο για να τους παραδώσει στην αστυνομία, οι πέντε Τούρκοι άνδρες του επιτέθηκαν, του έσπασαν το όπλο και τον τσάκισαν στο ξύλο! Είναι βλέπετε η μέθοδος ...σωφρονισμού που εφαρμόζεται στη γείτονα χώρα και την

εφάρμοσαν και στη δική μας.
ΑΥΤΟ σε συντομία ήταν το περιστατικό και η συνέχεια δόθηκε στο δικαστήριο, το οποίο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Έλληνα, σε αντίθεση με τους Τούρκους στους οποίους αναγνώρισε ελαφρυντικά για την πράξη τους, τιμωρώντας τους με τετράμηνη φυλάκιση για παράνομη είσοδο στη χώρα, στην οποία ζήτησαν ...άσυλο. Αυτό το πράμα λέγεται δικαιοσύνη, με εισαγγελέα και δικαστές να αισθάνονται προφανώς ικανοποιημένοι ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους! Δεν τους ενδιαφέρει αν η απόφασή τους έρχεται σε αντίθεση με τη γενική περί δικαίου αντίληψη, ούτε με τον πατριωτισμό των ακριτών!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εξοργιστική περίπτωση. Η Τουρκία δύο Έλληνες αξιωματικούς που κατά λάθος πέρασαν τη συνοριογραμμή, τους κράτησαν παρανόμως φυλακισμένους οκτώ μήνες. Έστειλαν -και ακόμη στέλνουν- Τούρκους και λαθρομετανάστες να παραβιάσουν τα σύνορά μας και στο Αιγαίο θέλουν να επιβάλλουν βιαίως τις θελήσεις τους. Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο αν δεν υποκύψει και ζητούν νησιά μας. Επιμένουν σε μία τυχοδιωκτική πολιτική που σίγουρα κανείς δε γνωρίζει που και πως θα καταλήξει.
ΚΑΙ βρέθηκε δικαστήριο να καταδικάσει τον Έλληνα ακρίτα επειδή έπραξε αυτό που επέβαλλε το χρέος του. Να προσπαθήσει δηλαδή να εμποδίσει την παράνομη είσοδο Τούρκων στη χώρα. Σε αυτή, την οποία καλείται να υπερασπισθεί κάθε Έλληνας, όπως έγινε όταν η Τουρκία είχε στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορά μας στον Έβρο. Όπως θα γίνει οψέποτε απαιτηθεί να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και η κυβέρνηση ζητήσει από όλους μας τη συστράτευση στον αγώνα!
ΟΣΟΙ γνωρίζουν ελάχιστα νομικά, θα κάνουν λόγο για «κατευθυνόμενη» απονομή δικαιοσύνης! Διότι η κυβέρνηση, επιδιώκοντας το διάλογο με την Τουρκία, δε θέλει να εξελίσσονται τέτοιου είδους γεγονότα. Ούτε να υψώνονται ιδιαίτερα πατριωτικές φωνές. Εμμέσως πλην σαφώς, με τη στάση της αποδοκίμασε την πράξη του Έλληνα κτηνοτρόφου! Όπως έκανε και με ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», που είχε τίτλο «Άει σιχτίρ Ερντογάν», για να ακολουθήσει μήνυση από την Τουρκική κυβέρνηση κατά της εφημερίδας!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το δικαστήριο εκεί πάνω στον Έβρο, δεν έλαβε υπόψη του τίποτε από όλα αυτά, ούτε καν το άρθρο 275 παρ. 1 του νόμου 4630/2019, που λέει τα εξής, με σαφήνεια:
«Προκειμένου για αυτόφωρο κακουργήματα και πλημμελήματα, οι ανακριτικοί υπάλληλοι του άρθρου 31, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα».
Πιο ξεκάθαρο δε γίνεται! Ο Έλληνας πολίτης, σίγουρα χωρίς να το γνωρίζει, ενήργησε σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμά μας, αλλά η Δικαιοσύνη δε θέλησε να του το αναγνωρίσει, ούτε η κυβέρνηση!
ΕΤΣΙ, λοιπόν, μας λένε να μην αντιδρούμε, ούτε να εμποδίζουμε οποιονδήποτε μπαίνει - εισβάλλει στην Ελλάδα! Ούτε να διανοηθούμε να την υπερασπιστούμε αυτοδικαίως, αλλά αν χρειαστεί, να μας δείρουν κιόλας οποιοιδήποτε λαθρομετανάστες εκτιμήσουν ότι τους ενοχλεί η στάση μας και να μας στείλουν δικαστές στη φυλακή, έτσι προς γνώση και συμμόρφωση, επικαλούμενοι και τον αντιρατσιστικό νόμο! Να μη διαμαρτυρόμαστε που οι αλλοδαποί απαιτούν να προσαρμοστούμε στο δικό τους τρόπο ζωής, στα ήθη και έθιμά τους! Να είμαστε και... ευγνώμονες που ήρθαν! Να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στα φρικαλέα εγκλήματα που ορισμένοι εξ αυτών διαπράττουν!
ΔΕΝ πρόκειται για ρατσιστικές αντιλήψεις. Σεβόμαστε και συμπονούμε τους πραγματικά διωκόμενους και δεινοπαθούντες. Διερωτόμαστε, όμως, ποιά μηνύματα στέλνει κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, όταν αναγνωρίζονται όλων των ειδών τα ελαφρυντικά στους Τούρκους που παρανόμως μπήκαν στη χώρα μας και κανένα στον Έλληνα που θέλησε να τους αποτρέψει, να τους ακινητοποιήσει και να τους παραδώσει στην αστυνομία; Αλλά δυστυχώς, έχει πάντα ισχύ η άποψη νομικών, ότι «συχνά η Δικαιοσύνη λειτουργεί ως δεκανίκι της Εξουσίας»!