ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Γράφτηκε από τον/την ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ on . Posted in Χωρίς Υπαγόρευση

Ευκαιρία ο ΓΓΑ!..
✒    Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός κι αυτή είναι μία «χρυσή» ευκαιρία να του τεθούν προβλήματα της περιοχής μας και να ζητηθούν λύσεις.

Όχι μόνο ποδόσφαιρο…
✒    Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο κι αυτό καλό θα ήταν να το έχουν στο μυαλό τους ο Σπύρος Πάϊκας και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ που θα καταθέσουν υπόμνημα με αιτήματα στον ΓΓΑ.

Βάρος κι αλλού…
✒    Ναι, να γίνουν παρεμβάσεις κι έργα στα γήπεδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως νομίζουμε ότι αυτή τη φορά πρέπει να δοθεί βάρος κι αλλού και συγκεκριμένα σε δύο πράγματα.

Αίθουσα και ΕΑΝΚΙ…
✒    Πρώτον, στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων που πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί και να δοθεί προς χρήση. Δεύτερο και κυριότερο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πάλαι ποτέ ΕΑΝΚΙ.

Χρήζουν παρεμβάσεων!
✒    Κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο, γήπεδο και πύργος – κερκίδες Κωπηλασίας χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και η κατάστασή τους άσχημη. Αν δεν γίνει κάτι τώρα, δε θα γίνει ποτέ…

Μεγάλο το κέρδος!..
✒    Ας μην ξεχνάμε ότι στη Λιμνοπούλα αναπτύσσονται ένα σωρό αθλητικές δραστηριότητες, οπότε της αξίζει τουλάχιστον μία καλή συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών. Το κέρδος από κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο για τα Γιάννενα και τους πολίτες τους.

Αθλητική «κυψέλη»…
✒    Το ΕΑΝΚΙ μπορεί να μεταβληθεί σε αθλητική «κυψέλη» της περιοχής, φιλοξενώντας αγώνες κολύμβησης μπάσκετ, χάντμπολ, κωπηλασίας κ.λ.π.! Αυτά όμως δεν γίνονται με ετοιμόρροπη στέγη στο κολυμβητήριο ή με μισοερειπωμένο πύργο δίπλα στη λίμνη…

Διακοπών συνέχεια…
✒ Πολύς ο κόσμος που συνεχίζει τις διακοπές του στις παραλίες, αφού βοηθάει και ο καιρός που αυτή την εβδομάδα έφτιαξε κάπως. Όπως ο φίλος αναγνώστης που μας έστειλε τη φωτογραφία που ακολουθεί.
Στο κάμπιγκ…
✒    Κάθε χρόνο παίρνει την οικογένεια, μια μεγάλη σκηνή και παρέα με φίλους πιάνουν τη θέση τους σε κάμπιγκ της περιοχής της Πρέβεζας, γιατί λέει ότι μόνο έτσι ευχαριστιέται τη θάλασσα! Δεν έχει άδικο…

Αρκούν τα βασικά!
✒    Η καλή παρέα, η θάλασσα στα 20 μέτρα και τα αναγκαία κομφόρ (ψησταριά, τραπέζι, καρέκλες…) αρκούν για να περάσει κανείς χάρμα διακοπές, χωρίς μάλιστα να πληρώσει τα… μαλλιοκέφαλά του!

Την τιμητική τους…
✒    Γι’ αυτό και ειδικά φέτος τα κάμπινγκ της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας έχουν την τιμητική τους. Είναι φτηνός σχετικά και ωραίος τρόπος διακοπών, που σε φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση…

Τροχόσπιτα όπου να ‘ναι!
✒    Στα Γιάννενα, πάλι, παρόλο που υπάρχει κάμπιγκ σε ένα απ’ τα πιο ωραία σημεία της πόλης, στη Λιμνοπούλα, δίπλα ακριβώς στη λίμνη (φωτό), ορισμένοι επισκέπτες προτιμούν να παρκάρουν τα τροχόσπιτά τους όπου βρουν!
Κανένας έλεγχος…
✒    Σε δρόμους της Παραλιμνίου, σε πάρκιγκ, όπως αυτό δίπλα στα παλιά σφαγεία βλέπεις αραγμένα τροχόσπιτα επί ημέρες, αν και αυτό απαγορεύεται. Προφανώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από πλευράς Δήμου ή άλλων αρμοδίων αρχών.

Ούτε υποδομή…
✒    Ούτε κάποια υποδομή δημιουργήθηκε για μία προσωρινή οργανωμένη στάση των τροχόσπιτων που δεν θέλουν να πάνε στο κάμπιγκ της Λιμνοπούλας, όπως εύστοχα επισήμανε χθεσινό σχόλιο των «Διαδόσεων». Κρίμα δεν είναι;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.