Τόλμηρά

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Γιαννάκης on . Posted in Τολμηρά

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!

Αχ καμάρια μου, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Ανοίξατε την κερκόπορτα των βιαστών, κουνώντας το δάχτυλο της νομιμότητας και της ηθικής και τρία ολόκληρα χρόνια κρύβατε στα ντουλάπια το δικό σας καμάρι, που γ…σε και έδερνε εκεί στας Βρυξέλλας κι εσείς ψυχούλες μου θέλατε να δείτε που το πάει… 

Ω ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

«Εγώ είμαι όμορφος και νταής κι όποια γουστάρω την έχω στην αγκαλιά μου», παραδέχτηκε ο ομορφάντρας Γεωργούλης, που για την ομορφιά του (;) τον επέλεξε ο Αλέξης για να τον στείλει στην Ευρωβουλή, να υπερασπιστεί εκτός των ευρωπαϊκών και εθνικών μας συμφερόντων και τα… ανθρώπινα δικαιώματα! Το έκανε με το παραπάνω ο παλίκαρος και απ’ ότι φάνηκε έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Αλέξη. Μόνο που ο Αλέξης ως απατημένος σύζυγος(!) έμαθε τελευταίος τον βίο και την πολιτεία του εταίρου Αλέξη Γεωργούλη.

Η ΠΟΠΑΡΑ!

Φιλότιμη προσπάθεια της Ποπάρας του δόγματος «Αλέξη έλα με φόρα», να δικαιολογήσει την άγνοια του… Συριζομανιού για τη δράση του Γεωργούλη, η οποία ως γυναίκα αυτή να είναι με το θύμα προσπάθησε να δικαιολογήσει την τριετή άγνοια, διότι πως να το κάνουμε αι Βρυξέλλες κείνται μακράν και τα νέα καθυστερούν να φτάσουν στην Ελλάδα!

ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ!

Αν είναι εγκληματική πράξη ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός μιας γυναίκας, άλλο τόσο και περισσότερο ο βιασμός της σκέψης που προσπαθούν να επιβάλλουν τα Συριζόπουλα, ένα μήνα πριν τις εκλογές! Εμείς δεν ξέραμε κάτι λένε και επικαλούνται την δράση του Λιγνάδη σε ελληνικό επίπεδο, για να… ισοφαρίσουν της δράση εκλεκτών της εξουσίας. Ούτε στην περίπτωση Λιγνάδη χαριστήκαμε, ούτε στις άλλες περιπτώσεις των βιαστών καλλιτεχνών. Όπως τότε τους ξεσκίσαμε έτσι και στην περίπτωση Γεωργούλη δεν θα χαριστούμε. Ο βιασμός είναι βιασμός και όποιος επιδίδεται σε αυτή την πράξη είναι για τα σκυλιά!

❁ ΕΥΧΕΣ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αδέλφια. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, η εφετινή Πασχαλιά ήταν ξεχωριστή και οι Έλληνες την γιόρτασαν καταλλήλως. Δύο εκατομμύρια, υπολογίζεται, άφησαν τις μεγαλουπόλεις και επισκέφτηκαν την περιφέρεια, σε μια κίνηση κοσμαντάμωσης και αναβίωσης και τήρησης των εθίμων της Πασχαλιάς.

■ Ο ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ…

Παρ’ όλο που ο καιρός δεν ήταν τόσο ανοιξιάτικος, εν τούτοις το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ εψάλη και τα αυγά τσουγκρίστηκαν σ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αυτές είναι οι μικρές ξεχωριστές στιγμές για τους Έλληνες, οι οποίοι όταν βρίσκουν ευκαιρίες δεν τις αφήνουν να πάνε χαμένες… 

❖ Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ!

Την τιμητική τους αυτό το Πάσχα είχαν οι πολιτευόμενοι απ’ όλο το φάσμα. Δεν άφησαν χωριό και γειτονιά να μην επισκεφτούν, για να πείσουν τον λαό να τους εμπιστευτεί με την ψήφο του διότι εκείνοι είναι οι ικανοί για να τους σώσουν!

❁ Ο… ΓΟΛΓΟΘΑΣ

Αν και η Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα πέρασαν, για τους πολιτευτάδες ο Γολγοθάς είναι μακρύς, καθότι μέσω του σταυρού των πολιτών θα πορευτούν στον δρόμο προς την 21η Μαΐου, όπου θα κορυφωθεί το «θείο» δράμα! Αυτό αν δεν επιτευχθεί τον Μάιο, θα φτάσουν μέχρι τον Ιούλιο και βλέπουμε… 

■ ΤΟ ΕΘΙΜΟ…

Εφέτος επανήλθε το έθιμο της συνάντησης των επιταφίων στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων. Ένα έθιμο που ανάγεται στα βάθη των χρόνων και που κάνει ξεχωριστό τον γιορτασμό αυτής της τιμής προς τον παθόντα και ταφέντα Ιησού Χριστό. 

❖ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ…

Ευτυχώς που στην πόλη μας - και στην περιοχή και γενικότερα- δεν «γιορτάζουμε» τα πάθη και την Ανάσταση του Χριστού με τα βεγγαλικά τα οποία έχουν καταντήσει μάστιγα και κάθε χρόνο απλά μετράμε θύματα! Το ζήσαμε κι εφέτος αυτό το επικίνδυνο σπορ, που ορισμένοι το χαρακτηρίζουν έθιμο!

 ❁ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ…

Τόπος προορισμού η Ήπειρος για τους Έλληνες, που γέμισε και αυτό το Πάσχα. Το είδαμε σε κάθε γωνιά και με κάθε τρόπο να πραγματώνεται, παρατηρώντας τους πιστούς που βρέθηκαν στις εκκλησίες. Ο Έλληνας την Πασχαλιά την κουβαλάει στο νου και στην καρδιά του και όταν έρχεται η στιγμή… του δίνει και καταλαβαίνει! 

■ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!

Το μαρτύριο όμως της επιστροφής των επισκεπτών τεράστιο! Το έζησα την περασμένη Τρίτη το απόγευμα που επέστρεφα από Αθήνα, όπου αυθημερόν επισκέφτηκα. Από την Ελευσίνα μέχρι την  Κόρινθο, όλοι σημειωτόν! Τέτοια ταλαιπωρία πρώτη φορά έβλεπα! Το ίδιο και στην Αττική οδό, με κατεύθυνση από Περιφέρεια προς Αθήνα. Χαρά στο κουράγιο τους! 

❖ ΤΟ… ΛΑΓΩΝΙΚΟ!

Τρία χρόνια ο Παπαδημούλης με τα 40 διαμερίσματα(!) δεν μπορούσε να εξακριβώσει τι άλλο ακριβώς έκανε ο σύντροφος Γεωργούλης στις Βρυξέλλες, διότι περί εκπροσώπησης της χώρας λόγος να μην γίνεται! Αυτό το σαΐνι λοιπόν, ο Παπαδημούλης, ως λαγωνικό αρκέστηκε στην διαβεβαίωση του Γεωργούλη ότι ουδέν μεμπτόν άρα όλο το άδικο με το μέρος της παθούσας, η οποία απ’ ότι μάθαμε δεν ήταν τυχαία εκεί στις Βρυξέλλες.

❁ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!

«Μόλις μάθαμε ότι ο Γεωργούλης είναι βιαστής και βίαιος, μέσα σε 15 λεπτά τον ξαποστείλαμε», λένε με ένα στόμα τώρα τα Συριζόπουλα και αναμασούν την περίπτωση Λιγνάδη, για να έχουν να μολογήσουν πορευόμενοι μέχρι την 21η Μαΐου. Θεωρούσαν ότι θα κρύψουν το γεγονός μέχρι τις εκλογές και θα μπορούν να μιλούν για… τάξη και ηθική, καταγγέλλοντας τα στραβά κι ανάποδα της κυβέρνησης...

 ■ Ο ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΣ!

Ο κατακέφαλος όμως ήλθε από τις βελγικές αρχές, οι οποίες αποκάλυψαν την αθλιότητα Γεωργούλη βγάζοντας στον τάκο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και τον ανήξερο Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στις γιορτές του Πάσχα έτρεχε να ανάψει λαμπάδες στο μπόι του, να τον φυλάει ο Θεός από κάθε κακό-αν και άθεος! Ως πρώην δηλωσίας.

 ❖ ΤΑ ΜΠΟΤΙΑ! 

Έσπαζε μπότια στην Κέρκυρα και αυγά κόκκινα ο Αλέξης, τα οποία τελικά αποδείχτηκαν κλούβια! Που να ήξερε ο άμοιρος ότι θα έσκαγε η βόμβα Γεωργούλη και θα τον ρίξει ακόμη πιο βαθιά στα τάρταρα, ενόψει εκλογών, με τον ίδιο μάλιστα να διακηρύττει παντού δικαιοσύνη, πλην όμως ΣΥΡΙΖΑ! 

❁ …ΕΞΥΝΑΝ ΠΑΤΣΑΔΕΣ!

Τρία χρόνια… έξυναν πατσάδες στον ΣΥΡΙΖΑ και περίμεναν από τον Παπαδημούλη να τους φωτίσει. Ποιος; Ο Παπα…σπιτούλης που απολαμβάνει τα πλούτη του πουλώντας Συριζαϊσμό στους Έλληνες που χάνουν τα σπίτια τους, επειδή οι Τράπεζες δεν κάνουν χατίρια! 

■ ΜΕ… ΠΛΑΚΑΤ!

Αμ το άλλο! Όταν η βιασθείσα και ξυλοκοπιθείσα έκανε την καταγγελία εναντίον του ομορφάντρα Γεωργούλη, εκείνος της «συμπαραστάθηκε» βγαίνοντας με πλακάτ καταγγέλλοντας τους βιαστές και λανσάροντας τις ιδέες και τις απόψεις έτσι όπως τις διδάχτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, που τον επέλεξε για το Ευρωκοινοβούλιο! 

❖ ΟΙ ΠΟΠΑΡΙΕΣ!!! 

Το τι… Ποπαριές επιστράτευσαν τα Συριζόπουλα για να ξεπλυθούν από τις πράξεις Γεωργούλη δεν λέγεται! Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας: Ότι έκανε η γίδα στο πουρνάρι, το έκανε το πουρνάρι στη γίδα όταν έγινε… γκλίτσα.  

❁ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ…

Αλλά όμως, μωρή Ποπάρα κι εσύ να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Κι εσύ να μπεις στο κόλπο των Συριζόπουλων και αντί να συμπαρασταθείς στο θύμα, ψάχνεις τέτοιες ώρες και μέρες γωνιές στο δεκάρικο, για να βγάλεις από το κάδρο των ευθυνών τον ΣΥΡΙΖΑ, με το αιτιολογικό ότι δεν ήξεραν τίποτα για την δράση του Γεωργούλη που ήταν του δόγματος, όπως το ανάφερα στην αρχή της στήλης.

 ■ ΟΙ… ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ

Κατά τ’ άλλα υπέρμαχοι δικαιωματιστές τα Συριζόπουλα που τους πήρε μόνο τρία χρόνια να μάθουν τα βίτσια του Γεωργούλη τους που τόσο λάτρεψαν μέχρι τρεις μέρες πριν! Ασχολούνταν κι έβλεπαν μπροστά τους τον Λιγνάδη… ο οποίος τους έκρυβε τον Γεωργούλη τους. Ένας Γεωργούλης που καμάκωνε ότι έβρισκε μπροστά του, επειδή έτσι γούσταρε και επειδή ο ίδιος αυτοθαύμαζε τον εαυτό του λέγοντας, ότι οι γυναίκες λιποθυμούν όταν τον αντικρίζουν!

❖ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ!.. 

Όχι, δεν φταίνε όλοι οι Συριζαίοι για την σεξουαλική και νταηλίδικη δράση του Γεωργούλη, αλλά φταίνε εκείνοι που ενώ γνώριζαν τι έκανε, απλά παρίσταναν τα… παγώνια με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής και ζητά δικαιοσύνη παντού… εκτός ΣΥΡΙΖΑ!

 ❁ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ

Αμ το άλλο! Πως τους πετσόκοψε έτσι το ευρωκοινοβούλιο τους Παπαδημούληδες και τους χάλασε το όνειρο των ανοιχτών συνόρων του «μπάτε σκύλοι αλέστε». Αποφάσισαν μόλις προχθές οι υπόλοιποι ευρωπαίοι να προστατέψουν τα σύνορα της Ευρώπης, χρηματοδοτώντας το στήσιμο φράχτη στον Έβρο. Μόλις λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο… τεράστιος Παπαδημούλης είχε αντισταθεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Ήταν ο ίδιος που δεν έμαθε ποτέ για την δράση του Γεωργούλη, που ήταν… φήμες!

Kαι για την αντιγραφή:

Γιώργος Γιαννάκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.