ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ!
Πήγαινε γυρεύοντας η… Αφγανοκαψουρεμένη Ολλανδή δημοσιογράφος και βρήκε τον δάσκαλό της από τον Κυριάκο. Ο οποίος δεν της χαρίστηκε την περασμένη Τρίτη το βράδυ σε συνέντευξη που παραχωρούσε. Θέλησε η εν λόγω καψούρα να υποστηρίξει τα δικαιώματα των λαθραίων βάζοντας φωνή στον Κυριάκο, λέγοντάς του γιατί δεν δέχονται στη χώρα τα εκατομμύρια των Αφγανών και όλων των άλλων φυλών της γης. Η απάντηση ήλθε κεραυνός με τον πρωθυπουργό να μην δέχεται μομφή για τον ίδιο και την χώρα που φορτώθηκε εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίους, ενώ η πατρίδα της η Ολλανδία έχει δεχθεί μόνο 16 από δαύτους.

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ
Τα είπε αυτά ο Μητσοτάκης και την άλλη μέρα οι μόνοι που ενοχλήθηκαν ήταν οι Τσιπροφυλλάδες που νοιάστηκαν για την Ελευθερία του Τύπου και όχι φυσικά την ελευθερία της χώρας από παντός είδους επιθέσεις διότι τέτοια ήταν αυτή από την Ολλανδή που έχει σπιτωμένο τον Αφγανό της κάπου στην Ύδρα!

ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Για να δείτε το ποιόν της μεγαλο-Ολλανδέζας, εκτός από το σπίτωμα του Αφγανού είναι και μεγάλη λάτρης του Αδόλφου Χίτλερ! Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο προσπάθησε να συγκρίνει την Μέρκελ με τον Αδόλφο και βρήκε τον Αδόλφο να είναι πολύ καλύτερος από την Μέρκελ διότι έκανε πολλά, καλά πράγματα όπως η ίδια έγραψε!

Ο ΠΟΝΟΣ
Βρείτε μου τώρα έναν Έλληνα που δεν θα περιποιούνταν έτσι την γεροντο-Ολλανδέζα που πήγε στο Μαξίμου να «αποπατήσει» διότι αυτό προσπάθησε να κάνει. Μόνο κάτι ευαισθητούλια των Συριζοφυλλάδων πόνεσαν από την απάντηση Μητσοτάκη, επικαλούμενα την Ελευθερία της γνώμης! Αυτά που έχουν κάνει πράξη το ψέμα, την διαστρέβλωση και τις ύβρεις!

ΤΟ ΚΛΑΜΑ!
Κορόμηλο τα δάκρυα από το Συριζομάνι για την στοχοποίηση της Ολλανδέζας μετά την αθλιότητα που διέπραξε για να εξυπηρετήσει τους δικούς της αλλότριους σκοπούς που δεν ήταν άσχετοι με τις δουλειές που κάνει! Κάποιοι λένε ότι είναι μπλεγμένη σε ΜΚΟ, η οποία έχει κεσάτια και είπε να βάλει ένα χεράκι, δίνοντας «εξετάσεις» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Χτύπησαν κόκκινο οι ευαισθησίες των Συριζόπουλων περί Ελευθερίας του Τύπου και ότι είναι δολοφονία χαρακτήρα η διαπόμπευση της γεροντο-Ολλανδέζας, που εδώ που τα λέμε πήγαινε γυρεύοντας για να δικαιώσει την Τουρκία που έχει δώσει, κατ΄ αυτήν, δείγματα ευαισθησιών στα ανθρώπινα δικαιώματα βυθίζοντας καράβια με ανθρώπους.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η Ολλανδέζα δημοσιογράφος έχει δικαιώματα, ενώ οι Έλληνες συνάδελφοί της είναι για χώσιμο οκτώ μέτρα μέσα στη γη, όπως έλεγε ο τεράστιος Πολάκης όταν του κάθονταν στο λαιμό οι δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν. Ποιος δεν θυμάται πώς στήριζαν οι ίδιοι άνθρωποι, οι Συριαζαίοι, το πλιάτσικο που πήγαν να κάνουν με το κλείσιμο των καναλιών για να φτιάξουν το Συριζοκάναλο του Καλογρίτσα για να τους ξεβρακώσει ο ίδιος, ζητώντας πίσω τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Με το «λεφτά υπάρχουν» επανέρχεται ο ΓΑΠ κατά κόσμον Γιωργάκης, στο πολιτικό προσκήνιο για να ξανασώσει την χώρα από τα κακά που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως από την απουσία του από την εξουσία.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ…
Αμετανόητος εραστής της ρεαλιστικής πολιτικής ο ΓΑΠ διαπιστώνοντας το κενό που υπάρχει στην πολιτική σκηνή και μετά την αποχώρηση και από την πολιτική και από την ζωή της Φώφης, είπε να βάλει πλάτη, επαναφέροντας το αγαπημένο του σλόγκαν «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποίησε το 2009 για να καβαλήσει την εξουσία την οποία ξεκαβαλίκεψε τόσο βίαια το 2011 όταν από το «λεφτά υπάρχουν», πέρασε στο… που πήγαν τα λεφτά! Αυτό το «λεφτά υπάρχουν» και το άλλο ότι οι Έλληνες είναι μπαταξήδες άκουσε η φράου Μέρκελ και μας κοπανούσε στο κεφάλι το ένα μνημόνιο μετά το άλλο.

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!
Ο ίδιος άνθρωπος που έριξε στα τάρταρα το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε ο Ανδρέας, έρχεται τώρα να διεκδικήσει την αρχηγία με την υπόσχεση ότι θα τ΄ αλλάξει όλα, επαναλαμβάνοντας τον εαυτό του, αποδεικνύοντας πόσο Γιωργάκης είναι! Μάλιστα, σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, απέφυγε να συγκριθεί με δυο άλλους πρωθυπουργούς, τον παππού του Γιώργο και τον πατέρα του Ανδρέα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος είναι ειδικής κοπής πολιτικός!

ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ;
Από τότε που πήρε 43% με το οποίο έγινε και ξέγινε πρωθυπουργός, πώς ελπίζει με το 6% να έχει τύχη επανόδου στην εξουσία από μόνος του; Άλλωστε, δοκίμασε με το ΚΙΔΗΣΟ και πήρε την μπούτσικα με τον κύπρο. Πώς ελπίζει να ξαναγίνει σωτήρας από μόνος του; Το ότι πάει να γίνει δεκανίκι του Αλέξη από την Γκράβα, πολύ μπανάλ ακούγεται.

ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ…
Ακούστε και τούτο: ο ΓΑΠ επειδή δεν προλαβαίνει να κάνει εσωκομματική, προσωπική καμπάνια την έχει αναθέσει σε κατά περιοχές ΓΑΠόπαιδα που λειτουργούν αντ΄ αυτού! Έγινε αυτό στην Πρέβεζα την προηγούμενη εβδομάδα και να ΄χαμε να λέγαμε!

ΤΡΙΤΟΣ!
Σε δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν πρόσφατα, έδειξαν να προηγείται ο Λοβέρδος έναντι των αντιπάλων του, με τρίτο τον ΓΑΠ! Αν αυτό είναι αλήθεια ή επιθυμία θα το δούμε τον άλλο μήνα που θα γίνουν τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα. Ήρθε στα Γιάννινα ο Λοβέρδος, έκανε την μάζωξη και πολλοί είναι εκείνοι που την χαρακτήρισαν ικανοποιητική.

ΟΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ
Ακούστε και τούτο το ωραίο που είπε ο ΓΑΠ, όταν ρωτήθηκε για την καταγωγή του από το Καλέντζι Αχαΐας. Σε κάποια στιγμή αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που έχει με τους συγκατοίκους του Καλεντζίου. Την λέξη συγχωριανοί δεν την άκουσε διότι συγκάτοικοι κυρίως είναι όσοι συγκατοικούν σε μια πολυκατοικία! Εκτός και αν το Καλέντζι το βλέπει σαν πολυκατοικία! «Δεν κάνει το παιδί για πολιτικός», λέγεται ότι είχε πει ο αείμνηστος Ανδρέας. Ο Βενιζέλος το ξεκαθάρισε. Αν ο Γιώργος γίνει πρόεδρος, εκείνος μαζεύει τα μπογαλάκια του και από δω πάνε οι άλλοι. Δεν θα είναι ο μόνος…

ΤΑ ΙΔΙΑ
Φύγετε εσείς, να έλθουμε εμείς να σώσουμε τον τόπο μ΄ ένα νόμο και ένα άρθρο. Το πρώτο κομμάτι το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, το δεύτερο το εννοούσε, όπως τότε που μας έσωσε από τα μνημόνια υπογράφοντας με χέρια και με πόδια τα δικά του.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πήγε Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε νοσοκομεία για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτά σε καιρό έξαρσης της επιδημίας. Από εκεί άρχισε τα νταηλίκια περί σωτηρίας της χώρας ξεχνώντας να πει δυο κουβέντες προς το δικό του «εκκλησίασμα» να πάψουν να είναι αρνητές για ν΄ ανέβει ο εμβολιασμός που είναι η μόνη σωτηρία αυτή τη στιγμή. Απλά για μια ακόμη φορά έκλεισε το μάτι στα Συριζόπουλα ακολουθώντας τον τεράστιο Πολάκη του!

ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Οριστικά πλέον τα κτήρια του παλαιού πανεπιστημίου στα Ιωάννινα περνούν στον Δήμο Ιωαννιτών. Ένα πάγιο αίτημα πολλών δεκαετιών ικανοποιείται και το «πανεπιστήμιο» περνά επίσημα στην πόλη μετά από την σύμφωνη γνώμη της ΕΤΑΔ Α.Ε., η οποία διαχειρίζεται χιλιάδες ακίνητα του δημοσίου μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο κτίριο. Μέχρι να φτάσει σ΄ αυτό το σημείο η παραχώρηση, ήταν πολλοί και διάφοροι όσοι πάλεψαν για να γίνει η αποκατάσταση του κτιρίου, κυρίως η αποκατάσταση της μνήμης, καθότι εκεί βρήκαν καταφύγιο για γνώσεις χιλιάδες Ελληνόπουλα.

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.