ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ...
Την καρδιά του την Ελληνική και τον νου του (το κεφάλι) σημάδεψαν οι Αλβανοί και νόμισαν ότι ξεμπέρδεψαν με τον Ελληνισμό. Ο Κώστας Κατσίφας ήταν ένα από τα γνησιότερα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου που δεν αντέχουν τη σκλαβιά κάτω από την Αλβανική - Ραμική μπότα.

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ!
Δεν του συγχώρεσαν οι Αλβανοί τον πατριωτισμό, του την είχαν στημένη, τον περίμεναν, τον προκάλεσαν και τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ. Ξεφορτώθηκαν έτσι μία φωνή που δεν τους ήταν καθόλου συμπαθητική και συνεχίζουν το έργο του Χότζα και του Αλία που ήταν επάγγελμα η εξόντωση των Βορειοηπειρωτών.

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ...
Ήθελε το χωριό του γαλάζιο με την γαλανόλευκη να δίνει τον τόνο εορτασμού στα 78χρονα από το ελληνικό έπος του ‘40 στα Βορειοηπειρωτικά βουνά. Ήταν ένθερμος πατριώτης και δεν το έκρυβε. Νοιάζονταν για την εθνική μειονότητα στη Β. Ήπειρο! Νοιάζονταν για τον τόπο του και γι’ αυτό καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε μία λαμπρή ημέρα για την Ελλάδα και για την σκλαβωμένη Ήπειρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
Έκανε το καθήκον του υψώνοντας την Ελληνική σημαία στο χωριό του. Ήθελε να γιορτάσει το έπος του ‘40 και να θυμίσει την ιστορία που έγραψαν με το αίμα τους 13.000 Ελληνόπουλα εκεί στα βουνά, τις ρεματιές και τους κάμπους της Β. Ηπείρου. Ήθελε να τιμήσει τους αγώνες και τις θυσίες που έγιναν τότε που οι Έλληνες απελευθέρωσαν για τελευταία φορά την Β. Ήπειρο από τους Ιταλούς και από τους συνεργάτες τους, τους Αλβανούς. Αυτή η θύμηση ήταν που ενόχλησε το Αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα, ο οποίος έδωσε την εντολή της θανατικής καταδίκης του Κώστα Κατσίφα.

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ...
Ενοχλήθηκε η Αλβανική αστυνομία και κατ’ επέκταση η Αλβανική κυβέρνηση από τον σημαιοστολισμό του χωριού Βουλιαράτες και αποφάσισε να περιορίσει το γαλάζιο. Στην αρχή η αστυνομία κατέβασε Ελληνικές σημαίες προκαλώντας όλους όσους τιμούσαν την επέτειο των 78 χρόνων από το ΟΧΙ. Ήταν η αφορμή για να ακολουθήσει το κυνηγητό και η δολοφονία του Κώστα Κατσίφα. Είπαμε, η αφορμή, διότι τα αίτια ήταν ο γιορτασμός που τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλώνει με την παρουσία χιλιάδων Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων.

Ο ΚΛΗΡΟΣ...
Ο κλήρος έπεσε στον Κώστα Κατσίφα αυτή τη φορά να υπερασπιστεί τα ιερά και όσια της φυλής. Τα υπερασπίστηκε όπως εκείνος νόμιζε κι όπως το καθήκον επέβαλλε. Πλήρωσε με τη ζωή του κι έχυσε κι εκείνος το αίμα του για τη λευτεριά της πατρίδας του και τον περιμένει κι εκείνον μια θέση στο νεκροταφείο Βουλιαρατών στο πλάι των άλλων Ελλήνων που κι εκείνοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

Ο ΥΠΝΟΣ...
Όμως, τι κάνει η Ελληνική Πολιτεία για την αντιμετώπιση αυτής της προκλητικής στάσης εκ μέρους των Αλβανών; Βγάζουν συνεχώς γλώσσα οι Αλβανοί προς τη χώρα μας καταπατώντας ακόμη και τα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου. Προκαλούν οι Αλβανοί κάθε λίγο και λιγάκι με το λεγόμενο Τουρκοτσάμικο και μεις κοιμόμαστε τον... ύπνο του δικαίου!
Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ...
Έχουν διαγράψει από τα βιβλία των σχολείων κάθε τι που σχετίζεται με τον Ελληνισμό και την ιστορία του κι εμείς τους αγναντεύουμε και τους ανεχόμαστε παριστάνοντας τους ανίδεους και τους Πόντιους Πιλάτους. Δίνουμε το δικαίωμα στην Αλβανική κυβέρνηση να παριστάνει και το θύμα και το θύτη ζητώντας ενίοτες και τα... ρέστα!

ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ...
Περί το ένα εκατομμύριο Αλβανών ζουν στη χώρα μας και με τον κόπο αυτών η Αλβανία βγήκε από την κόλαση των Χότζα - Αλία. Αυτό δεν το βλέπει ο Έντι Ράμα και ζητά τα ρέστα κάθε φορά που του δίνεται το δικαίωμα; Έχει ριχτεί με τα μούτρα σε πογκρόμ ενάντια στην Ελληνική μειονότητα κι έφτασε στο σημείο προχθές να δολοφονήσει ένα Ελληνόπουλο δι’ ασήμαντον αφορμή σε τελική ανάλυση!

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ...
Την ώρα που αίμα Ελληνικό έβαφε την Βορειοηπειρώτικη γη η Ελληνική Πολιτεία με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας έκαναν τους τζάμπα μάγκες από την Θεσσαλονίκη. «Θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας», έλεγαν για να κάνουν τα γατάκια όταν έσκασε η είδηση της δολοφονίας του Κώστα Κατσίφα ο οποίος έκανε πράξη αυτό που «απειλούσαν» οι παραπάνω. Έδωσε όλο το αίμα του για την τιμή της πατρίδας.

Ο... ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ!
Και να τα μεγάλα λόγια από την Ελληνική Πολιτεία για εντυπωσιασμό του πόπολου. Ούτε μια κουβέντα για τον Κώστα Κατσίφα. Προφανώς πείστηκαν κι εκείνοι από την άποψη Ράμα ότι επρόκειτο για έναν εξτρεμιστή που πήγε να ανατρέψει το καθεστώς στην Αλβανία με την ύψωση της Ελληνικής σημαίας!

ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ...
Κι ένα απλό ερώτημα προς τον Πάνο Καμμένο: Από ποια ανδραγαθήματα αποκτήθηκαν τα παράσημα που έφερε στο πέτο του στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης; Σε ποιους πολέμους μπήκε μπροστά και σε ποιες νικηφόρες μάχες για να του απονείμει η Πολιτεία τα παράσημα; Εκτός κι αν τ’ απόκτησε από τις μάχες που δίνει με τα «κοψίδια» στις ταβέρνες του Μοναστηρακίου και περιχώρων...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Θυμηθείτε. Αυτή η θυσία του Κώστα Κατσίφα δεν θα πάει χαμένη. Ο ίδιος προτίμησε αυτόν τον θάνατο για να αποδείξει ότι δεν έπαψαν να υπάρχουν Ελληνικές ψυχές που να νοιάζονται για την πατρίδα τους. Ήταν φίλος μου διαδικτυακός ο Κώστας και έβλεπα την συμπεριφορά του. Μόνο εξτρεμιστής και ψυχοπαθής δεν ήταν όπως διέγνωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός (γενίτσαρος με Ελληνική καταγωγή). Ήταν ένας νέος που νοιάζονταν παραπάνω για τα Ελληνικά ιδεώδη και δεν έχανε ευκαιρία αυτό να το δείχνει.

Η ΣΚΥΛΕΥΣΗ...
Την εν ψυχρώ εκτέλεση του Βορειοηπειρώτη ακολούθησε η σκύλευση της μνήμης του και της θυσίας του. Την Αλβανική προπαγάνδα ακολούθησε η Ελληνική και μάλιστα «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για εμπλοκή του σε περίεργες καταστάσεις μη εθνικού περιεχομένου. Όλη η αθλιότητα μαζεμένη για να μειωθεί η ένταση που προκλήθηκε από το γεγονός σε μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ελληνισμό!

ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...
Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία οι δολοφόνοι του Κώστα Κατσίφα. Μια υπηρεσία που αρχίζει και τελειώνει στην Αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα που φαίνεται να εμπνέεται από το καθεστώς του Χότζα. Δεν μπορούν να ξεχάσουν αυτά που έμαθαν και διδάχτηκαν από τους «ηγέτες» του Αλβανικού Κομμουνισμού. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει στην περιοχή Αλίκο με τον αγροφύλακα Μπότα που, αφού τον εκτέλεσαν, μετά τον έσερναν δεμένο με σχοινί πίσω από ένα τροχοφόρο και τον έσερναν στα χωριά προς παραδειγματισμό. Τον Κώστα Κατσίφα τον τραυμάτισαν και τον έσερναν ζωντανό για να του δώσουν τη χαριστική βολή όταν εκείνος φώναξε «ζήτω η Ελλάδα»!

Η... ΔΙΑΣΧΙΣΗ!
«Δεν μου είχε διασχίσει ποτέ το μυαλό ότι θα γίνω υπουργός», είπε και ξαναείπε και ξαναματαείπε η υπουργός σε συνέντευξή της στον ALPHA. Δεν της είχε διασχίσει το μυαλό τέτοια ιδέα και ξαφνικά η ιδέα έγινε... βλήμα πυροβόλου όπλου και της διέσχισε το μυαλό εκείνης κι έκαψε τον εγκέφαλο του Τζάρτζανου, του Τριανταφυλλίδη και του Μπαμπινιώτη. Κάπως έτσι διασχίζουν το Νομό Άρτας ο Άραχθος και ο Αχελώος την Αιτωλοακαρνανία, κατεβάζοντας ενίοτε και κάτι κοτρώνες νααα!

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...
Τα «συγχαρητήρια» έδιναν κι έπαιρναν στις Σέρρες κατά την κατάθεση στεφάνου από την υπουργό Τσαρουχά και την ντόπια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! Τα «συγχαρητήρια» και τα δεν «ντρέπεστε» τα διαδέχτηκαν οι παρατεταμένες «επευφημίες» «ουουουου!» για να δέσει όλο το σκηνικό. Τις έφτυναν και βρέξε κι άλλο σκέφτονταν οι «εορτάζουσες» το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Είχαν ξεχάσει ότι πατούσαν σε Μακεδονική γη τα «κορίτσια» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ...
Δεν άκουσα, δεν είδα τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα, ότι δηλαδή πήρε 50 εκατ. η κυβέρνηση από τον Σόρο για να λύσει το Σκοπιανό! Το είπε ο Σπίρτζης ο οποίος υπηρετεί τον σοσιαλισμό του Τσιπροκαμμένου. Και κουφός και γκαβός ο Σπίρτζης! Όλοι τελικά Σπίρτζηδες εκεί στο υπουργικό συμβούλιο που ενώ έγινε της π...νας, τελικά όλοι παριστάνουν τις... παρθένες!

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ... ΑΚΟΥΣΕΙ!
Άμα είχε κότσια και το έλεγε η περδικούλα του σύντροφου Σπίρτζη ας άκουγε τι έλεγε ο Καμμένος για τον σύντροφό του τον Κοτζιά! Θα ήταν ο επόμενος αποκεφαλισμός για τα μάτια της Σαλώμης! Έτσι λοιπόν προτίμησε την... αναπηρία για να εξακολουθεί να κόβει κορδέλες από έργα που άλλοι είχαν προγραμματίσει και είχαν κατασκευάσει!

ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ...
Δεν φτάνει που τον κατέβασαν από το τρένο τον άμοιρο τον Κοτζιά προτού αυτό σφυρίξει τρεις φορές, τώρα θα τον κλείσουν σε τρελάδικο που κάθεται και λέει δεξιά κι αριστερά ότι ο Πάνος χρέωσε στην κυβέρνηση ένα δωράκι 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος για να αγοράσουν τους προδότες βουλευτές των Σκοπίων.

ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ!
«Ποτέ εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο», λέει ο Πάνος. «Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο», λέει ο Σπίρτζης και βούβα όλοι οι άλλοι που ήταν παρόντες στη σύναξη. Κατόπιν όλων αυτών, ο Κοτζιάς έχει παλαβώσει και να δείτε που ως τέτοιου θα του χρεωθεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας! Τρελοί είναι, ό,τι θέλουν κάνουν!

 

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.