ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

Η ΑΠΕΙΛΗ...
Και ξαφνικά σκάει Τουρκική απειλή για τα νησιά του Αιγαίου μέχρι την Τζιά και το... Καρπενήσι! Δεν άφησε ούτε το Νησί των Ιωαννίνων ο Ερντογάν, αφού είδε ότι στο Κάστρο Ιωαννίνων υπάρχουν και δύο Τζαμιά!

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...
«Από τα παράλια της Τουρκίας ακούμε τις συζητήσεις των κατοίκων των νησιών και βλέπουμε τα τζαμιά μας», είπε ο Ερντογάν στους Μογγόλους του και απέκρυψε ότι από τα παράλια της Μικράς Ασίας βλέπει τα νησιά και ακούει τους ψιθύρους των κατοίκων, Ελλήνων κι όχι Τούρκων.

...ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΜΩΓΕΣ!
Προσέξτε τώρα! κανείς Έλληνας πολιτικός πατριώτης δεν του το αντέστρεψε λέγοντας ότι οι Έλληνες νησιώτες ακούνε τις οιμωγές των Ελλήνων, όχι μόνο από τα παράλια της Ιωνίας αλλά ακόμη και από τα βάθη της Σμύρνης, της Καπαδοκίας και φωνές που έρχονται από τα τρίσβαθα της ιστορίας που ήταν όλα Ελληνικά και ότι η θέση των Τούρκων είναι κάπου στα τρίσβαθα της Ασίας και της Μογγολίας!

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...
Πέντε μέρες έτρεχε η απειλή του Ερντογάν για την «Τουρκική» Ελλάδα και κανείς πατριώτης Έλληνας πολιτικός δεν τόλμησε να σηκώσει το γάντι, παρά μόνο όταν άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους οι Τούρκοι για το ποιος από δαύτους διεκδικεί πιο πολλά Ελληνικά νησιά από τον άλλο! Τότε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σε κακοποιημένα Αγγλικά μέχρι Ελληνοποίησής τους, του έκανε... τα μούτρα κρέας γράφοντάς του ότι «δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα»! Έτσι, απλά η Ελλάδα είναι αχυρώνας που ανοίγει την όρεξη των γομαριών της απέναντι όχθης. Αυτό είναι υπεύθυνη εξωτερική πολιτική, της αριστεράς Ελληνικής Κυβέρνησης!

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...
Τι να λέμε τώρα επ’ αυτού του Εθνικού ζητήματος όταν τα δικαιώματα στους Μογγόλους τα δίνουμε εμείς με εκείνα τα τραγικά και ανιστόρητα τύπου «συνωστισμός στην Σμύρνη» της Τουρκάλας (έχει τουρκική υπηκοότητα) Ρεπούση και του «μορφωμένου» Υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη που δεν έμαθε, δεν άκουσε, δεν διάβασε για τη γενοκτονία των Ποντίων!

Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ...
Εμείς ανοίξαμε την κερκόπορτα στα μόγγολα που τώρα κατοικούν τα άγια χώματα της Μικράς Ασίας πνίγοντας στο αίμα τον Ελληνισμό το 1923, παραδίδοντάς τον στις φλόγες και στο λεπίδι του Κεμάλ Ατατούρκ (Τουρκοπατέρα). Κάποιοι άλλοι είχαν ανοίξει την κερκόπορτα του Βυζαντίου την αποφράδα 29η Μαΐου 1453 και μάλιστα από μία συνοικία τέτοια που είχε πολλά πάρε δώσε με το Οθωμανικό στοιχείο εκείνης της περιόδου σε αντίθεση με την Ορθοδοξία.

Η... ΠΡΟΕΛΑΣΗ!
Αφού «κατέλαβε» την Ελλάδα ο σουλτάνος της Τουρκίας, άρχισε να «προελαύνει» προς την υπόλοιπη Ευρώπη! «Αν δεν βάλετε την Τουρκία στην Ε.Ε. τότε αλοίμονό σας», απειλεί και κάνει τον παλικαρά για να λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά το πραξικόπημα των Κεμαλικών! Εκτός από τον σουλτάνο σαλτάρισε και ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης που κι αυτός θέλει κάποια νησιά του Αιγαίου! Άντε, βάλτους στην Ε.Ε. αυτούς τους βαρβάρους και ζήσε μαζί τους ως Ευρωπαίος πολίτης...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...
Εν τω μεταξύ, «αδελφοκτόνος» πόλεμος έχει κηρυχθεί μεταξύ του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΥΓΗΣ, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη, του οποίου με μια δημοσκόπηση την περασμένη Κυριακή τράβηξε το περσικό χαλί το οποίο καβαλάει το παιδί και ενίοτε πετάει στα σύννεφα! Ούτε λίγο, ούτε πολύ το δικό τους όργανο σκόπιμα φιλοξένησε την δημοσκόπηση - κόλαφο για τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του για λόγους ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Το 90% των Ελλήνων δεν θέλει άλλο ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, ενώ για το «παιδί τους» τον Αλέξη μόλις στο 15% φτάνει η δημοφιλία του έναντι 36% του Κυριάκου!

ΕΓΙΝΑΝ...ΡΟΜΠΑ!
Άντε τώρα να ρωτήσει κανείς και να μάθει ποιος κερατάς πλήρωσε αυτή την δημοσκόπηση που μέσα από την ΑΥΓΗ έγιναν ρόμπα, όλοι οι ΑριστεροΑνελίτες. Τι στοχεύει η ΑΥΓΗ και ποιοι κρύβονται πίσω από την «κουρτίνα» και κινούν τα νήματα της μαριονέττας τους που χορεύει στους ρυθμούς των νταουλιών, όπως έλεγε ο Αλέξης για τις Ευρωπαϊκές αγορές στην Κρήτη πριν τον Γενάρη του 2015.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!..
Δεν απασχολεί καθόλου τους Έλληνες αν αποφάσισαν οι αριστεροδεξιοί να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους. Ο Έλληνας αυτή την εποχή ψάχνει στις τσέπες του για ψιλά να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του από τους φόρους - φόρους - φόρους που επιβάλλει η επονείδιστη και επαχθής Κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς όπως την έχει χαρακτηρίσει η Ζωή, η οποία προχθές τράβηξε κι ένα «ξεφτιλισμένος» για τον Πρωθυπουργό!

ΟΙ ΣΟΔΕΙΕΣ...
Φαίνεται πως οι φετεινές σοδειές χασίς στο Λαζαράτι πήγαν καλά κι άρχισαν να «εισάγονται» από Έλληνες και Αλβανούς στη χώρα μας. Εκατοντάδες τα κιλά που πιάστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο και κάποιοι την επιτυχία την πίστωσαν στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που στην τελευταία επίσκεψή του στην Ήπειρο έδωσε αυστηρές οδηγίες για κυνήγι των εμπόρων ναρκωτικών ουσιών.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...
Αυτές τις εντολές πήραν στα σοβαρά οι αστυνομικοί της Ηπείρου και μπλοκάρισαν τα χασίσια και συνέλαβαν τους εμπόρους, λένε κάποιοι που προσπάθησαν να κάνουν την «αγιογραφία» του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., για τις ικανότητες που έχει ως επικεφαλής. Αν είναι όμως έτσι και η ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου έδρασε μετά την διαταγή Τσουβάλα και σημείωσε τέτοια επιτυχία, τότε θα πρέπει πάραυτα να ξηλώσει την ηγεσία της Αστυνομίας στην Ήπειρο, διότι τόσο καιρό δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και παρέβαινε το καθήκον της συστηματικά!

ΤΑ ΚΗΠΑΡΙΑ...
Κι αυτές τις χιλιάδες κιλά χασίς που έρχονταν από τις καλλιέργειες της Αλβανίας κυρίως, αλλά κι από τις καλλιέργειες σε Ελληνικά χωριά στα σύνορα ποιος τις εξολόθρευε όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν είχε έλθει να δώσει εντολές. Ο κ. Τσουβάλας; Αυτά τα «κηπάρια» που πιάστηκαν από τις αρχές του καλοκαιριού ποιος τα εμπόδισε να βγουν στο εμπόριο; Ήταν άλλοι αστυνομικοί εκείνοι από αυτούς που έπιασαν τα 250 κιλά στο Δεσποτικό προχθές; Ας γίνουν πιο ευχάριστοι για άλλους λόγους στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προχθές «έδερνε» τους συνταξιούχους στο Σύνταγμα (και είναι και Τζουμερκιώτης όπως και ο Τόσκας και ο Τσίπρας)!

Η ΨΑΛΙΔΑ...
Κάθε μέρα που περνάει η ψαλίδα μεταξύ Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει κι αυτό το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό. Στις 12,5 μονάδες έδειξε τη διαφορά η προχθεσινή δημοσκόπηση της οποίας και όλα τ’ άλλα χαρακτηριστικά είναι εις βάρος του κυβερνώντος κόμματος και «υμείς άγομεν» όπως είπε και ο Αρχιεπίσκοπος. «Έχουν πέσει έξω οι δημοσκοπήσεις και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», λένε οι εγκέφαλοι σιτιζόμενοι του Μαξίμου που δεν τις πιστεύουν.

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;
Αφού λοιπόν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι δημοσκοπήσεις και αφού ο Τσίπρας έχει ακόμη τη λατρεία του λαού, τότε γιατί δεν ανοίγει το «σπίτι» του στο λαό να τον ακούσει αλλά κρύβεται και βάζει το κράτος να τους δέρνει ανηλεώς; Αυτή την απορία μπορεί να μου τη λύσει ο κ. Καρανίκας;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...
Από την πλευρά της Ν.Δ. και με το δημοσκοπικό αβαντάζ το οποίο μετά την παρουσία του Κυριάκου στην ΔΕΘ εδραιώνεται, έχουν πάρει θάρρος κι αρχίζουν να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται σοβαρά για την επόμενη μέρα. Ήδη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επιταχύνει τις δραστηριότητες και έχει αρχίσει να ανοίγει κατάλογο στελεχών που θα ήθελαν να εργαστούν γι’ αυτή την επόμενη μέρα. Δεν θα ισχύσουν οι τακτικές «ο κολλητός, του κολλητού» να είναι οι εκλεκτοί του συστήματος εξουσίας αλλά οι άριστοι (;) και οι έχοντες όρεξη για δράση. Ήδη μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει βιογραφικό το οποίο οι «σοφοί», της Πειραιώς πλέον, θα επεξεργαστούν και θα κάνουν τις επιλογές τους. Μια παρατήρηση: Όσοι επισκέπτονται την επαρχία για κομματικές δουλειές ας αποφεύγουν τις φωτογραφίσεις τις οποίες θα βάζουν στο βιογραφικό τους οι πάσης φύσεως υποψήφιοι...

ΤΟ «ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΜΑ»...
Πήγαν, λέει, στην Καισαριανή να τιμήσουν τους πεσόντες πατριώτες την περίοδο της κατοχής από τους Ναζί και τουλούμιασαν στο ξύλο και τα χημικά τους κατοίκους της περιοχής που, πώς να το κάνουμε, είναι αριστεροί από κούνια! Τουλούμι στο ξύλο οι ντόπιοι για ν’ ακούσουν το ίνδαλμά τους οι μεταφερόμενοι Συριζαίοι απ’ όλη την Ελλάδα που παραληρούσαν μέχρι λιποθυμίας από την λατρεία τους για τον αρχηγό τους.

ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ!
Αυτοί οι διακόσιοι τόσοι εκτελεσθέντες «έπεσαν» διότι κράτησαν το λόγο τους προς την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν έκαναν κωλοτούμπες σαν τους σημερινούς πλιατσικολόγους που δεν ντράπηκαν ούτε φοβήθηκαν να μπουν στο πραγματικό θυσιαστήριο της αριστερής ιδέας όπου προτίμησαν τον θάνατο από την προδοσία των ιδεών τους. Τόπος θυσίας και ως εκ τούτου τόπος προσκυνήματος για όσους τιμούν τις ιδέες τους και όχι για κομπογιαννίτες και ριψάσπιδες όπως έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Η ΦΙΕΣΤΑ...
«Δεν πρόκειται να συναινέσουν σε μια φιέστα της Κυβέρνησης και γι’ αυτό δεν θα παραστώ σ’ αυτή», διεμήνυσε ο Δήμαρχος της Καισαριανής συνεπής Κομμουνιστής το «θρήσκευμα» και το είπε και το έκανε, ο άνθρωπος! Είπαμε, Κομμουνιστής είναι κι όχι κωλογυρίστρας και κωλοτούμπας ιμιτασιόν αριστεράς που στο μέλλον θα αποτελεί το συνώνυμο του ψεύτη, απατεώνα, ξεφτιλισμένου.

ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!
Μετά τον ξυλοδαρμό στην Καισαριανή ήλθε η σειρά των συνταξιούχων έξω από το Μαξίμου επειδή είχαν την... απαίτηση να δουν τον Πρωθυπουργό τους, τον οποίο είχαν ψηφίσει τρεις φορές το 2015. Αμ δε! Τέτοιο ατόπημα, ήταν casus belli, οπότε... πάρτε ένα μπερντάκι αριστερής προέλευσης να έχετε να θυμόσαστε πώς δέρναν οι αστυνομικές δυνάμεις επί αριστεράς!

ΚΑΤΟΠΙΝ... ΕΟΡΤΗΣ!
Πρώτα τους ξυλοκόπησαν και μετά ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη! Στο εξής οι συνταξιούχοι θα «τρωνε» πολιτική ευθύνη μετά τα χημικά και το ξυλοφόρτωμά τους. «Θα κάνουμε ΕΔΕ για να δούμε ποιος διέταξε την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στους συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού»! Γιατί δεν κοιτάζουν τους εαυτούς τους στους καθρέφτες για να έχουν γρήγορο και σωστό συμπέρασμα;

ΤΙ ΕΙΔΕ;
Δεν είχε πεισθεί για το τι είδε ο Πολάκης στην Ήπειρο που ήλθε πριν ένα μήνα και αποφάσισε να έλθει να δει με τα μάτια του την εικόνα που παρουσιάζει η υγεία εδώ ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός. Αφού είδε κι άκουσε κι αυτός επέστρεψε εις τας Αθήνας ικανοποιημένος από τη λειτουργία του Συστήματος Υγείας. Καθόλου δεν ενοχλήθηκε από την τραγική κατάσταση αλλά μόνο από την ερώτηση που του υποβλήθηκε για την λειτουργία ΜΚΟ η οποία χρηματοδοτήθηκε πρόσφατα μ’ ένα εκατομμύριο ευρώ! «Είναι σκηνικό που έχει στήσει η αντιπολίτευση για ν’ αποδομήσει το έργο μας», είπε ο κ. Ξανθός, του οποίου η απάντηση δεν απέχει πολύ από εκείνη που θα έδινε μια... βαμμένη ξανθιά μέχρι τον εγκέφαλο. Το ότι ο Πολάκης πήγε να δείρει τους εγκεφάλους που μοίρασαν εκατομμύρια στις ΜΚΟ των ημετέρων ούτε που το κατάλαβε ο Υπουργός του!

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.