Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ… ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ!

Και ενώ ο κ. Αλέξης συνεχίζοντας ακάθεκτος να φορτώνει στον… ανίκανο Μητσοτάκη τα πάντα, από τις μεταβολές του καιρού μέχρι το… φτωχό Πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων, με την αγορά αμείλικτη να τον διαψεύδει, νάσου προκύπτει ο πόλεμος στο Σουδάν, όπου τραυματίστηκαν από αδέσποτες δύο Έλληνες.

Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη γελοιότητα από το να φορτωθεί και ο πόλεμος αυτός στον Μητσοτάκη! Και εν τούτοις έγινε και αυτό από τον ίδιο τον κ. Αλέξη και δεν ξέρω αν από την… Πασχαλινή κατανάλωση (το κατσίκι είναι ακριβότερο από το αρνί) έμεινε κάποιο ανώριμο ακόμα κατσικάκι για να γελάσει και αυτό μαζί με την έμπειρη παρδαλή αρχικατσίκα μάνα του!

Έτσι όμως, φορτώνοντας ακόμα και τις παιδεραστίες του Λιγνάδη στον Μητσοτάκη του προέκυψε στο χέρι μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Είναι η υπόθεση του ηθοποιού Γεωργούλη για την οποία ζητήθηκε η άρση της Ευρωβουλευτικής ασυλίας του εκλεκτού του Ευρωβουλευτή για σοβαρότατη επώνυμη καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση επώνυμου στελέχους του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο!

Τι την κάνεις όμως αυτήν την απασφαλισμένη χειροβομβίδα; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Την έριξε στον γκρεμό κι αυτή εξερράγη με τέτοιο πάταγο, που άντε τώρα να τον συμμαζέψεις. Τι τον ήθελε αυτόν τον «τύπο» στην Ευρωβουλή;

Του μάζεψε τότε… ψηφαλάκια για τις Ευροεκλογές και τώρα κινδυνεύει να τα χάσει στις Εθνικές. Άντε τώρα να αποδείξει ότι δεν φταίει αυτός για τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του αποδεδειγμένα εκλεκτού του, όταν κατηγορούσε για τα ίδια τον Μητσοτάκη για κάποιον σχεδόν άγνωστό του.

Βρε να πάρει η ευχή πώς έρχονται τα πράγματα ώστε να του λέει ο Μητσοτάκης, γελώντας κι αυτός μαζί με τα κατσίκια, ότι έπεσε μέσα στον λάκκο που έσκαβε για εκείνον! Το θέμα είναι ότι δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους. Ό,τι και να κάνει η μακρομαλλούσα εκπρόσωπος δεν μπορεί να τους συμμαζέψει. Μια μέρα έλειψε στη Γερμανία για να συναντήσει τον «προοδευτικό» φίλο του κ. Σολτς και πετάχτηκαν τα δύο οικονομικά κεφάλια του κόμματός του, ο Τσακαλώτος κι ο Δραγασάκης και ζητάνε βοήθεια από το τρίτο το οποίο διαμηνύει ότι καλύτερα να του κοπεί το χέρι παρά να συνεργαστεί με τον Αλέξη, ενώ ο «εκπρόσωπος» του Γιάνη δηλώνει ότι… δεν είναι κακό να ξανακλείσουν οι Τράπεζες! Κούφια η ώρα.

Όλα αυτά με την απουσία μιας μέρας του… «μεγάλου» Αλέξη, ο οποίος θέλει να ξανακυβερνήσει πάση θυσία, συνεργαζόμενος με οποιονδήποτε βρει μπροστά του. Μήπως τον Καμμένο δεν τον συνάντησε τυχαία στην εξέδρα της… «νίκης» στα… Προπύλαια; Και από εκεί κυβέρνησε τεσσεράμισι ολόκληρα χρόνια! Ποιος τα ξεχνάει; Τα θυμούνται όλοι εκείνοι που συγκυβέρνησαν μαζί του και όσοι ονειρεύονται τέτοιες μέρες.

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι τα ονειρεύεται κι εκείνος που εκλεγόμενος στα σίγουρα στο… «διπλανό» προοδευτικό κόμμα και έστειλε όλα τα «στελέχη» του στον Αλέξη για ενίσχυσή του! Τώρα περιμένει και την δική του μετάβαση, αφήνοντας τον άσχετο σύντροφό του στα κρύα του λουτρού!

Παραπονιέται ο καημένος ο Αλέξης ότι στην τετραετία του και μισό δεν κυβερνούσε εκείνος, αλλά η «Τρόικα» και ζητάει τώρα την ψήφο του λαού για να κυβερνήσει μόνος του, χωρίς την «Τρόικα»!

Αλήθεια, τολμάει να ζητά κάτι τέτοιο από τον λαό τον οποίο εξαπάτησε αισχρά; Ξεχνά αλήθεια ότι υποσχέθηκε σε αυτόν το λαό ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο την επόμενη της αναλήψεως της εξουσίας;

Και ο λαός τον πίστεψε και του έδωσε αυτήν την ευκαιρία και εκείνος τον πρόδωσε κατάφορα τρεις φορές, σε δύο εκλογές και σε ένα δημοψήφισμα για το οποίο ο Βαρουφάκης… κόβει το χέρι του, παρά να συνεργαστεί και πάλι μαζί του!

Αυτό το «τρις εξαμαρτείν» ο Ελληνικός λαός δεν το ξεχνάει. Πώς τολμάει τώρα να ζητά τέταρτη ευκαιρία; Τουλάχιστο ο συνεταίρος του στην απάτη αποσύρθηκε. Αυτός γιατί επιμένει;

Γι - Πας