Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ!..

Δεν είναι δυνατό, όσο κι αν θέλει κάποιος ν’ αποφύγει να σχολιάσει τέτοιες βδελυρές πράξεις, να μη παρέμβει στον… σχολιασμό των «σχολιαστών». Δεν συνήλθαμε ακόμα από το shock της αποκάλυψης του μαρτυρίου μιας 12χρονης από τις ανώμαλες ορέξεις κάποιων τεράτων που θέλουν να χαρακτηρίζονται ως… «άνδρες»! Εν τούτοις, ακόμα και στο στάδιο αυτό της διερεύνησης από τις αρμόδιες αρχές, της αρχής και του βάθους αυτού του τερατουργήματος, όπου διερευνάται ακόμα και η συμμετοχή της ίδιας της μητέρας του κοριτσιού προς άγραν χρημάτων, μαζικά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… ομιλούν ότι η Ν.Δ. είναι κόμμα παιδεραστών, επειδή, λέει, ο αποκαλυφθείς προαγωγός είναι «νεοδημοκράτης»!

Σοβαρά κ. Σπίρτζη, κα Βαγενά, κ… τάδε και δεν γνωρίζω ποιος ή ποια άσχετος ή άσχετη, που πήρατε γραμμή σε κάποια εσωκομματική σας συγκέντρωση να χτυπάτε τη Ν.Δ. αποδίδοντάς της ευθύνη για κάθε… «κακό» που συμβαίνει στην πατρίδα μας, νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να υβρίζετε όλους εμάς που είμαστε νεοδημοκράτες ότι… ανήκουμε σε κόμμα παιδεραστών;

Ντροπή σας. Τόσο πολύ έχετε τρομοκρατηθεί για την επερχόμενη ήττα του κόμματός σας; Και ο μεν αρχηγός σας δικαίως πανικοβλήθηκε, επειδή σε αυτές τις εκλογές… παίζει το τελευταίο του χαρτί ως αρχηγός σας. Σεις όμως δεν παίζετε την «ιδεολογία» σας κορώνα – γράμματα, έτσι δεν είναι; Πώς παρασυρθήκατε έτσι εκφράζοντας μέσα στην Ελληνική Βουλή τέτοιες χυδαιότητες; Προσωπικά εκτιμούσα τουλάχιστο το μορφωτικό σας επίπεδο και δεν περίμενα να το πετάξετε σε τέτοια βρώμικη λάσπη!

Να σας υπενθυμίσω ότι όλη αυτή η βρωμερή υπόθεση βρίσκεται στην αρχή της. Δυο υποτιθέμενοι «άνδρες» εξασκούν τον ανδρισμό τους σε ένα 12χρονο κορίτσι και πιθανόν με την συμμετοχή μιας μάνας που θα έπρεπε να συμμετέχει στις ανησυχίες ενός κοριτσιού αυτής της ηλικίας τη στιγμή που γίνεται γυναίκα.

Αυτή εν τούτοις αγωνιούσε για τα… εμβάσματα από τον αλύπητο βασανισμό αυτής της κοπέλας. Όλα αυτά και άλλα για τον κάθε φυσιολογικό άνθρωπο είναι γροθιές στο στομάχι του και απαιτούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των συμμετεχόντων, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Σεις αντίθετα, προτού ακόμα αρχίσει αυτή η διερεύνηση, ασχολείστε με την κομματική τοποθέτηση του κάθε τέρατος; Είναι δυνατό τα τέρατα να έχουν κομματική τοποθέτηση; Μπορεί ένας ληστής τράπεζας να σας αποδώσει όλων τον χαρακτηρισμό ως ληστής; Για σκεφτείτε το λίγο. Μυαλό έχετε ή το χάσατε κι αυτό;

Η… ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!

  Σχεδόν στο… ντούκου πέρασε ότι στην Πάτρα αποδείχτηκε πως στην Φοιτητική Εστία, περίπου ολοκληρωτικά, διαμένουν… εξωπανεπιστημιακά άτομα και όχι φοιτητές! Φαντάζει εξωπραγματικό και όμως στην Πάτρα αποδείχτηκε και εν τούτοις αποσιωπήθηκε μπροστά στα αποδειχθέντα επίσης, εγκλήματα στην Φ.Ε. του Ε.Μ.Π. του «Ζωγράφου».

Η γνώμη μου είναι πως αυτή είναι η ρίζα του κακού! Συμβαίνει πολλοί φοιτητές καταλαβόντες τα δωμάτια των Φοιτητικών Εστιών, διαθέτοντας τις σχετικές «προδιαγραφές» να… επινοικιάζουν ύστερα τα δωμάτια σε άσχετους (μετανάστες, κλπ.) και με αυτό το «ενοίκιο» ή παραθέτοντας και κάτι παραπάνω, ενοικιάζουν ύστερα ελεύθερα καταλύματα στην πόλη.

Έτσι, αυτοί μεν είναι ελεύθεροι από κάθε υποχρέωση, ενώ οι «ενοικιάσαντες» τα δωμάτια των Φοιτητικών Εστιών διαθέτουν αφ’ ενός μεν το «Πανεπιστημιακό άσυλο» για την αποφυγή παντός ελέγχου και αφ’ ετέρου την πρόσβασή τους στο εστιατόριο, όπου… τρώει ο κάθε «πεινασμένος» με έξοδα όλων μας και σε βάρος της ποιότητας φυσικά.

Ιδού μία από τις πιο μεγάλες χρησιμότητες της «Πανεπιστημιακής Αστυνομίας», την οποία τόσο πολύ μετά βδελυγμίας αποκρούουν ορισμένες «προοδευτικές» Πρυτανικές Αρχές.

Ερωτώνται λοιπόν: Γνωρίζουν σίγουρα τα άτομα τα οποία διαμένουν στα συγκεκριμένα δωμάτια των Φοιτητικών Εστιών; Έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν εάν τα άτομα που κοιμούνται τα βράδια σε αυτά τα δωμάτια είναι εκείνα στα οποία παραχωρήθηκαν αυτά τα δωμάτια;

Όταν με τόση σαφήνεια αποδείχτηκε τι συνέβαινε στις Φοιτητικές Εστίες στου Ζωγράφου της Πολυτεχνούπολης της Αθήνας και σε αυτή των Πατρών, γιατί εξακολουθούν να είναι αντίθετοι στην νεοϊδρυθείσα «Πανεπιστημιακή Αστυνομία», η οποία θα τους έβγαζε, με την έγκρισή τους, από πολλούς τέτοιους μπελάδες;

Από την άλλη μεριά ειδοποίησαν τους… «έξυπνους» φοιτητές – ενοικιάζοντες ότι θα κάνουν έλεγχο και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι… παραχώρησαν το δωμάτιό τους θα αποκλειστούν δια παντός από κάθε Φοιτητική Εστία; Αυτά είναι απλά πράγματα νομίζω, πέρα από τους… «προοδευτισμούς»!

Γι - Πας