Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ… «ΑΝΙΚΑΝΟΙ»!

Η θητεία της παρούσας «ανίκανης και χειρότερης» κυβέρνησης της Ελλάδας, σύμφωνα με την αποφθεγματική έκφραση του κ. Τσίπρα άρχισε όταν ο Ελληνικός λαός έκανε το… ένα στο εκατομμύριο λάθος και έδωσε την αυτοδυναμία στον πανάγνωστο και… «άσχετο» με την πολιτική κ. Μητσοτάκη στη θέση του αστεριού που κυβερνούσε. Αυτό ήταν τον Μάη του 2019.

Από τότε άρχισαν τα γεγονότα που… «ρεζίλεψαν» την Ελλάδα! Ενέσκηψε η τρομερή πανδημία και ολόκληρη η ανθρωπότητα αγωνίζονταν αμήχανη για την αντιμετώπισή της. Η «ανίκανη» κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αναλογιζόμενη το ΕΣΥ που παρέλαβε εφάρμοσε έναν εγκλεισμό (lockdown) απόλυτα πετυχημένο, αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματά του.

Ύστερα όταν παρασκευάστηκαν τα πολυπόθητα και πολυαναμενόμενα εμβόλια ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να τα προμηθευτεί μέσω Ε.Ε., ενώ ο κ. Τσίπρας συνιστούσε να… δοθούν οι «πατέντες» στις Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες. Αποτέλεσμα: Στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί εφαρμόστηκαν και οργανώθηκαν καλύτερα και από τις πιο οργανωμένες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου και ποτέ δεν έλειψε ούτε ένα εμβόλιο από τον λαό. Παρεμπιπτόντως οι Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δήλωσαν ότι είναι αφελείς εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι σε θέση να παράγουν τέτοια εμβόλια!

Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης αποδύθηκε σε μεγάλο και πολύ επιτυχημένο αγώνα για την οργάνωση του ΕΣΥ και τον υπερδιπλασιασμό ταχύτατα των μονάδων ΜΕΘ.

Η Τουρκία, νομίζοντας ότι η Ελλάδα είναι τελειωμένη επιτέθηκε στον Έβρο με μυριάδες πραγματικών μεταναστών, προσφύγων και… παντός είδους καθαρμάτων που επιστράτευσε. Ο… ανίκανος Μητσοτάκης κάλεσε ολόκληρη την ηγεσία της Ε.Ε., την έβαλε σε δύο ελικόπτερα και τους έδειξε επί τόπου τα τεκταινόμενα, τονίζοντας ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ε.Ε.!

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί η Frontex που βοηθά την Ελλάδα και στον Έβρο και το Αιγαίο. Οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να βάλουν την… ουρά υπό τα σκέλη ενώ ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να… μιλήσει στον Μητσοτάκη!

Σκορδοκαΐλα του, που λένε.

 ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!..

  Ούτως εχόντων των πραγμάτων ο «ικανός» Τσίπρας και η παρέα του, άρχισαν τις… τρικλοποδιές υιοθετώντας όλες τις αντιδράσεις κάποιων ομάδων στους «αποκλεισμούς» και κυρίως στα εμβόλια που ήταν πιο συγκροτημένες και… διεθνείς!

Οι ίδιοι εμβολιάζονταν αμελητί και… υποστήριζαν τους ανεμβολίαστους γιατρούς επί παραδείγματι. Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν τις αποφάσεις της ευρύτατης επιτροπής των ειδικών Ελλήνων επιστημόνων και να ζητούν… διακομματική! Αν είναι δυνατό…

Ο «ανίκανος» Μητσοτάκης πρότεινε στην Ευρώπη Διεθνές Πιστοποιητικό Εμβολιασμού το οποίο υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε.

Ύστερα προέκυψαν καταστροφές, πυρκαγιές, πλημμύρες, χιόνια, κλπ., όλα… προερχόμενα από την «ανικανότητα» του Μητσοτάκη, οι οποίες πάντως αντιμετωπίστηκαν από τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας με απόλυτη επιτυχία και σε σημείο αυτοθυσίας του επικεφαλής, αλλά με επίμονη απουσία θυμάτων πράγμα που δημιουργούσε… σαφέστατη ενόχληση των… «ικανών», σε σημείο που κάποιος ηλίθιος να δηλώνει ότι το ευκολότερο πράγμα σε μία μεγάλη πυρκαγιά είναι να μην έχεις θύματα! Άρα το δύσκολο είναι να έχεις 102 απανθρακωμένους!

Ο ανίκανος Μητσοτάκης μετέτρεψε την Ελλάδα σε ηλεκτρονικά υποστηριζόμενη χώρα σε σημείο εντυπωσιακό!

Οι γείτονες Τούρκοι απειλούν ολοφάνερα τη χώρα και ο «ανίκανος» Μητσοτάκης την ενισχύει με Γαλλικά Rafale και φρεγάτες κάνοντας για πρώτη φορά συμμαχία «αμοιβαίας συνδρομής» σε περίπτωση επίθεσης με την Γαλλία καθώς και άλλες συμμαχίες με Αίγυπτο, Ισραήλ, Η.Α. Εμιράτα, Κατάρ, Σ. Αραβία και προ παντός τις ΗΠΑ, όπου για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε στο Κογκρέσο ενημερώνοντας πλήρως τους Βουλευτές και Γερουσιαστές, οι οποίοι με επικεφαλής την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ τον χειροκροτούσαν όρθιοι.

Ο Ερντογάν… ανέβηκε στα κεραμίδια… συνιστώντας στους Έλληνες να μην ψηφίσουν Μητσοτάκη!

Ήρθε τέλος ο πόλεμος του Πούτιν και ο «ανίκανος» αλλά προσεκτικός Μητσοτάκης τάχτηκε με ολόκληρη τη Δύση στο πλευρό των αδικουμένων. Η διεθνής κοινότητα στενάζει από το βάρος των αποτελεσμάτων αυτού του πολέμου. Οι «ικανοί» της Ελλάδας τα φορτώνουν όλα στον Μητσοτάκη, ο οποίος αγωνίζεται να διεθνοποιήσει τα προβλήματα και για μία ακόμα φορά το πετυχαίνει ενώ οι «ικανοί» οδύρονται!

Γι - Πας