Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!..

Δικαίως ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τη λήξη της ενισχυμένης επιτήρησης από την Ε.Ε. για την πορεία της οικονομίας της Πατρίδας μας. Επί τριάμισι χρόνια και κάθε τρεις μήνες η Ε.Ε. ήλεγχε αυτήν την πορεία, κληρονομημένη από τους πειραματισμούς του Βαρουφάκη και της φορομπηχτικής πολιτικής των Τσακαλωτοκατρούγκαλων, οι οποίοι εκτός από την εξουθένωση της μεσαίας τάξης και των παντός τύπου μισθωτών, ξεπούλησαν αντί πινακίου φακής τις Ελληνικές Τράπεζες και υποθήκευσαν για 99 χρόνια ό,τι άλλο είχε αξία στο Ελληνικό Κράτος.

Μήπως τάχα όλα αυτά δεν είναι γεγονότα τα οποία έζησε στο πετσί του ο Ελληνικός λαός; Πώς τολμά ο κ. Τσίπρας να εγκαλεί τον κ. Μητσοτάκη για όλα αυτά; Ο κ. Μητσοτάκης στα 3,5 χρόνια που πέρασαν εργάστηκε μέσα στις μύριες αντιξοότητες να αναδείξει και πάλι την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει στον σημερινό κόσμο.

Έδιωξε, εξοφλώντας το, στα γρήγορα το Δ.Ν.Τ. που μας κληροδότησε ο κ. Γ.Α.Π. στο Καστελόριζο, για να μας δείξει πού… «υπάρχουν τα λεφτά» και οι Πασόκοι, του κ. Ανδρουλάκη συμπεριλαμβανομένου, ξεχνούν αυτήν την παράμετρο!

Στη συνέχεια και σε 14 συναπτές αξιολογήσεις, όλες με επιτυχία, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε την συνέπεια της Ελλάδας προς αποπληρωμή των δανείων από την Ε.Ε., ανακτώντας πλήρως την εμπιστοσύνη των θεσμών της και βαδίζοντας πλέον ως απόλυτα ισότιμος εταίρος μέσα στα Κράτη της Ευρωζώνης.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι το ότι όλα αυτά επιτεύχθηκαν βγάζοντας την θηλιά από το λαιμό του Ελληνικού λαού, ο οποίος στέναζε κάτω από την υπέρμετρη φορολογία και από την έλλειψη εμπιστοσύνης στο προϊόν των κόπων και της εργασίας του.

Αυτά είναι ολοφάνερα κύριε Τσίπρα!

 ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ…

Ταυτόχρονα με την ενίσχυση της αμυντικής ισχύς της Ελλάδας και την ανάκτηση των συμμαχιών που επιβάλλουν οι σημερινές συνθήκες, ΗΠΑ, Γαλλία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Αραβικός κόσμος, κλπ., κατέστησε γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι η σημερινή Ελλάδα υπάρχει ως ένας απόλυτα σταθεροποιητικός παράγοντας στην ταραγμένη και επικίνδυνη αυτή περιοχή, όπου ο απολυταρχικός γείτονας είχε αρχίσει να ονειρεύεται… αναθεώρηση των Διεθνών Συνθηκών φτιάχνοντας «χάρτες» της αρεσκείας του δείχνοντας την πρόθεσή του να… απλώσει τα κουλά του εκεί που κάνει «τζιζ»!

Ο κ. Μητσοτάκης του το υπενθύμισε επανειλημμένα και έκτοτε δεν θέλει να τον… βλέπει στα μάτια του! Αυτόν συγκεκριμένα κι όχι κανένα άλλον!

Έφτασε στο σημείο να… «συστήσει» στον Ελληνικό λαό να μην τον ψηφίσει στις οποτεδήποτε πραγματοποιηθούν δημοκρατικές εκλογές! Γιατί τάχα; Δεν περνά από το μυαλό του κ. Τσίπρα αυτό το γιατί; Ή μήπως το… «έδεσε κόμπο» ότι ο Ελληνικός λαός θα ακούσει τον Ερντογάν και δεν θα ψηφίσει Μητσοτάκη;

Ο Ελληνικός λαός κ. Τσίπρα έχει μάτια και βλέπει την πρόοδο και την εικόνα της Ελλάδας σε όλους τους τομείς, από την οικονομία, την υγεία μέχρι ακόμα και τον αθλητισμό, όπου τα Ελληνικά νειάτα ανέκτησαν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και διαπρέπουν στους Διεθνείς αγώνες γεμίζοντας την Ελλάδα χαρά, υπερηφάνεια και μετάλλια αριστείας, προ παντός χρυσά, που αποτελούσαν όνειρο αυτής της χώρας.

Πώς να μη θαυμάσει κάποιος τον… «θυλικό Ζάτοπεκ» από την Καρδίτσα που κατάφερε αυτόν τον μεγάλο άθλο;

Για πρώτη φορά οι Έλληνες αθλητές πηγαίνουν στους διεθνείς αγώνες με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τους εαυτούς τους και ξεπερνούν τα ίδια δικά τους όρια, πράγμα που δεν συνέβαινε παλαιότερα και λέγαμε: Ήταν η ζέστη, ήταν η υγρασία, ήταν η βροχή!

Όλα αυτά όμως ίσχυαν το ίδιο για όλους τους αθλητές. Μπράβο στα σημερινά Ελληνόπουλα.

Γι - Πας