ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ!..
 Έγραψα προχθές μερικές εικασίες για το ότι σύμπασα η Ελληνική αντιπολίτευση χαϊδεύει και τελικά υποστηρίζει τον αντιεμβολιασμό στη χώρα μας. Ζώντας όμως για λίγες μέρες τελευταία στο Βερολίνο οι εικασίες αυτές μετατράπηκαν σε βεβαιότητα.
Στη Γερμανία σε λίγες μέρες γίνονται εκλογές και κανένα, απολύτως κανένα, αντιπολιτευτικό κόμμα δεν αποτόλμησε να παίξει με τον εμβολιασμό και τα μέτρα που λαμβάνονται για την μη εξάπλωση της πανδημίας. Θεωρούν ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι επιτρεπτά προκειμένου για την ψηφοθηρία.
Κάνω έκκληση στα σοβαρά κόμματα στην Ελλάδα, μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου, να αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παραπαίει με τα όνειρά του για επάνοδο στην εξουσία και να χρησιμοποιήσουν την σοβαρότητά τους για το συμφέρον του Ελληνικού λαού.
Πώς είναι δυνατόν να μην συγκινούνται με τις τόσες απώλειες Ελλήνων καθημερινά, οι οποίες πλέον δεν αφορούν μόνο σε ηλικιωμένους και έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά σιγά – σιγά επεκτείνονται σε νεώτερους και υγιείς κατά τα άλλα και οι φόβοι πλέον είναι αρκετά σοβαροί να επεκταθούν σε παιδιά με το άνοιγμα των σχολείων;
Πώς είναι δυνατό τα σοβαρά κόμματα να σιωπούν στις απαράδεκτες και αφελείς αντιδράσεις… μισοπάλαβων γονέων που υποστηρίζουν απολύτως αντιεπιστημονικές απόψεις και προτροπές ακόμα και για την χρήση της μάσκας;
Πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζουν με την σιωπή τους απολύτως παλαβούς ιερωμένους τους οποίους… εμποδίζει η μάσκα να κρατούν στο χέρι τους τον τίμιο Χριστιανικό σταυρό;
Τα μέτρα για την μη εξάπλωση της πανδημίας λαμβάνονται από την πιο σοβαρή επιτροπή επιστημόνων, που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα και όχι από τον κ. Μητσοτάκη. Ας δουν τα κόμματα τι γίνεται σε όλον τον κόσμο.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΓΝΟΙΕΣ!..
Θα μου πείτε: Ποιος είμαι εγώ που τολμώ να κάνω έκκληση στα σοβαρά κόμματα της πατρίδας μας! Ένα τίποτε είμαι, ένας απλός πολίτης, που τυχαίνει να έχει μακρόχρονη σχέση με την Ιατρική Επιστήμη κι αυτή η σχέση του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει τι σημαίνει πανδημία, τι σημαίνουν αντισώματα και τι σημαίνει εμβολιασμός, που δεν είναι μια απλή λέξη για να την μεταχειρίζονται οι ανίδεοι, οι παπάδες και οι αφιονισμένοι από κάποιον φανατισμό… ή κάποιοι συμφεροντολόγοι!
Όταν λέω ότι αυτή η «Συμβουλευτική Επιτροπή» των επιστημόνων λαβαίνει τις αποφάσεις το εννοώ απολύτως, επειδή έτσι συμβαίνει διεθνώς και επειδή καμία κυβέρνηση δεν είναι δυνατό να αποστεί από τις υποδείξεις αυτές. Κι αυτό επειδή δεν έχει τις γνώσεις και τα… κότσια να το κάνει. Πώς τολμούν οι ανίδεοι και λέω τη λέξη με όλη τη σημασία της, να παρεμβαίνουν;
Η «ιδέα» η γνώση αποχτιέται με αφάνταστους κόπους από τους ειδικούς κι όποιος θέλει να έχει αντίθετη «ιδέα» ή γνώση θα πρέπει να πει δημόσια πού και πώς την απόχτησε (όχι βέβαια από την ανάγνωση ενός άρθρου σε εφημερίδα ή περιοδικό).
Η προαναφερθείσα «Συμβουλευτική Επιτροπή» των επιστημόνων ενημερώνεται νυχθημερόν για τα τεκταινόμενα διεθνώς και μπορεί να διαφοροποιήσει τις αποφάσεις της ανάλογα με τη διαφοροποίηση αυτών των τεκταινομένων.
Αυτοί είναι οι κανόνες της ιατρικής Επιστήμης και με αυτούς μόνο γιατροί είναι σε θέση να «παίζουν».
Ας το πάρουν χαμπάρι οι ανίδεοι.
Ο γιατρός Πολάκης αναγκάστηκε να… καταπιεί το «χάπι» του εμβολιασμού, ανεξάρτητα από όσα… διαφεύγουν από το έρκος των οδόντων του!
Και για να καταλήξω, η Ελλάδα υπερέχει της Γερμανίας και στο ότι σε όλα τα τραπέζια των καφετεριών και εστιατορίων υπάρχει συσκευασία αντισηπτικού, πράγμα που δεν συμβαίνει στη Γερμανία.
Οι τουρίστες το παρατηρούν και γι’ αυτό… βουλιάξαμε και φέτος από επισκέπτες. Λίγη σοβαρότητα από όλους χρειάζεται.
Γι - Πας