ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ!
Εδώ και λίγα χρόνια έλειψε η... «αναστολή», για να μην την χαρακτηρίσω όπως πρέπει, των ατόμων με την ιδιαιτερότητα ή «κουσούρι» της ομοφυλοφιλίας και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο περιορισμένη όσο γενικά πιστεύονταν. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υιοθετηθεί από τους ορθώς πορευομένους ότι το «λάθος» της δημιουργίας βρίσκεται με την πλευρά των φυσιολογικών, των «κατά φύσιν», όπως καθιερώθηκε να αποκαλούνται επιστημονικά οι φυσιολογικοί, σε αντίθεση με το «παρά φύσιν» και την ίδια την σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, των μη φυσιολογικών! Υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες του ανθρωπίνου οργανισμού, είτε οφθαλμοφανείς οργανικές, είτε αφανείς μη οργανικές, τις οποίες το μοναδικό λογικό ον της πλάσης, ο άνθρωπος θα πρέπει να σέβεται και να θεραπεύει κατά το δυνατόν, αλλά οπωσδήποτε να τους συμπαραστέκεται.
Η εποχή του σκληρού «Καιάδα» των Σπαρτιατών παρήλθεν ανεπιστρεπτί και ούτε στη διάνοια του σύγχρονου ανθρώπου δεν είναι δυνατό να περάσει μια τέτοια ιδέα. Εδώ που τα λέμε δεν ήταν μόνο οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες αλλά και οι ακόμα πιο σύγχρονοι ναζιστές του Χίτλερ, οι οποίοι προσπάθησαν με την «τελική λύση» να εφαρμόσουν όχι μόνο στους Ιουδαίους τέτοιες πρακτικές, μη συμβιβαζόμενες με την πραγματική φύση του ανθρώπου. Τώρα τελευταία όμως οι... απελευθερωθέντες από τις ανύπαρκτες «ενοχές» τους, αλλά όντας ευάριθμοι, διαθέτοντες αυτήν την κυρίως σεξουαλική ιδιαιτερότητα της ομοφυλοφιλίας... ξεσάλωσαν κατά το κοινώς λεγόμενο και ζητούν όλο και περισσότερες παροχές στην ιδιαιτερότητά τους!
Εκμεταλλευόμενοι τις πραγματικές κατακτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, που με την θέσπιση κανόνων και νόμων για τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαφάνισαν τις διακρίσεις μεταξύ φυλών, θρησκευμάτων, φύλου και αναπηριών, προσπαθούν να επιτύχουν πράγματα απολύτως παράλογα κατά την άποψη πολλών και δική μου. Προσωπικά δεν έχω αντίθετη άποψη για το «σύμφωνο συμβίωσης» το οποίο λύνει όντως πραγματικά προβλήματα. Ζητούν εκείνοι τον «επίσημο γάμο» με... νυφικά και γαμπριάτικα. Toν θεωρώ... καρναβάλι κυριολεκτικά. Στην εκκλησία όμως γιατί; Γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση τους λειτουργούς της και εννοώ τους υπεύθυνους, οι οποίοι για να τους κάνουν το... «χατήρι» έρχονται σε σύγκρουση όχι μόνο με τα γραπτά κείμενα των θρησκειών, αλλά συγκρούονται με τον ίδιο τον Δημιουργό, τον Θεό; Μπορεί μεν οι αιτούντες να είναι ή να παριστάνουν τον άθεο, αυτό όμως θα πρέπει να τους αποτρέπει να τον πλησιάζουν... πλαγίως. Κι ερχόμαστε τώρα στο ...μεγάλο επίτευγμα των τελευταίων ημερών στην Βουλή των Ελλήνων, η οποία ψήφισε με... καθαρά εκλογικά κριτήρια, τα οποία κατά την προσωπική μου άποψη παρέσυραν τους βουλευτές, όπως και σε άλλες Βουλές, μεγαλύτερες αλήθεια, σε ένα σημαντικό ολίσθημα.
Στην ψήφιση Νόμου, που να επιτρέπει την «υιοθεσία» από «ομόφυλα ζευγάρια», άνδρες ή γυναίκες. Ένα «πλήρες κράξιμο» δηλαδή, επειδή αυτά τα ζευγάρια θέλουν να αυτοαποκαλούνται «φυσιολογικά». Είναι γνωστό ότι σε πολλά «φυσιολογικά» ζευγάρια δεινοπαθούν όχι μόνο υιοθετημένα παιδιά, αλλά πολλές φορές και τα ίδια τους εξ αίματος παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος «Νόμος» θα υποχρεώσει με το ζόρι, εφόσον σε αυτή την ηλικία δεν αντιλαμβάνεται, ένα παιδί, να μεγαλώσει «παρά φύσιν»! Τι θα έκανε ο ψηφίσας βουλευτής, εάν ύστερα από χρόνια ένα τέτοιο παιδί του ζητούσε το λόγο;
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ;
Δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται οι Έλληνες διαιτητές ή και οι διοικήσεις των ομάδων, όταν ορθώς για τον φετινό τελικό του Ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδας αποφασίστηκε η διαιτήτευσή του από ξένους. Κατ’ αρχήν φτάσαμε σε αυτήν την πραγματικά θλιβερή για την Ελλάδα απόφαση, ύστερα από όσα συνέβηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ίδιων ομάδων στην Θεσσαλονίκη, για τα οποία την κύρια ευθύνη φέρνει ο διαιτητής και οι θεσμικά παρατηρούντες και ελέγχοντες αυτόν, κατά την διάρκεια του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο διεξάγονται και τα πρωταθλήματα στις άλλες χώρες, όπου επίσης υπάρχουν αθέλητα ή ακόμα και πιθανά ηθελημένα διαιτητικά σφάλματα. Εδώ δυστυχώς αυτά τα τελευταία τείνουν να αποτελούν τον κανόνα. Τι συνέβη, λοιπόν, στον προαναφερθέντα αγώνα;
Υπήρξε ένα αποτέλεσμα σε βάρος μίας ομάδας στο τελευταίο λεπτό, ύστερα από... «κολοτούμπα» του διαιτητή! Κατά τη διάρκεια της «κολοτούμπας» ο Πρόεδρος της μιας ομάδας συμπεριφέρθηκε απολύτως ανεπίτρεπτα και η άλλη το εκμεταλλεύθηκε και αρνήθηκε την επάνοδό της για το τελευταίο, ή τελευταία λεπτά... υπολογίζοντας σε ευνοϊκές γι’ αυτήν αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, αντίθετες με το αποτέλεσμα, όπως και έγινε.
Αντί επομένως οι διαιτητές να δώσουν οι ίδιοι την λύση μέσα στο γήπεδο, ως ώφειλαν, άφησαν την αθλητική δικαιοσύνη να αποφασίσει με βάση την συμπεριφορά του παρεκτραπέντος Προέδρου. Για τον αγώνα αποφασίζουν οι διαιτητές και για την συμπεριφορά του Προέδρου η αθλητική δικαιοσύνη, η οποία και ασφαλώς θα έπρεπε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Αντ’ αυτού τιμωρήθηκε η ομάδα κατά τρόπο αλλοπρόσαλο και γι’ αυτό ευθύνεται ο διαιτητής και οι συνάδελφοί του. Ορθώς επομένως κλήθηκαν οι ξένοι.
Γι - Πας