ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

H ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΤΗΣ... ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ!
Όλοι οι... «προοδευτικάριοι» συν γυναιξί και τέκνοις, μαζεύτηκαν προχθές στα ανακαινισθέντα κτίσματα της πάλαι ποτέ ακμάζουσας «Παιδόπολης Αγίας Ελένης» στα Γιάννινα, έργου και έμπνευσης της αείμνηστης Βασίλισσας Φρειδερίκης, για να ιδούν έκπληκτοι, πόσο προχωρημένη υπήρξε εκείνη η έμπνευση και πόσο μεγάλες υπηρεσίες και ανέσεις προσέφερε στους ενοίκους της, ανεξάρτητα του αν αυτοί οι ένοικοι ήταν Έλληνες, ως αποτέλεσμα του αλήστου μνήμης ανταρτοπόλεμου ή συμμοριτοπόλεμου, ή πρόκειται να είναι σήμερα δυστυχισμένοι πρόσφυγες από τις κοντινές μας εμπόλεμες χώρες! Μας είχαν κάνει να πιστεύουμε ότι... επρόκειτο περίπου για ένα... Νταχάου! Ποιος από εμάς τους παλιότερους είναι δυνατόν να ξεχάσει την δυσφήμηση που είχε γίνει τότε σε αυτήν την «Παιδόπολη», αλλά και σε άλλες ανά την Ελλάδα, από την... οργανωμένη αριστερή προπαγάνδα; Υπήρχε όμως συγκεκριμένος λόγος. Κι αυτός ήταν η δικαιολόγηση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος του Ελληνικού λαού, από τον... «Δημοκρατικό»(;) Στρατό του Μάρκου Βαφειάδη. Και το έγκλημα αυτό ήταν το ανήκουστο «Παιδομάζωμα» εκ μέρους του προαναφερθέντος «συμμοριακού» συρφετού, για να... προφυλάξουν τα Ελληνόπουλα από τις... Παιδουπόλεις της Φρειδερίκης διασκορπίζοντάς τα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης! Αλήθεια τα ξέχασαν αυτά οι προχθεσινοί πανηγυριστές;

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!..
Ο παλαιός Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – κατά τεκμήριον τεχνικός σύμβουλος του Κράτους – ήταν και συνειδητός παλαιοπασόκος, έχων σοβαρές αντιρρήσεις για πολλά πράγματα που διαπράττει η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά, κατά δήλωσή του, «υπογράφει μετά δακρύων» για το... καλό της Πατρίδας, όπως π.χ. για την «σύμβαση των αεροδρομίων»! Είπε όμως κατά τη διαδρομή της υπουργείας του και άλλες... κοτσάνες, όπως αυτήν που διέπραξε στα Γιάννινα παρομοιάζοντας την εορτή της απελευθέρωσης της πόλης με τα... εγκαίνια τμήματος της Ιόνιας οδού! Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ είναι αυτός που έχει στο γραφείο του σαν οδηγό το πορτραίτο του Άρη Βελουχιώτη – αυτό βέβαια το έχει και ο... «λεβέντης» ο Πολάκης του Υπουργείου Υγείας του Ελληνικού λαού – και ονοματοδότησε σήραγγες του δρόμου Κορίνθου-Πατρών με ονόματα της ακμής του Πασοκισμού, για να μην τους ξεχνάμε!
Μία μέρα σ’ ένα μικρό οικογενειακό «Super Market» κάποιος είπε στον ιδιοκτήτη: Αυτά έχω, τα άλλα μου τα πήρε ο Τσίπρας! Μήπως τον ψήφισες; Ήταν η απάντηση του μπακαλη. Αν δεν τον ψήφιζα δεν θα μάθαινα ποτέ τι σημαίνει «αριστερά», ήταν το τελικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε φεύγοντας. Και αυτή πράγματι είναι η αλήθεια, με την οποία κατάφεραν οι δύο συγκυβερνώντες να παραπλανήσουν με φρούδες ελπίδες τον Ελληνικό λαό. Τον λαό, ο οποίος βλέπει αυτήν την ομάδα, την οποία εγκατέστησε ο ίδιο στο σβέρκο του, να είναι εκεί στρογγυλοκαθισμένη και να ανοηταίνει – εν ονόματί του – καθιστώντας την Ελλάδα περίγελω και κλωτσοσκούφι της οικουμένης.
Τον λαό – τον νοικοκυρεμένο εννοώ, που έμαθε να πληρώνει τους λογαριασμούς του και τις υποχρεώσεις του προς το Κράτος και τους οργανισμούς Κοινής Ωφελείας και βλέποντας ότι ΚΑΚΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ, επειδή κάποιοι παροτρυνόμενοι από την ίδια την κυβερνώσα σημερινή «πολιτεία» δεν πληρώνουν ιλιγγιώδη ποσά με αποτέλεσμα η πληρωμή των νοικοκυραίων να μην πιάνει τόπο! Σε αυτήν τη χώρα ζούμε. Σε αυτήν τη χώρα αμήχανοι και απογοητευμένοι δεν γνωρίζουμε... τι τέξεται η επιούσα και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας.
Παίρνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και διαπιστώνουμε ότι αυτός αποτελεί έναν φοβερό γρίφο, που δεν μπορεί να λυθεί από τον οποιοδήποτε «λύτη»! Τι να κάνουμε λοιπόν; Να πληρώσουμε ή να προστεθούμε κι εμείς στην μάζα των πολλών, για να μη θεωρούμαστε κι εμείς τα συνεχή κορόιδα; Τα κορόιδα που, στο μικρό ποσό που αποτελεί τη δαπάνη του ρεύματος που καταναλώσαμε, πληρώνουμε για ένα σωρό άλλα απίθανα πράγματα, στα οποία τελευταία προστίθεται η δαπάνη για διορισμούς χιλιάδων «αρχαιολόγων», μέχρι και για διευθυντή κάποιας ορχήστρας. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, εμείς τα... κορόιδα πληρώνουμε για όλους αυτούς τους απίθανους που μας κυβερνούν μαζί με την ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Ζούμε στην εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
Γι - Πας