ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΑΝΑΜΕΡΑΤΕ… «ΡΕΝΤΖΕΛΑ»!
Εμείς όλοι, που γελάμε κάθε μέρα με την κατάντιά μας, εμείς είμαστε αυτοί, που… ξαναείδαμε όλους αυτούς τους… «κυρίους» να κάθονται στο στρογγυλό τραπέζι της «Χαριλάου Τρικούπη» με μια φευγαλέα ματιά. Τον «σκανδαλολόγο» Καρχιμάκη, τον… «αμούστακο» Γ.Α.Π., τον Δημήτρη Ρέππα και κάποιους άλλους έτοιμους να αναλάβουν τα ηνία της «Προοδευτικής» διακυβέρνησης, κατηγορώντας τον Κώστα Καραμανλή για όλα τα δεινά της Ελλάδας!
Τον Κώστα Καραμανλή που παρέλαβε από αυτούς την Ελλάδα ύστερα από τις αθρόες ελληνοποιήσεις παντός ανατολικοευρωπαίου, ύστερα από την υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, που έστειλαν μόνο τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή, ορυόμενο συνεχώς ότι δεν ήταν μόνος στο Κ.Υ.Σ.Ε.Α., όπου προήδρευε ο Σημίτης, ύστερα από την ολική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, με το σκάνδαλο, το πραγματικό και μεγαλύτερο όλων των εποχών σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, όπου Σημίτης και Παπαντωνίου καλούσαν τους πολίτες να «τζογάρουν» εκεί όπου οι ίδιοι τζόγαραν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και λέγοντας ύστερα με θρασύτητα: …«ας πρόσεχαν»! Ύστερα τέλος από το «μεγάλο πάρτυ» των Ολυμπιακών αγώνων και των «μεγάλων έργων», όπου οι «αναθέσεις» λόγω σκοπίμων καθυστερήσεων πήγαιναν σύννεφο! Ύστερα από όλα αυτά ανατέθηκε στον Καρχιμάκη με τον «Πασοκικό Στρατό» που διαφέντευε την Δημόσια Διοίκηση και την Ελλάδα να... κατασκευάζει... «βιομηχανικά» διάφορα σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων και το περίφημο «σκάνδαλο του Βατοπεδίου», το οποίο έληξε μόλις προχθές, αποδεικνύοντας στον Ελληνικό Λαό ότι ήταν... «άνθρακες ο θησαυρός» του Καρχιμάκη. Ο κάθε λογικός άνθρωπος, διαθέτοντας τον κοινό νου, έβλεπε καθαρά ότι στην υπόθεση αυτή δεν υπήρχε το «ξύγκι» εκείνο που θα απέφερε σε κάποιους τα χρήματα του Τσουκάτου, του Γ. Μαντέλη και του Τσοχαντζόπουλου! Εν τούτοις προσπάθησαν να το φορτώσουν στον Κώστα Καραμανλή, στον οποίο τώρα προσπαθούν να φορτώσουν και την χρεοκοπία της χώρας, την οποία επίσημα διακήρυξε από το Καστελόριζο ο Γ.Α.Π., καλώντας τον φίλο του Στρος Καν και το Δ.Ν.Τ. για να μας σώσει! Έχουν όμως και κάποιο δίκιο. Εκείνος, αγνός και καθαρός, διακήρυττε την «επανίδρυση του Κράτους», αλλά μαγεμένος από την μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, που με τον ακατάβλητο τότε Γιώργο Σουφλιά πέτυχαν, δεν θέλησε να... τραβήξει το σχοινί! Κι έχοντας στο νου του τις... «διδαχές» του Μεγάλου θείου του για το ότι οι Πρωθυπουργοί δεν πάνε στη φυλακή, αλλά στο σπίτι τους, δεν προχώρησε σε αυτό που έπρεπε να κάνει. Στην εκθεμελίωση δηλαδή του πασοκικού Κράτους και στην παραπομπή των όποιων ενόχων στη Δικαιοσύνη. Αυτό ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λάθος του έντιμου Κώστα Καραμανλή, που τους άφησε να αλωνίζουν, άλλος να διδάσκει ανά την υφήλιο ...«πολιτική», άλλος να βγάζει... διδακτικά της πολιτικής βιβλία, άλλος να μασάει την μεγάλη «καβάντζα» της γραμματέως του, που παντρεύτηκε στην Ελβετία, άλλοι να παριστάνουν τον Συριζαίο και άλλοι να τον κατηγορούν για τα δικά τους λάθη, που έφτασαν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι. Μόνο οι Πασόκοι μπορούσαν να τα κάνουν αυτά!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω... το μένος των «Προοδευτικών» εναντίον της Ελληνικής Ιστορίας. Και καλά το ίδιο ή και μεγαλύτερο ακόμα μένος εναντίον της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας δικαιολογείται από την ιδεολογική και ιδεοληπτική τους κατεύθυνση, σύμφωνα με την οποία «η Θρησκεία είναι το Όπιο του λαού». Έτσι ξεχωρίζουν διάφορα «αμαρτήματα» - σύγχρονοι άνθρωποι είναι κι αυτοί – μεμονωμένων ρασοφόρων και διεκτραγωδούν την θρησκεία μας, που δεν είναι και δεν αποτελεί κανένα «όπιο» και αυτό το γνωρίζουν και το βλέπουν και τους... σηκώνεται η τρίχα από αγανάκτηση, κατηγορώντας την πίστη του λαού προς την μοναδική ασφάλειά του, προς την Αγία Σκέπη του Θεού, την πιο σίγουρη και αποτελεσματική! Βλέπουν πια το λαό, χωρίς καμία προπαγάνδα, χωρίς καμία ιδιαίτερη κατήχηση, να αποθέτει όλες τις ελπίδες του στην πίστη του και στην Ορθοδοξία. Μια... βόλτα σε οποιαδήποτε Εκκλησία και η συρρέουσα εκεί γεμάτη πίστη μη αναρχούμενη νεολαία το επιβεβαιώνει.  Η «πίστη» δεν πολεμιέται με τίποτα! Το μένος όμως των «Προοδευτικών» και εναντίον της Ελληνικής Ιστορίας είναι απολύτως αδικαιολόγητο και δεν θα πρέπει ποτέ να αφεθεί η διδαχή της στα χέρια αυτών των προδοτών της. Δεν θέλω με όσα υποστηρίζω να δικαιολογήσω τις οποιεσδήποτε «Εθνικιστικές» τάσεις και συμπεριφορές. Μακριά από εμένα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψω αμαχητί να μη γνωρίζουν τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου... τα δισέγγονά μου την Ελληνική Ιστορία όπως αυτή πραγματικά διαρρέει στον χρόνο. Ας το ενστερνιστούν καλά αυτοί οι «Προοδευτικοί» και ας πάψουν να βαυκαλίζονται με... «συνωστισμούς» στην μαρτυρική Σμύρνη!
Γι - Πας