Μεγάλες οι δυνατότητες της πρωτογενούς παραγωγής

on . Posted in Με Καλή Πρόθεση

Σταύρος Καλογιάννης:

Μεγάλες οι δυνατότητες της

πρωτογενούς παραγωγής

• Στην Άρτα περιόδευσε  ο Σταύρος Καλογιάννης,  ο οποίος έχει ορισθεί  υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές  στο γειτονικό νομό.
Αρχικώς, με το Βουλευτή Άρτας κ. Γιώργο Στύλιο, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Κέφη και τα μέλη της Νομαρχιακής Άρτας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και για τις ευρωεκλογές.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν με το κ. Στύλιο την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας και παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα (φωτό).
Μετά τις συναντήσεις που είχε στην Άρτα, ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, η πρωτογενής παραγωγή στον τόπο μας αποδεικνύεται ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να στηρίξει σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που επισκεφτήκαμε έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό, διότι βασίζονται στην ανταγωνιστικότητα και κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων τους. Το έργο της Κυβέρνησης Σαμαρά την τελευταία διετία είναι πολύ σημαντικό και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά. Η Ελλάδα στάθηκε όρθια και πλέον βαδίζει με σταθερά βήματα στον ευρωπαϊκό της δρόμο».