ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- Το Ε.Δ.Α.Δ. (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) με ειδική αιτιολογημένη απόφασή του θεωρεί, ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στις κυβερνήσεις χωρών, στις οποίες εισήλθαν παρανόμως λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
- Αυτή την απόφαση την έλαβε έπειτα από προσφυγή Μαροκινών που απελάθηκαν από την ισπανική κυβέρνηση, οι οποίοι είχαν εισέλθει από την περίφρακτη πόλη του Μαρόκου Μαλίλα στην Ισπανία!
- Οι δυο αυτοί Μαροκινοί προσέφυγαν στο ΕΔΑΔ για να δικαιωθούν για την παράνομη είσοδό τους στο ισπανικό έδαφος, αφού η Ισπανία διατηρεί την ισπανική κτήση του Μαρόκου, αλλά εκεί συνάντησαν καθολική άρνηση από τους δικαστές που απάρτιζαν την σύνθεση του Δικαστηρίου και δικαίωσαν την ισπανική κυβέρνηση.
- Να λοιπόν η ευκαιρία, ώστε οι ελληνικές αρχές να προβούν στις επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων και όχι ντε και καλά το μπόλιασμα της ελληνικής ενδοχώρας με κάθε καρυδιάς καρύδι αλλόθρησκου και αλλογενούς και αλλόγλωσσου!
* * * 
- Αφουγκραζόμαστε από τα επίσημα χείλη του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, ότι η συμφωνία μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας είναι παράλογη, άκυρη, άστοχη και άλλα κοσμητικά επίθετα και θα ακυρωθεί, θα καταργηθεί!
- Δηλαδή, οι συμφωνίες όταν πάσχουν νομικά ή όταν παραβιάζονται καταργούνται!
- Η Συμφωνία των Τσιπροκοτζιάδων, δηλαδή αυτής της Μάλα Πρέσπα πάσχει, πάσχει και μάλιστα σε σημαντικά σημεία και επιπλέον παραβιάζεται!
- Πρόσφατη παραβίαση από την υπουργό της FYROM Μισράχι με την τοποθέτηση της παλαιάς πινακίδας στο υπουργείο που ανέγραφε: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, παραλείπουσα το ΒΟΡΕΙΑ.
- Και όμως εμείς οι θιασώτες του ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, περιορισθήκαμε σε μια απλή παρατήρηση και πέραν τούτου ουδέν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η παραβίαση της Συμφωνίας γίνεται από μια έστω υπουργό.
- Ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ισχυρίζεται, ότι είναι Μακεδόνας και όχι Βορειομακεδόνας!
- Και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει, μήτε των Τσιπροκοτζιάδων, ούτε των ΜητσοτακοΔένδιων, συνεχιστών της τραγωδίας αυτής!..
* * *
- Όλα τα περιμέναμε από τον σ. Παπαδημούλη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να είναι και… αντιταξικός, αυτό με καμιά κυβέρνηση δεν το περιμέναμε!
- Σε δηλώσεις του μας… σκοτάδιασε ότι ο κορωνοϊός είναι ταξικός, τουλάχιστον αυτός που κόπιασε προερχόμενος από την έδρα του καπιταλισμού το Μιλάνο, αφίχθη μέσω καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών, μεταδόθηκε στους μαθητές του Κολλεγίου που έγιναν φορείς και για τους υπολοίπους Έλληνες.
- Είδατε διάγνωση; Αυτό θα πει δεκαετής παραμονή στην Ευρωβουλή, την τόση προλεταρία, όπου οι προλετάριοι στουμπίζουν περί τις 25.000€ το μήνα, φυσικά αποζημίωση, γιατί από τον σεισμό που έγινε στην Αλβανία, ράγισαν τα τοιχώματα του Ερωκοινοβουλίου!
- Εδώ ταιριάζει το: Αιδώς σύντροφοι, αλλά εξέστι αριστεροίς ασχημονείν!..
* * * 
- Πολύ μας καραφλιάζει ο σ. Αλεξάκης με τον προοδευτικό χώρο που επτάκις της ημέρας τον αναφέρει. Τι εννοεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την λέξη προοδευτικός χώρος;
- Ότι πρέπει να γίνεται ό,τι επιθυμεί ο σ. Αλεξάκης. Διότι δεν είναι πολύς καιρός που είδαμε και αφουγκρασθήκαμε τον σ. Αλεξάκη να εισέρχεται στην συνεδριάζουσα Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ως ταύρος μαινόμενος εξανάγκασε τους συνέδρους συντρόφους να διακόψουν την ψηφοφορία διότι είχαν παρερμηνεύσει την επιθυμία του και ν’ αρχίσουν από την αρχή!
- Και επίσης είναι γνωστή η ετσιθελική κωλοτούμπα του στην ανατροπή της αποφάσεως του ελληνικού λαού κατά το δημοψήφισμα, που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, ακολουθώντας τις συμβουλές των Ιησουιτών καλογήρων που βάπτιζαν το κρέας ψάρι και ανενδοίαστα γευμάτιζαν και δειπνούσαν!
- Αυτό επιτάσσει ο προοδευτικός χώρος την αρχή ενός ανδρός; Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου!..