ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

-Με το γνωστό του υπερφίαλο και αλαζονικό ύφος ο υπουργός Γεωργία σ. Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε ότι «10 ευρώ αρκούν για την διατροφή ενός ζώου επί τρίμηνο»!
- Οπότε, αγρότης αναγκάστηκε να του υπομνήσει ότι: «Είστε εκτός πραγματικότητας κ. υπουργέ»!
- Και τότε ο σ. Αποστόλου του έστρεψε τα νώτα με την γνωστή του αλαζονεία και ώχετο απιών (αποχώρησε με πλέρια περιφρόνηση προς τους αγρότες που τον παρακολουθούσαν στην συζήτηση).
- Ίσως να του διαφεύγει, ότι όπου να ‘ναι έρχονται εκλογές και αυτή τους η αλαζονεία, η υπερφίαλη τακτική και η περιφρόνηση προς τον αγροτικό και όχι μόνο κόσμο, θα την βρουν μπροστά τους αδιαπέραστο τείχος.
- Θα ψάχνουν να βρουν την δική τους ψήφο, έστω και αν έχουν σαλιώσει τον φάκελο, όπως επιδεικτικά έκανε το χαμογελαστό παιδί και δεν θα την βρίσκουν, θα έχει κάνει φτερά!

- Γι’ αυτό ας είναι σίγουροι ΣΥΡΙΖΑίοι και ΑΝΕΛίτες, διότι η αλαζονεία τους έχει χτυπήσει κόκκινο!
* * *
- Με την δήλωση του σ. Αποστόλου, ότι επιδοτούνται τα ζώα με 10 ευρώ για ένα τρίμηνο, έρχεται στην επιφάνεια η εκτίμηση της EUROSTAT, ότι το εισόδημα του Ολλανδού γεωργού ανέρχεται σε 1.700 ευρώ το στρέμμα και του Ισραηλίτη σε 1.290 ευρώ και του Έλληνα σε 190 ευρώ το στρέμμα!
- Ερωτάται, λοιπόν, ο σ. Αποστόλου Υπουργός Γεωργίας της χώρας μας, κακή τη μοίρα, πώς συμβαίνει αυτή η τεράστια διαφορά ανάμεσα σ’ αυτές τις τρεις χώρες;
- Να καλλιεργούν τρις το κάθε στρέμμα οι Ολλανδοί το χρόνο;
- Και πάλι δεν βγαίνει. Γιατί 190 ευρώ x 3 = 570,00 ευρώ! Σταθμούς και παρασάγγας απέχουν αυτά τα εισοδήματα από το ελληνικό.
- Μήπως η παραγωγή εκτός από επιδοτήσεις στην Ολλανδία και στο Ισραήλ απαλλάσσεται και από την σκληρή και απάνθρωπη φορολογία, όπως δήλωσε και ο σ. Γιουγκλίνις Τσακαλώτος:  Δεν είναι και υπερβολικά σκληρή η φορολογία στη Χώρα μας!..
- Εδώ γελάτε αν μπορείτε! Αν το επιτρέπει η ανάρμοστη συμπεριφορά του πολυλογά, για να μην πω φαφλατά σ. Βαγγέλη Αποστόλου!
* * *
- Το έχουν βάλει μέτι Μωάμετη οι ΣΥΡΙΖΑίοι να μας τρελάνουν με τις μειώσεις κατά 18% που έχουν συμφωνηθεί με τους Θεσμούς!..
- Από ειδήμονες έχουμε αφουγκραστεί, ότι η μείωση 18% θα εφαρμοσθεί από 1/1/2019 μ.Χ. επί όλου του ποσού τόσο της κύριας όσο και της επικουρικής συντάξεως.
- Δηλαδή αν κάποιος συνταξιούχος λαμβάνει σύνολο 1.000 ευρώ η μείωση θα είναι 180 ευρώ.
- Αφουγκραζόμενοι τον σ. Μαντά στον ΣΚΑΙ 25/5/2018 η μείωση στις συντάξεις θα είναι 18% επί της προσωπικής διαφοράς, οπότε, αν κάποιος έχει προσωπική διαφορά 250 ευρώ, τότε η μείωση θα είναι 250x18%=45 ευρώ, αν συνυπολογιζόταν το σύνολο κύριας και επικουρικής στο ποσό των 1.250 ευρώ τότε θα είχαμε 1.250x18%=225 ευρώ.
- Ποιον να πιστέψουμε στη προκειμένη περίπτωση και ο καιρός εγγύς εστίν!.. Ιδού η απορία!
* * *
- Αδυναμία, ψάλτου, βηξ!.. Έτσι και οι δημοσιογραφούντες αριστεροί, ας μην αναφέρουμε ονόματα, δικαιολογούν την προσέλευση του ετερόκλητου όχλου ή μορφωμάτων στα συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε μη ενημέρωσή τους.
- Και γιατί είναι ανημέρωτος ο ετερόκλητος όχλος; Κοτζάμ υπουργάρα Πληροφόρησης έχουμε τον σ. Πάππα, τι κάνει και με τι ασχολείται, αν δεν καθοδηγεί τα ΜΜΕ ώστε να πληροφορούν τον ετερόκλητο όχλο επί όλων των θεμάτων;
- Ο λαοπρόβλητος premier minister σ. Αλεξάκης, γιατί δεν ενημερώνει και την αντιπολίτευση και τα… μορφώματα, όπως κάνει ο Σκοπιανός premier minister Zoran Zaev;
- Και επιδιώκουμε να πληροφορηθούμε από τα σκοπιανά ΜΜΕ και αυτά της Αλβανίας, που έχουν νωπές και φρέσκιες ειδήσεις από πρώτο χέρι;
- Πληροφορείστε τον κυρίαρχο λαό και μην τον αποκαλείται ακροδεξιούς, φασίστες, νεοναζί (δ/φος Παπαδημητρίου), ακροδεξιούς, μορφώματα (Δ. Τζανακόπουλος), ετερόκλητο όχλο (σ. Αλεξάκης), ακροδεξιοί και φασίστες (σ. Βάκη κ.α.).
- Τότε θα αποφευχθούν τα ενοχλητικά συλλαλητήρια που καθίστανται και εκβιαστικά, όπως χαρακτηρίστηκε το συλλαλητήριο στα Σκόπια για τον Zoran Zaev!..