ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- O Χότζιας, υποθέστε έναν εκ των δυο είτε ο premier minister, είτε ο minister financial ήγουν τουτέστιν ο σ. Αλεξάκης ή ο σ. Γιουκλίνις Τσακαλώτος, με τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και σε συντάξεις και τις αναδιαρθρώσεις των φόρων, δηλαδή του ΕΝΦΙΑ, του ΦΠΑ και άλλων, έχουν μεταλλαχθεί σε κακής κοπής χοτζιάδες!
- Στην προσπάθειά τους να μαζέψουν χρήματα έχουν εφαρμόσει το επαίσχυντο παράδειγμα του Χότζια, προς το συμπαθές τετράποδο, τον γαϊδαράκο του, που σε καθημερινή βάση του περιόριζε το κριθάρι ή την βρώμη στο ταϊσάρι του (τροβά) του, που στο τέλος αρνήθηκε να φάει αλλά του τίναξε τα πόδια!
- Κάπου εκεί αποβλέπουν τόσο ο σ. Αλεξάκης όσο και ο σ. Γιουκλίνις που στο τέλος οι ταπεινοί τους υπήκοοι θα τινάξουν τα… πέταλα, όταν συντάξεις και μισθοί, παρά τις δεσμεύσεις για αυξήσεις και 13η σύνταξη και λοιπά φούμαρα, θα έχουν φθάσει στο μη παρέκει!
- Προφανώς αυτή την ηθική ευαγγελίζονταν ο σ. Αλεξάκης, όταν διαλαλούσε ότι η ηθική της αριστεράς διαφέρει από αυτή των συντηρητικών φιλελέδων!
* * *
- Ώστε λοιπόν σ. Κουρουμπλή, οι εργαζόμενοι στο λιμενικό δικαιούνται να πίνουν τον καφέ τους χωρίς το ΦΠΑ, δηλαδή αποτελούν κράτος εν κράτει, στη σύγχρονη αποικία, όπως έχει καταστεί η δύσμοιρη χώρα μας.
- Και γιατί πρέπει τα κυλικεία στα σχολεία να διαθέτουν ταμειακή μηχανή και να επιβαρύνονται οι μικροί μαθητές με τον ΦΠΑ, παιδάκια που έχουν δεν έχουν το ένα φιλοδώρημα από τον συνταξιούχο παππού  και την συνταξιούχο γιαγιά, την σύνταξη των οποίων ο σ. Γιουκλίνις Τσακαλώτος θα την… τσαλακώσει από την 1η Ιανουαρίου 2019 μ.Χ.;
- Αν αυτός δεν είναι Κουρούμπλειος ρατσισμός, δηλαδή sui generis, τότε τι εννοούμε, όταν κάνουμε λόγο για ρατσισμό;
- Αξιωθήκαμε στα στερνά μας να καταστούμε μάρτυρες του ιδιωνύμου ρατσισμού της Ηθικής της Αριστεράς!..
* * *
- Μας έχουν καραφλιάσει με τον ισχυρισμό τους, ότι η χώρα μας αποτελεί τον ασφαλέστερο Πυλώνα στην Βαλκανική που τον αναγνωρίζουν όλοι, μηδέ και των Σκοπιανών, και αποτελεί παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή!
- Όμως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, ότι αυτός ο Πυλώνας στο πρώτο φτάρνισμα του Zoran Zaev, είναι πήλινος και διαλύθηκε!
- Διότι αν ήταν, όπως μας χάιδευαν τα ωτία, Πυλώνας αντοχής, τότε ο σ. r minister των Zoran Zaev δεν θα καθήλωνε στο τηλέφωνο τον λαοπρόβλητο premier minister σ. Αλεξάκη να τον περιμένει, πότε θα περατώσει τον αναστοχασμό του ο premieΣκοπίων για να σηκώσει το τηλέφωνο και να πληροφορήσει τον Έλληνα ομόλογό του για την απόφασή του.
- Μα ποιος είναι ο επισπεύδων που ανησυχεί για την ένταξή του στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ;
- Τρελά πράγματα σύντροφοι που απάδουν στην ηθική των Α-Β ΑριστεροΔεξιάς Κυβερνήσεως!
* * *
- Ο premier minister των Σκοπίων διευκρίνισε, ότι αφού λάβει την έγκριση από την Σκοπιανή Βουλή θα διεξάγει δημοψήφισμα, σχήμα πρωθύστερον , διότι αν δεν το εγκρίνει ο λαός στο δημοψήφισμα, τότε η Βουλή θα τρέχει και δεν θα φθάνει!

- Ο δικός μας ο λαοπρόβλητος premier minister θα θέσει την απόφαση για το ονοματολογικό των Σκοπίων μόνο σε έγκριση και ψηφοφορία στην Βουλή, διότι απεχθάνεται τον «ετερόκλητο όχλο» των συλλαλητηρίων.
- Όμως έχουν γνώση οι φύλακες, και θα του το δείξουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν, και τα οποία θα έχουν όλη την δυναμικότητα που απαιτείται, όπως εκείνα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, που τον ανάγκασαν να καταθέσει στην Βουλή το θέμα της NOVARTIS, ώστε να παραπλανήσει και αποπροσανατολίσει τον κυρίαρχο λαό!
- Έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι χρόνοι εκείνοι που η αριστερή προπαγάνδα επηρέαζε το πόπολο.
- Ας δοκιμάσει να περιφρονήσει τον Λαό, το εκλεκτορικό σώμα και οι εκλογές δεν απέχουν και πολύ…
* * *
- Μετά την αμετροέπεια του premier minister σ. Αλεξάκη, ότι στα συλλαλητήρια συμμετείχε ετερόκλητος όχλος, τις δηλώσεις άλλων ΣΥΡΙΖΑίων, όπως των σ/σσών Βάκη Φωτεινής, Αυλωνίτου Ελέν, και λοιπών, ότι σ’ αυτά συμμετείχαν ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία (δηλαδή 500.000 άτομα στη Θεσσαλονίκη, 1.000.000 στην Αθήνα, μας κάνουν 1.500.000 ψηφοφόρους που τους χαρίζουν στην Ακροδεξιά) έρχεται και ο επί δύο έτη κάτοικος της Δραπετσώνας να αποκαλέσει τις Μακεδονικές Ενώσεις και Οργανώσεις Μορφώματα!..
- Του διαφεύγει του σ. Τζανακόπουλου το Σωλώνειο ρητό: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
- Οι εκλογές είναι επί θύραις και το 1.500.000 άτομα που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια και φυσικά όσοι μπόρεσαν, θα είναι η έκπληξη στις επικείμενες εκλογές, που θα κάνουν, -Αλεξάκη, Τόσκα, Τζανακόπουλο και λοιπούς να τρίβουν τα μάτια τους, για την αποκουτιά τους να αποκαλούν εική και όπως έτυχε τους συμμετάσχοντες στα συλλαλητήρια μηδέ και τον Θεσσαλονικιό δήμαρχο Μπουτάρη που τους αποκάλεσε χαζούς!..