ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- Τελευταίως απολαμβάνουμε τις γκάφες των στελεχών του Συριζανέλ, οι οποίες γίνονται κατά συρροήν.
- Έχουμε την γκάφα του μαμίατρου, όπως τον απεκάλεσε ο καθηγητής Χρήστος Γουδής, που απεκάλεσε την FYROM ως Μακεδονία, όλοι το απέδωσαν σε γκάφα και γι’ αυτήν την γκάφα ξεσπάθωσε ο Καμμένος! Ζητώντας του την κεφαλήν του επί πίνακι!
- Άλλη γκάφα αυτή του θιασώτη της «ρετσινιάς» και νυν Υπουργού Πολιτισμού, που χαρακτήρισε την Ειδομένη ως υποδειγματική ενσταύλιση των προσφύγων και για την οποία δεχόμαστε επαίνους από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και όχι μόνον!..
- Άλλη γκάφα αυτή του πρωθυπουργού που απέδωσε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες στο φόβο, στο θρησκευτικό μίσος και στο ρατσισμό!
- Όμως, ξέχασε ο νεανίας και οιηματίας Αλεξάκης το πολιτικό μίσος. Αυτό που επωάζει το ωόν του οφέος, του καταραμένου. Όταν ο σ. Αλεξάκης δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον για Καρανίκες, για Αργύριους, για Σχοινάδες και λοιπούς, επόμενο είναι να έχουμε εξεγέρσεις!..
- Α, έχουμε και την γκάφα του Τρύφωνος, ο οποίος μας καράφλιασε λέγοντας: «Τα δύσκολα πέρασαν, έρχονται τα χειρότερα!..»
* * *
- Όσοι, λοιπόν, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες έχουν κομπόδεμα ή είναι ματσωμένοι και διαθέτουν κάπου 250.000 €, έστω και κάτι λιγότερα, μπορούν να τα επενδύσουν σε ακίνητα και θα τύχουν ευνοϊκής μεταχειρίσεως πάντα κατά τον σ. Μάρδα, εξειδικευμένο θεσιθήρα!..
- Όσοι δεν έχουν αυτή την οικονομική ευχέρεια, είναι πένητες, προλετάριοι, κατά την αριστερή ορολογία είναι καταδικασμένοι να διαμένουν ως αμφίβιοι στα λασπόνερα της Ειδομένης ή στις αίθουσες αναμονής των επιβατών του ΟΛΠ…
- Αν αυτό δεν αποτελεί απτή απόδειξη αισχίστου είδους ρατσισμού, τότε που ελλοχεύει ο ρατσισμός και επωάζει το ωόν του όφεος που αποκαλείται Χρυσή Αυγή;
* * *
- Παρακολουθήσαμε την παρέλαση στην Αθήνα και στο πέρας οι εκπρόσωποι των κομμάτων προέβησαν σε δηλώσεις μεταξύ των οποίων και της Χρυσής Αυγής.
- Όμως στην γειτονική Πρέβεζα ο σ. Μπεν Μπάρκας απομάκρυνε βιαίως τον εκπρόσωπο της Χ.Α. και δημοτικό σύμβουλο από το να παραστεί στην εξέδρα κατά την διάρκεια της παρελάσεως, προκαλώντας ποικίλα σχόλια σε όσους τον είδαν να ενεργεί ως ταύρος εν υαλοπωλείω!
- Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι: Δεν υπάρχει ενιαία γραμμή σε αυτές τις περιπτώσεις ή καθένας Συριζαίος έχει την δική του τακτική αντιμετώπισης των Χρυσαυγιτών, και έτσι το ωόν του όφεος επωάζεται θαυμάσια!..
* * *
- Μας καράφλιασε ο πρωθυπουργός σ. Αλεξάκης, που ζήτησε από το ΝΑΤΟ στις περιπολίες του να σεβασθεί τα χωρικά μας ύδατα!
- Πώς, όμως, καθορίζονται τα χωρικά ύδατα ενός κράτους, όταν με προγενέστερη δήλωσή του μας είχε πάλι καραφλιάσει, με το δικό του ερώτημα: «Έχει η θάλασσα σύνορα;
- Αφού κατά δική του δήλωση η θάλασσα δεν έχει σύνορα, πώς θα καθορισθούν τα χωρικά ύδατα;
* * *
- Δεν μπορεί να ξεχασθεί η αποστροφή του Ψεκασμενοκαμμένου, ότι αν καταργηθεί η Συνθήκη του Σένγκεν, τότε θα στείλω στο Βερολίνο τους Τζιχαντιστές να τα κάνουν λαμπόγυαλο!..
- Και ιδού οι Τζιχαντιστές δεν εστάλησαν στο Βερολίνο, ούτε στις Βρυξέλλες, αλλά κατέφθασαν εκεί από άλλες πηγές Τζιχαντιστών και έγινε το «έλα να δεις»!
- Με 34 νεκρούς και 250 τραυματίες από επιθέσεις Τζιχαντιστών στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών από ισλαμιστές τρομοκράτες!..
- Δεν αφουγκρασθήκαμε κάποια δήλωση από τον Ψεκασμενοκαμμένο μέχρι τώρα για την τραγωδία αυτή 23/3/2016 μ.Χ.!
* * *
- Μετά τον πολύ Κορωνάκη που απέφευγε σαν ο Διάολος το λιβάνι την στράτευσή του, μας προέκυψε και ο Νίκος Καρανίκας, αντιρρησίας και δεν στρατευόταν «διότι ο στρατός δεν τον εξέφραζε»!
- Και αφού ο στρατός δεν εξέφραζε τον αντιρρησία Νίκο Καρανίκα, προφανώς ο στρατός δεν εκφράζει και το σύνολο των Συριζαίων, ένα ποσοστό περίπου 35% του πληθυσμού αυτής της χώρας, της δύσμοιρης Ελλάδας μας…
- Και ο πρωθυπουργός σ. Αλεξάκης μετήρχετο κάθε μέρα προκειμένου να αποφύγει τις κακοτοπιές του στρατού και από το Ναυτικό, που είχε επιλεγεί και υπηρετούσε απεσπάσθη στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ, όπου οι συνθήκες είναι απείρως καλύτερες από όσους αποστέλλονται σε παραμεθόριες περιοχές και δη αυτές του νησιωτικού χώρου!