Αιχμές και Νύξεις

Γράφτηκε από τον/την Γιάννης Κιτσολάμπρος on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Πράξεις και παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ!

• Αφουγκράσθηκα τον Κώστα Ζαχαριάδη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι αστυνομικοί στερούνται εκπαιδεύσεως! Και μου γεννάται το ερώτημα, πότε μας κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε πέσει με τα μούτρα στην άρτια εκπαίδευση των Αστυνομικών, ώστε οι νέοι που προσλήφθηκαν ως αστυνομικοί για να καλύψουν τα τυχόν κενά που δημιουργήθηκαν να μην τύχουν της δεούσης εκπαιδεύσεως! Αν λοιπόν, επί ΣΥΡΙΖΑ οι Αστυνομικοί είχαν τύχει της εκπαιδεύσεως, που έπρεπε να τύχουν, οι επί ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδευθέντες αστυνομικοί θα μετέδιδαν ορισμένες γνώσεις στους άρτι προσληφθέντες, ώστε και αυτοί να έχουν κάποια πρόσθετη γνώση στην άσκηση των καθηκόντων τους και θα αποφεύγοντο έκτροπα και πιθανώς και θύματα από άσχετους και άσκοπους πυροβολισμούς ή κάποιος παλαιότερος θα τους συμβούλευε, ότι εν κινήσει της μοτοσυκλέτας δεν πυροβολούμε, λόγω των κραδασμών οπότε ενδέχεται να αστοχήσει ο αστυνομικός και το βλήμα να χτυπήσει τον διωκόμενο εκεί, που δεν θα ήθελε ο διώκτης!

Μύλος οι πληροφορίες! 

• Στις Σέρρες συνέβη ένα ατύχημα, από πλημμελή εργασία σε συντήρηση του μηχανισμού κεντρικής θερμάνσεως του Σχολείου. Άλλα είπε ο διευθυντής του σχολείου, άλλα ο δήμαρχος, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει και η λειτουργία των σχολείων. Ποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του; Δήλειον το πρόβλημα. Ο μεν διευθυντής του σχολείου ισχυρίζεται, ότι ενημέρωσε όλους τους αρμοδίους, ότι εν ώρα λειτουργίας του σχολείου δεν πρέπει να γίνονται εργασίες, όντες οι μαθητές στο σχολείο, χωρίς να επιδείξει τα σχετικά έγγραφα που απέστειλε προς όσους έχουν σχέση και υπευθυνότητα στα του σχολείου. Ο δε δήμαρχος είπε και αυτός τα δικά του, χωρίς κάτι έγκυρο προς απόσειση των ευθυνών του δήμου! Επιτρέπονται εργασίες υψηλού κινδύνου εν ώρα λειτουργίας του σχολείου και των μαθητών να στριφογυρίζουν από περιέργεια να δουν τους εργαζομένους με τι ασχολούνται; Περιττή δε τελείως η δήλωση της κας Νίκης Κεραμέως, ότι η σκέψη της στους γονείς του αδικοχαμένου μαθητού!..

Και ξενοδοχεία πολυτελείας!.. 

• Ανάμεσα στα άλλα δώρα, που προσέφερε το Qatar σ’ όσους προθύμως το εγκωμίαζαν και το προέβαλαν ανά την υφήλιο, ήσαν και διαμονές σε 5άστερα ξενοδοχεία! Και η δική μας persona Εύα, στο όνομα, της δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει τα «5άστερα» των Βρυξελλών, τόσον της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας όσον και της FEDERAL JUST! Και εμείς περιμένουμε να μας διηγηθεί πως είναι η ατμόσφαιρα σ’ αυτά τα «5άστερα» ξενοδοχεία, τα οποία προσφέρουν τις προς τους φιλοξενουμένους τους! Και ελπίζουμε να μας πληροφορήσει λεπτομερώς, όπως, άλλως τε και τα κανάλια μας πληροφορούσαν για την Εύα, με κάθε λεπτομέρεια, αφού με την δράση της Εύας άρχιζαν το δελτίο ειδήσεων και με την Εύα το έκλειναν! Τέτοια προβολή δεν είχαν μήτε οι αρχηγοί των κομμάτων, ούτε και ο Πρωθυπουργός μας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας!..

Ηχορύπανση από τα οχήματα

• Τελευταίως παρατηρείται μία εκτός ορίων ηχορύπανση προερχόμενη από τα μοτοποδήλατα, τις μοτοσυκλέτες, γιατί όχι και από οχήματα, που καθίσταται λίαν ενοχλητική για τους συνανθρώπους μας. Και δεν περιορίζεται αυτή μόνον στις εξατμίσεις των οχημάτων, αλλά οι χρήστες παντός τύπου οχήματος που διαθέτουν και ραδιοφωνικές συσκευές και έχουν και ηχεία, οι λάτρεις της μουσικής ανοίγουν αυτές τις συσκευές στη διαπασών ώστε να απολαύσουν τις μελωδίες τις παραγόμενες από τα ηχεία, ενοχλούντες καθ’ όλο το 24ωρο ασθενείς, κοιμώμενους και άλλες περιπτώσεις που θέλουν να ησυχάσουν. Καιρός λοιπόν ο αρμόδιος υπουργός αλλά και η αστυνομία να μαζέψουν τα «λουριά» των παραβατών, που δεν σέβονται τους συνανθρώπους των, που επιζητούν ολίγη ησυχία και ηρεμία...