ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Μείωση του φόρου!

• Μόνη λύση για την μείωση όλων των τιμών των προϊόντων που καταναλώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας είναι η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα! Έτσι θα περιορισθεί μεν η προμήθεια καυσίμων από τις γειτονικές χώρες που συνορεύουν με την χώρα μας αλλά και θα αυξηθεί η προμήθεια καυσίμων από τους Έλληνες εντός της χώρας μας αφού αυτά θα είναι περισσότερο προσιτά. Έτσι, οι εγκατεστημένοι επί του κτηρίου της οδού Νίκης «τσάροι» θα αυξήσουν τα έσοδά τους από την κατανάλωση και όχι από τους ειδικούς φόρους, όταν ο πολίτης αντί 25 λίτρα βενζίνης θα βάζει 30 λίτρα ή και περισσότερα. Η μείωση του φόρου θα καλύπτεται από την κατανάλωση! Δεν χρειάζεται περισσότερη φαιά ουσία, αλλά περισσότερη ενασχόληση με τον ρυθμό της αγοράς, που έχουν άγνοια, αφού δεν έχουν δικά τους ένσημα από προηγούμενη δράση στο εμπόριο ή την ελεύθερη αγορά.
 Μπακσίς στον Ρετζέπη!
• Τελικά θα εφαρμοσθεί η απόφαση της κυβερνήσεως για την ανταλλαγή των λευκών συσκευών, δηλαδή, θα αντικατασταθούν τα ψυγεία, τα πλυντήρια, τα κλιματιστικά παλαιάς τεχνολογίας, που είναι ηλεκτροβόρα με νέας τεχνολογίας, που καταναλώνουν ελάχιστο ρεύμα! Και ξέρετε αυτή η ανταλλαγή, που θα κοστίσει περί το 1.800.000 ευρώ θα γίνει με προϊόντα γερμανικής τεχνολογίας, από εργοστάσια, τα οποία λειτουργούν στη «φίλη» μας και «σύμμαχό» μας Τουρκία. Δεν αποκλείεται να είναι και ΠΙΤΣΟΣ ίσως και ΙΖΟΛΑ, που πρόσφατα η πρώτη μεταφέρθηκε από την Αθήνα όπου είχε το εργοστάσιό της στην Τουρκία. Αυτό θα πει να ενδιαφερόμαστε για τον γείτονά μας ασχέτως αν αυτός όλο και σκέφτεται το κακό μας, πότε με την αθρόα αποστολή προσφύγων και λαθρομεταναστών και πότε με την απειλή για επέμβαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που πρέπει να τα αφήσουμε ανασφάλιστα για ένα εύκολο πήδημα από τα ασκέρια τους σ’ αυτά!
 Ο δάκτυλος...
• Η αποστρατευθείσα τέως καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ, προτού παραδώσει τα ηνία της εξουσίας της υπέδειξε με το δάκτυλό της την απαγόρευση κάθε δραστηριότητας τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην Κρήτη προς γεωτρήσεις και άντληση φυσικού αερίου και πετρελαίου. Και σε συγχορδία τόσο ο ΥΠΕΞ μας όσο και ο Πρωθυπουργός μας, την διακοπή κάθε πρωτοβουλίας προς αυτήν την κατεύθυνση την απέδωσαν στο γεγονός ότι τα προϊόντα των υδρογονανθράκων είναι παρωχημένης εποχής. Εμείς θα στραφούμε προς τις ανανεώσιμες πηγές, όμως προμηθευόμαστε και φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν και πετρέλαιο από τις Αραβικές χώρες, που ξέρουν να τα εκμεταλλεύονται τα κοιτάσματά τους! Εμείς «πειθόμενοι τοις κείνων ρήμασι» αναιρούμε τις υπογραφές μας με τις εταιρίες με τις οποίες είχαμε υπογράψει συμβόλαια παραχωρήσεως οικοπέδων στραπατσάροντας την αξιοπιστία μας και φυσικά αποστερώντας τεράστια ποσά από την εκμετάλλευση των φυσικών μας πόρων!
 Άστοχες δηλώσεις...
• Ο «άγιος» Κορίνθου σε δηλώσεις του τόνισε πως θα απολογηθούν όσοι ιερείς (καλώς που είπε ιερείς και δεν ακολούθησε τα βήματα του πρώην Ζακύνθου που τους αποκάλεσε παπάδες), προτρέπουν τους πολίτες να μην εμβολιασθούν. Πώς αυτοί θα απολογηθούν ενώπιον του Υψίστου; Είναι γνωστό ότι αν οι «άγιοι» προσευχηθούν εις το ταμείον τους, όπως συνιστά το ιερόν ευαγγέλιον μετά ζέσης πίστεως, ο Ύψιστος θα ακούσει την προσευχή τους, όπως τονίζεται στην περίπτωση της τρικυμίας, όπου ο Ιησούς λέγει στους μαθητές του: «Εάν ζητήσετε την μετακίνηση της συκομωρέας και να μεταφυτευθή στην θάλασσαν, θα γίνει». Όμως, πώς είναι δυνατόν με τα χρυσοΰφαντα άμφιά τους οι «άγιοι» να γονατίσουν και να προσευχηθούν επί ώρες; Όταν και οι τίτλοι τους είναι ανώτεροι του Υψίστου; Αφουγκραζόμαστε: «Άγιος και πανάγιος ο Θεός και το πνεύμα σου το άγιον», όταν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είναι παναγιώτατος, δηλαδή ανώτερος από τον Ύψιστο!