ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Προκλητική εύνοια…

• Αφουγκραζόμαστε συνεχώς από τον ΥΠ.ΕΣ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ότι ουδεμία μείωση μισθών ή συντάξεων θα γίνει στον δημόσιο τομέα! Αντιθέτως, από τον ΥΠ.ΕΡ. Γιάννη Βρούτση συνεχώς αφουγκραζόμαστε περί περικοπών και μισθών και συντάξεων στον Ιδιωτικό Τομέα, σε σημείο που αναρωτιέται ο καλόπιστος πολίτης: Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τα παιδιά και οι του ιδιωτικού τομέα είναι τα αποπαίδια; Αφουγκραζόμαστε, π.χ., ότι στον ιδ. τομέα θα καθιερωθεί η εκ περιτροπής εργασία και οι αποδοχές που θα περικοπούν θα αναπληρωθούν κατά περίπου 60% από το δημόσιο δηλαδή θα παραμείνουν ψίχουλα για τον εργαζόμενο, αντιθέτως στον δημ. τομέα καθιερώνονται και μια σειρά από άδειες, που ούτε στο όνειρό τους δεν πρόκειται να δουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτή η αλόγιστη διάκριση μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα διχάσει τον κόσμο και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Καλοί πελάτες…

• Σε ερώτηση της Ελληνικής Λύσης προς τον ΥΠ.ΟΙΚ. Χρήστο Σταϊκούρα αιτήθη να πληροφορηθεί, για τις προμήθειες της χώρας από την Τουρκία και τι περιλαμβάνουν αυτές και με πολλή έκπληξη πληροφορήθηκαν τόσο οι παριστάμενοι βουλευτές όσο και ο Ελληνικός Λαός ότι τα είδη που προμηθευόμαστε είναι από στρατιωτικής χρήσεως, όπως τουφέκια, σφαίρες, πολυβόλα, νάρκες και λοιπά, τα δε ποσά που έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό είναι τα εξής: Για το 2018 1.847.783.849 ευρώ και για το 2019 κατά τι περισσότερα ήτοι 1.943.316.747 ευρώ. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εμείς αποδυναμώσαμε τις αμυντικές βιομηχανίες σε σημείο να εισάγουμε όπλα από την Τουρκία που καραδοκεί την ώρα και την στιγμή που θα μας βρει αποδυναμωμένους να προβεί σε θερμό επεισόδιο και τότε: Τρέξτε ποδαράκια μου να μην σας χ…ει ο κ…ς! Και είχαμε τότε, το 2018 ΥΠ.ΑΜ. ψεκασμένο, ΥΠ.ΑΜ. που παρίστανε και τον φλογερό πατριώτη!

Τελωνείο ή Σταθμοί Ελέγχου;

• Αφουγκραζόμαστε από τους δημοσιογράφους, ότι στο Τελωνείο Προμαχώνος, ή σ’ αυτό των Καστανιών σχηματίζονται ουρές οχημάτων κλπ. Όμως αυτό είναι λάθος. Το κάθε Τελωνείο είναι αρμόδιο και υπεύθυνο για τον έλεγχο των υλικών αγαθών. Για τον έλεγχο των ανθρώπων που επιθυμούν να περάσουν τα σύνορα είναι η Αστυνομία, η οποία έχει τα δικά της φυλάκια για τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των πολιτών που ενδιαφέρονται να διέλθουν τα σύνορα. Επομένως, αυτός ο συνεχής χαρακτηρισμός των σταθμών Ελέγχου Διαβατηρίων ως Τελωνεία προκαλεί την θυμηδία όσων κάτι παραπάνω γνωρίζουν. Ας το πληροφορηθούν και τα δημοσιογραφάκια και να πληροφορούν σωστά τους ακροατές και τηλεθεατές!

Αλβανός Πρωθυπουργός!..

• Οι Αλβανογενείς δήμαρχοι των Σκοπιανών πόλεων Κουμανόβου, Τετόβου, Τσαΐρ, Ζαγιαζί, Γιατίζχι, Ντίμη, Σλουτσάνη, Στρούγκας, κλπ., με αίτημά τους προς τον νυν πρωθυπουργό των Σκοπίων ζητούν, όπως στις προσεχείς εκλογές που πρόκειται να γίνουν, ο πρωθυπουργός να είναι αλβανικής καταγωγής. Το αίτημα αυτό των αλβανογενών δημάρχων μόλις έγινε γνωστό στα Σκόπια προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος βαυκαλίζεται, ότι θα επικρατήσει το κόμμα του και θα είναι και προσεχώς πρωθυπουργός. Δεν γνωρίζει ο τάλας, ότι η κάλπη μοιάζει με την έγκυο γυναίκα που δείχνει ότι θα γεννήσει θήλυ και ώ του θαύματος τίκτει (γεννά) αγόρι.Αποκλείεται να προσέλθουν όλοι οι Αλβανογενείς των Σκοπίων στις εκλογές και να επικρατήσουν των σλαβογενών, οπότε ο μέλλων πρωθυπουργός να είναι Αλβανικής καταγωγής και να μείνει ο Ζόραν Ζάεφ με ανοικτό το στόμα; Καθόλου απίθανο!