ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Κακόβουλος βλασφημία…

Στον προσφάτως ανανεωθέντα Ποινικό Κώδικα η νομοπαρασκευαστική επιτροπή έκρινε ότι η βλασφημία των θείων και ιερών αποτελεί κακουργηματική πράξη, σ’ αντίθεση με τον προηγούμενο που θεωρούσε αυτήν την κατάπτυστη ενέργεια πλημμέλημα. 
Όμως, κάποιοι δάκτυλοι, κάποιοι παράγοντες παρενέβησαν στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα και επανέφερε το προηγούμενο άρθρο που ως πλημμέλημα ο βλάσφημος ετιμωρείτο λίαν επιεικώς, ενώ με την αναθεώρηση η τιμωρία ήταν βαρύτατη!
Πάνω σ’ αυτήν την επιείκεια του υπουργού στηριζόμενοι οι βλάσφημοι, που δεν αποκλείεται να συστήσουν και σωματείο, δηλαδή να συνδικαλιστούν, ώστε να πέφτουν στα μαλακά, οργίασαν στο Ναύπλιο.
Αυτή η κατάπτυστη συμπεριφορά προσβάλλει το σύνολο των Χριστεπωνύμων συμπολιτών μας που δυσανασχετούν στο άκουσμα και μόνον χυδαίων εκστομίσεων από βέβηλα χείλη!

Χαρούλες…

Πενήντα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα πλημμύρισαν το χώρο στάθμευσης των βουλευτικών οχημάτων, ώστε να μπορέσουν οι εθνοπατρίκιοι να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν ποιο μοντέλο θα αποδεχθούν να τους χορηγηθεί. Παράλληλα, στον προσεχή προϋπολογισμό έχει προβλεφθεί κονδύλιο 3.050.000 ευρώ αυξημένο σε σύγκριση με πέρισυ για τα οχήματα των βουλευτών. Τι να κάνουμε. Εθνοπατέρες και εθνομητέρες είναι, να δείξουμε την ασέβειά μας; Εμείς που τηρούμε το Σύνταγμά μας, που αναφέρεται στην Αγία Τριάδα να δείξουμε ασέβεια προς τις εντολές, όπου διαβάζουμε: «Τίμα τον εθνοπατέρα σου και την εθνομητέρα σου» (Δυστυχώς δεν κάνει αναφορά αν αυτοί πρέπει να σέβονται τα παιδιά τους ως πιο ώριμοι)…

Πρώτευσε Ελληνίδα!

 Σ’ αντίθεση με τους Σκοπιανούς που δείχνουν τελεία αδιαφορία για την στράτευση είτε κληρωτών είτε επαγγελματιών οπλιτών οι Έλληνες αμφοτέρων των φύλων και οι άρρενες και οι θήλεις εντάσσονται στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και αριστεύουν.
Παράδειγμα προς μίμησιν η αρχιλοχίας Γεωργία Κυπιοτζή που υπηρετεί στο ΝΑΤΟ, γνωρίζει επτά γλώσσες και είναι αναντικατάσταση! Είναι το καμάρι των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που μας βγάζει ασπροπρόσωπους στα όποια κλιμάκια του ΝΑΤΟ που υπηρετεί και φυσικά δεν είναι η μοναδική περίπτωση.
Οι ιπτάμενοι που μετέχουν στις διάφορες διακλαδικές ασκήσεις πρωτεύουν και μας καθιστούν υπερήφανους για την ανταπόκρισή τους στις δύσκολες απαιτήσεις στην επαγγελματική τους κατάρτηση!

Οι περιφρονημένοι τηλεθεατές!

Επαΐοντες και μη διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται να μετάσχουν στις τηλεοπτικές συζητήσεις επί παντός επιστητού κατέχοντες και μη το αντικείμενο της συζητήσεως!
Προς ποιον απευθύνονται οι εν λόγω «επαΐοντες»; Προφανώς προς τους τηλεθεατές. Αυτό εξυπακούεται!
Και όμως χαιρετίζονται και καλημερίζονται με τους / τις τηλεπερσόνες, οι οποίοι /ες ανταποδίδουν το καλημέρισμα / καλησπέρισμα και αρχίζουν τους μονολόγους. Σπάνια, σπανιώτατα να χαιρετίσουν τους τηλεθεατές.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως στις 14-1-20 στον ΑΝΤ1 ο τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κουσκουβέλης, ο οποίος απευθύνθηκε ευκρινέστατα στους τηλεθεατές και στις τηλεθεάτριες τους οποίους και χαιρέτισε.
Το μεγαλείο της ψυχής βρίσκει τρόπους να εκδηλωθεί!