ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Καταστροφή των ΑΤΜ!
Δεν περνά μέρα ή μάλλον νύχτα που να μην καταστραφεί ένα ή και δύο ΑΤΜ, γεγονός που όχι μόνον προκαλεί σημαντική ζημία στην τράπεζα που ανήκει, αλλά και στο κτίριο στο οποίο είναι τοποθετημένο. Στις μέρες μας που οι τράπεζες βολοδέρνονται από ζημίες των κόκκινων και μη δανείων και αδυνατούν να χορηγήσουν δάνεια ελλείψει ρευστών, είναι πρόκληση για το κοινό να αφουγκράζεται τέτοια συμβάντα σε καθημερινή βάση.
Λύση υπάρχει. Να κλείνουν τα ΑΤΜ στη διάρκεια της νύχτας από τις 21:00 ως τις 06:30 και να αφαιρούνται τα τυχόν χρήματα, ώστε αν κάποιος ή κάποιοι προβούν σε καταστροφή κάποιου ΑΤΜ να εισπράξουν το τρίγκιρι! Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν μελλοντικά τόσο καταστροφές σε ΑΤΜ όσο και σε κτίρια όπου αυτά είναι τοποθετημένα αλλά και οι περίοικοι αυτών των μηχανημάτων δεν θα τρομάζουν νυχτιάτικα από τις εκκωφαντικές εκρήξεις. Όποιος θέλει χρήματα να πηγαίνει στα ΑΤΜ πρις τις 21:00 ή μετά τις 06:30. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, αυτές τις καταστροφές και ζημίες τις πληρώνουν οι καταθέτες και οι συνεργαζόμενοι με τις τράπεζες!

Αξιοπρέπεια…
Το μόνο προσόν που μπορούμε αδιάψευστα να αναγνωρίσουμε στους Σκοπιανούς, είναι η αξιοπρέπειά τους. Και το διαπιστώσαμε αυτό από την απάντηση του ΥΠΕΞ των Σκοπίων στην ερώτηση, αν υπάρχει Μακεδονική Μειονότητα στην Ελλάδα. Η απάντησή του απλή και καθαρή, δηλαδή σαφής:
- Δεν εισερχόμαστε στα εσωτερικά της Ελλάδος!
Τι περισσότερο περιμέναμε να μας απαντήσει; Δεν μπαίνουμε στα εσωτερικά της Ελλάδος! Αυτό θα το αναλάβει ο Βοσκόπουλος με το «Ουράνιο Τόξο». Την αρχή την έχουν κάνει με επιστολή προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με την οποία ζητούν να ιδρυθεί έδρα για την διδασκαλία της Μακεδονικής Γλώσσας! Έλαβε βεβαίως την απάντηση το «Ουράνιο Τόξο» ποιος όμως μας βεβαιώνει ότι έπειτα και από την Σιβυλλική απάντηση του σ. Γαβρόγλου, ότι θα το δούμε το θέμα μετά την απάντηση της επιστημονικής κοινότητας δεν αλλάζει κάτι. Όμως, τα μάτια τα βγάλαμε μόνοι μας, γιατί δεν είμαστε μοναχοφάηδες κατά τον σ. Κοτζιά. Τους αναγνωρίσαμε Μακεδονική Γλώσσα και, αν δεν το επιτρέψουμε, θα καταφύγουν στο Ε.Δ.Α.Δ. (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), όπου θα στηριχθούν στη Συμφωνία της Πρέσπας και θα δικαιωθούν. Τόση αφέλεια δείξαμε!
Ιθαγενής και αυτόχθων!..
Στην προσπάθειά τους να συνενωθούν Αλβανία και Κοσυφοπέδιο μπέρδεψαν τις κοιτίδες με την αυτοχθονία! Έτσι είδαμε την εξωφρενική πρόταση να ενωθούν όλοι οι Αλβανοί από τις αυτόχθονες πατρίδες τους! Αυτόχθων είναι ο κάτοικος μιας περιοχής ανά νταμ Παπαντάμ! Δηλαδή έχει γεννηθεί σε μια περιοχή, όπου έχουν γεννηθεί οι γονείς του, οι πρόγονοί του και οι πρόγονοι των προγόνων του. Αυτός λέγεται αυτόχθων!
Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες ενώ οι Αλβανοί είναι φερτάτοι στην σημερινή Αλβανία. Λέγεται ότι έχουν έλθει από τον Καύκασο. Έχουν δε εγκατασταθεί στη Βαλκανική και με επιδρομές έχουν καταλάβει ορισμένες περιοχές άλλων κρατών ή εθνών. Ίσως να θεωρηθεί ότι εκεί έχουν την κοιτίδα τους, όχι όμως και ότι είναι οι περιοχές αυτές αυτόχθονες των Αλβανών και να συνενωθούν όλες αυτές οι περιοχές που επιζητούν οι Αλβανοί να συνενωθούν, οι οποίες βρίσκονται σ’ όλα τα Βαλκανικά κράτη και θα είναι μια θρυαλίδα για ένα γενικευμένο στραπάτσο στα Βαλκάνια!