ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Η βαριοπούλα και ο Μπούλης...

Την στήριξη του πρωθυπουργού έλαβε ο Μπούλης ή κατά κόσμον Πάνος Καμμένος, ότι ανήκε μεν στην Δεξιά, αλλά δεν χρησιμοποίησε βαριοπούλα! Μα πώς, σ. Αλέξη, να κάνει χρήση βαριοπούλας ο Μπούλης;
Πρώτον, ως Μπούλης δεν μπορούσε να κάνει χρήση και δεύτερον δεν υπήρχαν στην αγορά βαριοπούλες, τις είχε αγοράσει όλες ο ΣΥΡΙΖΑ προτού γίνει Κυβέρνηση για να σπάει τα πεζοδρόμια, τα μάρμαρα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων προς ανατροπή των τότε κυβερνήσεων. Πού να βρει, λοιπόν, βαριοπούλα ο δυσκίνητος Μπούλης; Είχαν εξαφανισθεί όλες υπό την αγορά από πιο δραστήριους και ευκινήτους, που είχαν ασκηθεί και στη χρήση της!
Νεκρανάσταση Σταλινισμού...

Δεν είναι μόνον αγεωγράφητοι με το μπέρδεμα της Λέσβου και της Μυτιλήνης, της Γαλλίας και του Στρασβούργου και του Ιράν και της Περσίας, είναι και ανιστόρητοι! Μετά τον θάνατο του πατερούλη Στάλιν η διαδοχή του κύλησε ομαλά με πρώτους τους Μπουλγκάνιν και Μαλένκωφ και στη συνέχεια τον Ουκρανό Νικήτα Χρουτσώφ. Ο Ν. Χρουτσώφ από τις πρώτες του πρωτοβουλίες ήταν να αποκαθηλώσει τον πατερούλη και να προβεί σε διώξεις σκληροπυρηνικών σταλινικών. Έκτοτε οι σταλινικοί ήσαν το κόκκινο πανί στη Σοβιετική Σοσιαλιστική Ένωση της Ρωσίας. Έλα όμως που υπάρχουν νοσταλγοί του σταλινισμού και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δικούς μας δήθεν μου και τάχατες σοσιαλιστές και κομμουνιστές, τόσο της Κουμουνδούρου όσο και του Περισσού. Και η μεν Κουμουνδούρου πέτυχε ένα σοβαρό ποσοστό που την κατέστησε και κυβέρνηση, ο δε Περισσός παιδεύεται να συγκρατήσει αυτό το έρμο 5,5% των ψηφοφόρων του!
Η αμνησία της Φώφης!..

Μετά την αποτυχία του Γ.Α.Π. να επανεκλεγεί που βρέθηκε εκτός του κοινοβουλίου, πήρε τους δρόμους και τις στράτες περιφερόμενος από πανεπιστήμιον εις πανεπιστήμιον, δυσφημώντας τους τε ανθρώπους αυτής της χώρας αλλά και αυτήν ταύτην την χώρα ως διεφθαρμένη. Αυτή τη δυσφήμιση την ξέχασε, προφανώς, η σ. Φώφη και υπεδέχθη τον Γ.Α.Π. μετά πολλής φαιδρότητος ωσάν να μην είχε συμβεί κάτι το αχαρακτήριστο για πρώην πρωθυπουργό, που προφανώς σ’ αυτήν την κατηφόρα προς την διαφθορά έβαλε κι αυτός την ουρίτσα του, για να μην πω την ουρά του, διότι η διαφθορά δεν προκύπτει από παρθενογένηση, αλλά με την ανοχή και την αποδοχή των πολιτικών μας!
Οι «υπερήφανοι» διαφημίζουν...

Δεν είναι υπερήφανοι οι συνταξιούχοι που θέλησαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό σ. Αλέξη και τους υποδέχθηκαν τα ΜΑΤ με τα δακρυγόνα; Δεν είναι υπερήφανοι αγρότες που κι αυτούς τους αντιμετώπισαν το ίδιο; Δεν είναι υπερήφανοι οι επιστήμονες που εγκατέλειψαν την χώρα μας αναζητούντες στα ξένα επαγγελματική αποκατάσταση; Υπερήφανοι, πάντα κατά τον σ. Αλέξη ήσαν οι gay, σ’ αυτούς αποτάνθηκε και τους είπε με πολύ νόημα: -«Είστε υπερήφανοι», κατά την παρέλασή τους στο κλεινό Άστυ. Αυτοί, λοιπόν, οι, πάντα κατά τον σ. Αλεξάκη περήφανοι, μας διαφημίζουν και μάλιστα αδαπάνως για μας, με το «Gay Pride», που προτείνει για διακοπές την Ελλάδα και μάλιστα κατά τον μήνα Σεπτέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες στο «Commonality.gr». Οι χαρούλες, λοιπόν, της Έλενας Κουντουρά, για την απρόσμενη αυτή διαφήμιση της χώρα μας δεν περιγράφονται ευελπιστούσα και στην αύξηση των εσόδων απ’ αυτούς!