ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Οι... αυταπάτες!

 Φαίνεται, ότι το φαινόμενο της αυταπάτης δεν περιοριζόταν μόνον στον σ. Αλεξάκη, που ο ίδιος το ωμολόγησε, αλλά εκτεινόταν και επηρέαζε απαξάπαντες τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑίικου κινήματος, αυτό ομολόγησε και ο σ. Μπαλάφας στον Γιώργο Αυτιά! -Είχαμε αυταπάτες, νομίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με Ευρωπαίους - Ευρωπαϊστές! Αλλά αυταπατηθήκαμε!
Μα ο σ. Μπαλάφας άγει κάποια ηλικία, δεν είναι πρωτάρης, δεν είναι μείραξ, δεν είναι άβγαλτος στο κουρμπέτι, χρόνια τώρα ασχολείται με την πολιτική περιφερόμενος από κόμμα σε κίνημα και από κίνημα σε κόμμα. Έπρεπε να γνωρίζει την κρατούσα κατάσταση και ως έχων τα χρονάκια του να συμβουλέψει και τον μείρακα σ. Αλεξάκη, για να μην πατήσουν την μπανανόφλουδα!

Πίεση της αντιπολίτευσης...

Όποιος Συριζαίος βγει στα «βοθροκάναλα» το πρώτο που εξέρχεται του έρκους των οδόντων του είναι, ότι η αντιπολίτευση, κυρίως, η αξιωματική, μας πίεζε να κλείσει η αξιολόγηση!..
Πρώτος ο Τσακαλώτος το είχε κόμπο δεμένο ότι κλείνει η αξιολόγηση στις 6 Δεκεμβρίου 2016 μ.Χ.
Δεύτερος που πίεζε ήταν ο υπ/γός σ. Χουλιαράκης, ο οποίος έλεγε, ότι «όσο νωρίτερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο».
Τι είναι αυτά που ακούμε από την Θεανώ Φωτίου, και από άλλους, ότι η αντιπολίτευση μας πίεζε και μας πιέζει να κλείσουμε την αξιολόγηση; Σε κάφρους και σε κρετίνους απευθύνονται ή σε νουνεχείς Έλληνες;

Ασφάλεια χρηματοκιβωτίων...

Περαστικός ήμουν από φίλο κοσμηματοπώλη, όπου είδα ευανάγνωστη πληροφορία στο χρηματοκιβώτιο που διαθέτει, ότι εντός «Υπάρχει εύφλεκτο υγρό» και σε ερώτησή μου, μου απάντησε:
- Όποιος σκεφθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο με οξυγόνο ή άλλη τεχνική, το εύφλεκτο υγρό θα ανάψει και θα προκαλέσει σίγουρα εγκαύματα στον επίδοξο κλέφτη και επιπροσθέτως θα καταστρέψει το περιεχόμενό του σε επιταγές, χρεόγραφα, χαρτονομίσματα, άλλα πολύτιμα αντικείμενα και φυσικά και στα κοσμήματα που θα προδίδουν κλοπή όταν αποφασίσει να προωθήσει τα κλοπιμαία στους κλεπταποδόχους!
Αυτή την τακτική την εφαρμόζουν οι διαθέτοντας χρηματοκιβώτια ή επαφίενται στην βοήθεια του Υψίστου και μόνον σ’ αυτήν, διότι έχουμε και την σοφή σύσταση του μαντείου «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!..

Υποδείξεις...

Η Μαντάμ Λαγκάρντ έκανε τις υποδείξεις της τόσο για το χρέος όσο και για τον πρωθυπουργό που ορέγεται να αναλάβει το τιμόνι της χώρας μας. Ιδού τι συνέστησε:
α) Το Ταμείο δηλαδή του ΔουΝουΤου δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει σε θετική ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους!..
β) Η θέση της για τον μέλλοντα πρωθυπουργό είναι: να έχει υπηρετήσει σε τράπεζες, να θέλει την κατάργηση του κοινωνικού κράτους να θέλει την κατάργηση του Δημοσίου, να υπηρετεί την ανωτάτη αρχή, διάβαζε τους θεσμούς, δηλαδή την Τρόικα ή το Κουαρτέτο!
Σκέφτεται η καϋμένη αν βρεθεί κάποιος Έλλην Μακρόν ή μικρόν, μπορεί να την φλερτάρει, καθώς και ο Μακρόν φλέρταρε την Μπριτζίτ! (Πηγή: «Liberty»).