ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Διαμόρφωση επιτοκίων...

Το φως της δημοσιότητος είδε η πληροφορία, ότι το νεοσύστατο κράτος της Μοζαμβίκης (ήταν μέχρι τη δεκαετία του 1970 αποικία της Πορτογαλίας), μπορεί και διαμορφώνει τα επιτόκια αυτοβούλως, χωρίς έλεγχο από επέμβαση άλλων κρατών ή συνασπισμό κρατών. Ενώ εμείς, το από 185 ετών ελεύθερο κράτος, πρέπει να ζητήσουμε την έγκριση της Γερμανίας, του Βόλφαγκ Σόιμπλε, της Ε.Κ.Τ., του Δ/τού αυτής και αν αυτός το εγκρίνει, τότε θα διαμορφωθούν τα επιτόκια δανεισμού και καταθέσεων κατά τις βουλήσεις τους!..
Μετά μας διαβεβαιώνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι διαφέρουν από τους ΝουΔουίτες και τους Πασόκους. Κούνια που τους κούναγε!..

Προοδευτικός!..

Νάτα μας και ο άλλοτε ΕΡΕτζής και μετέπειτα ΝουΔουίτης υπουργός και επί τους δύο Καραμανλήδες Ανδρέας Ανδριανόπουλος και δήμαρχος του Πειραιά με την εύνοια της ΝουΔου, θερμός κήρυκας της πολιτικής του σ. Ν. Φίλη!
Σε ανάρτησή του στο Liberal διαβάζουμε: - Σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία στηρίζεται το Υπ. Παιδείας σε γερά πολιτικά θεμέλια. Ανεξάρτητα αν πολλοί στην ελληνική κοινωνία δύσκολα θα το παραδεχθούν... Κανένας θρησκευτικός παράγοντας ποτέ δεν εξήγησε στα παιδιά μου, γιατί θα πρέπει να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σε τι αυτό τους κάνει καλύτερους!
Ήταν τόσα χρόνια υπουργός και δεν ζήτησε την γνώμη κάποιου Υπ. Παιδείας να του εξηγήσει την διαφορά της Ορθοδοξίας από τα άλλα δόγματα και από τις άλλες θρησκείες; Αν αυτό δεν το κατάλαβε ο κ. Ανδριανόπουλος, τότε πώς περιμένουμε να το καταλάβει ο απλός λαός!
Συμπαράσταση στο σ. Φίλη ολόψυχη από τον τέως υπουργό και μη χειρότερα, ποιοι μας κυβερνούν!.. Αλήθεια, αυτός ποιο βρήκε καλύτερο δόγμα ώστε να διδαχθεί στα σχολεία και όχι όλα μαζί τουρλού;

Μύηση στον ισλαμισμό!

Από τον ημερήσιο Τύπο αλιεύσαμε την εξής πληροφορία. Στο 79ο νηπιαγωγείο Σεπολίων οι νηπιαγωγοί είχαν την έμπνευση να μυήσουν τους μικρούς τους μαθητές στη μουσουλμανική τελετή του μπαϊραμιού!.. Μάλιστα, προσήλθαν σ’ αυτή την ιεροτελεστία και οι μητέρες των τριών μουσουλμανοπαίδων έναντι 27 χριστιανών και υπέδειξαν πως να προσεύχονται κατά τα ειωθώτα του Ισλάμ!..
Γι’ αυτήν την ιεροτελεστία που είχε καθαρώς δογματικό και ομολογιακό αντίκτυπο τόσο στους λιλιπούτειους μαθητές όσο και σ’ όσους γονείς παρευρέθησαν σ’ αυτή την τελετουργία μήτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αν γινόταν κάτι ανάλογο στο πνεύμα του Χριστιανισμού, τότε ο σ. Ν. Φίλης και οι ομόδοξοί του θα διερήγνυαν τα ιμάτιά τους για ανεπίτρεπτο προσηλυτισμό!

Ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ!..

Στην εφημερίδα «Καρφίτσα» της Θεσσαλονίκης διαβάζουμε σε συνέντευξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Τρ. Μηταφίδη το εξής εξωφρενικό: - Πρόκειται για γενικές αποδοχές της κας Νοτοπούλου, που ένα σεβαστό ποσόν, τους καταλήγει στο Ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει και με όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αμείβονται από το Δημόσιο!
Ακολουθεί, λοιπόν, και ο ΣΥΡΙΖΑ την παλαιοκομματική μέθοδο, διορίζοντας στελέχη του στο Δημόσιο και επωφελείται με τη μέθοδο της παρακρατήσεως μέρος των αποδοχών τους υπέρ του κόμματος. Το ερώτημα:
Τι θα δηλώσουν όλα αυτά τα κομματικά στελέχη στη δήλωση Φόρου Εισοδήματος, αφού άλλο ποσόν φέρεται στο εκκαθαριστικό και άλλο ποσόν ενθυλακώνουν; Ιδού η απορία!..