ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Οικονομική σταθερότητα!..

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2016 μ.Χ. αφουγκρασθήκαμε από πολλούς εθνοπατρικίους του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να επαναλαμβάνουν ότι στη «χώρα μας επικρατεί οικονομική σταθερότητα» και για «σταθερό οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον»! Αυτό το τελευταίο το αναμοχλεύει σε καθημερινή βάση ο χαμογελαστός Τρύφωνας, περιφερόμενος από καναλίου εις κανάλιον παρά την «ρητή δέσμευση» του πρωθυπουργού σ. Αλέξη, ότι θα διακόψουν τις εμφανίσεις τους στα κανάλια!..

Όσο για την οικονομική σταθερότητα αυτή είναι παρόμοια με την σταθερότητα κάποιου ασθενούς, που ο γιατρός μας βεβαιώνει ότι «η κατάστασίς του είναι σταθερή» για να μην ανησυχούμε!.. Όμως αυτή η σταθερότητα της καταστάσεως του ασθενούς που δεν βελτιώνεται είναι που μας εμβάλλει σε μεγάλη ανησυχία!..

Άγνοια ή προχειρότητα;

Κατατέθηκε λοιπόν και ψηφίστηκε το Ν/Σ για την συμβίωση των ομοφυλοφίλων το οποίο διακρίνεται και για τη βιασύνη που συντάχθηκε και για την προχειρότητά του για να μην είπωμεν και για την άγνοια των συντακτών του. Και ιδού γιατί:

Στο Ν/Σ συμπεριλαμβάνονται και τα εξής πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα: «Η αναγνώριση των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών των δύο μερών, όπως στο γάμο για το επώνυμο των συμβιούντων και των παιδιών τους, τη γονική επιμέλεια, την αναγνώριση της πατρότητας κ.λπ.»!

Κα το ερώτημα: Για ποια παιδιά; Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι ανδρών μπορεί να κάνει παιδιά; Αυτό δεν είναι πρωτάκουστο; ενώ ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι γυναικών μπορεί να αποκτήσει τέκνα εξώγαμα, δηλαδή η μία των γυναικών, να έχουν και εξωσυζυγικές σχέσεις! Οπότε μπράβο τους!.. Έτσι δικαιολογείται και η γονική επιμέλεια και η αναγνώριση της πατρότητας...

Χαρούλες η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Το θέμα που παρουσίαζε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ κ. Μπουσδούκου ήταν η επανεμφάνιση λύκων στην Πάρνηθα, περίπου 7-8 ατόμων έπειτα από απουσία πάνω από 50 έτη!..

Στη συζήτηση που έγινε «παρών» ήταν και εκπρόσωπος της ΚΑΛΛΙΣΤΩ, ο οποίος αιτιολόγησε την επανεμφάνιση των λύκων λόγω της αύξησης του αριθμού των οπλητοφόρων ζώων: ζαρκαδιών, ελαφιών, αγριοχοίρων, άρκτων και άλλων που είναι ένα άριστο γεύμα για τους λύκους. Όσον αφορά τους κινδύνους των κοπαδιών των κτηνοτρόφων, αυτά μπορούν να προστατευτούν με την εγκατάσταση ηλεκτροφόρων συρμάτων πέριξ των εγκαταστάσεων όπου σταυλίζονται τα κοπάδια από πρόβατα και γίδια!.. Ή από την αύξηση των ποιμενικών σκύλων. Δεν αναλογίσθηκε ουδείς πόσο στοιχίζει η διατροφή ενός επιπλέον ποιμενικού σκύλου στον κτηνοτρόφο, ούτε πόσο στοίχισε προσφάτως η κατασπάραξη κοπαδιού στην Σαμαρίνα από εισβολή σ’ αυτό αγέλης λύκων!.. Καλές οι χαρούλες, όταν αυτές είναι απότοκος ευχαρίστων ειδήσεων και όχι από την παρουσία λύκων!..

ΣΥΡΙΖΑ κατά... ΣΥΡΙΖΑ!

Φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΙ ο συμπολίτης μας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σ. Μαντάς, ο οποίος προσπάθησε να αιτιολογήσει την παρουσία των Συριζαίων στις διαδηλώσεις ενάντια στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό, στο προσφυγικό και λοιπά, λέγοντας, ότι:

- Είναι ένας τρόπος να πει μια πραγματικότητα με έναν τρόπο οξύ!

Μα αυτός ο οξύς τρόπος προβάλλεται και λέγεται από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα, που μετέχουν στις διαδηλώσεις, είναι τόσο αναγκαίο και απαραίτητο αυτόν τον τρόπο τον οξύ να τον προβάλει και η συμπολίτευση; Όμως, οι διαδηλωτές διέκριναν την πονηράν σκέψη των Συριζαίων και τους απομόνωσαν στην πρώτη φορά συμμετοχή της συμπολιτεύσεως από τους απέναντι όλων των αποχρώσεων, πλην του ΚουΚουΕ που ως μοναχικοί καβαλάρηδες διαδηλώνουν ξέχωρα από τους άλλους. Είναι και αυτός ένας τρόπος.