Αιχμές & Νύξεις

on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

aixmes ......................................ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ


Κριτική στις απόψεις!

Ο σ. Μηλιός του Σύριζα, ένα από τα εύπορα παιδιά, κατά δήλωση του σ. Νταβανέλλου, βρήκε πρόσφατα την ευκαιρία να κάνει κριτική για το Άγιο Φως, ότι η μετάβαση του αεροσκάφους στα Ιεροσόλυμα είναι δαπανηρή και το ποσόν αυτό θα μπορούσε να διατεθεί στους φτωχούς!
Είχε και την συμπαράσταση του «συνωστισμένου» της ΔΗΜ.ΑΡ. σ. Παπαδοπούλου πάνω σ’ αυτήν την άποψη. Όμως, να ρωτήσουμε τον σ. Μηλιό, όχι για τα «εύπορα» παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως: Παπαδημούλης, Τσακαλώτος, Βαλαβάνη και δη ο εργατοπατέρας Δ. Τσουκαλάς, αλλά για την μη άρση της ασυλίας του σ. Γ. Σταθάκη, που βαρύνεται με ποινικό αδίκημα, για υπεξαίρεση και διασπάθιση από το Ταμείο του Πανεπιστημίου Κρήτης του ποσού των 375.000 ευρώ. Πόσα δρομολόγια θα πραγματοποιούσε το αεροσκάφος Αθήνα - Ιεροσόλυμα και τανάπαλιν, όταν ένα δρομολόγιο στοιχίζει περίπου 40.000 ευρώ; Απλά μαθηματικά μας βεβαιώνουν, ότι θα πραγματοποιούσε 9 δρομολόγια και θα περίσσευαν και 15.000 ευρώ για τα δεκατιανά!..
Αυτός ο ανερμάτιστος λόγος αποκαλύπτει το «στον τόπο τα βιολιά» του ΣΥΡΙΖΑ...

Η αλλαγή φύλου δε σώζει!..

Η αλλαγή φύλου άλλους μεν σώζει, άλλους δε καταστρέφει!
Πρόκειται για την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε Ελιά! Η μετεξέλιξη αυτή υπούλως και δολίως θα σώσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, αφού ως νέο Κόμμα θα αποκτήσει νέο Α.Φ.Μ, οπότε θα απαλλαγεί από τα χρέη, τα τεράστια δάνεια που συμποσούνται σε 130.000.000 ευρώ!..
Είναι αυτά που ο Μπένυ χαρακτηρίζει «αρρήκτους δεσμούς» και μάλιστα «πολλούς» και τους οποίους «αρρήκτους δεσμούς» του Γ.Α.Π. ή Τζέφρυ, ο Μπένυ τους κρατά ερμητικώς κλεισμένους στο συρτάρι του γραφείου του, όπως κρατούσε και το στικάκι αλλά και τα αμυντικά σχέδια! Όμως...
Όμως αυτούς τους «αρρήκτους δεσμούς» του Γ.Α.Π. θα κληθεί να εξοφλήσει ο πάντα προδομένος, ως ευκολόπιστος, Ελληνικός Λαός! Ας το προσέξουν οι εθνοπατρίκιοι αυτό, γιατί τα γιγνόμενα ουκ απογίγνονται!..

Ποιος θα πιστωθεί;

Την περίοδο της κατοχής οι κατακτητές προέβησαν σε λίαν βάρβαρες πράξεις, εκτός από τα ολοκαυτώματα των χωριών (Λυγκιάδες, Μουσιωτίτσα, Κεφαλόβρυσο κ.λπ.) και σε εκτελέσεις κατοίκων της «Μικρής, τότε, Πόλης» μας, όπως τους τρεις εκτελεσθέντες πάνω από το Αεροδρόμιο (Τσιάρας, Φίλης, Τάτσης), τους δύο απαγχονισθέντες στο Μώλο (Τόδουλο, Φαρίδη) και αυτές τις εκτελέσεις ο λαός μας δικαίως τις χρέωσε στους Γερμανούς κατακτητές. Την σήμερον ημέραν έχουμε σωρεία αυτοκτονιών λόγω της απότομης λιτότητος, η οποία είχε αποτέλεσμα την οικονομική κατάρρευση και εξαθλίωση των πολιτών αυτής της χώρας. Υπολογίζονται σε 7.000 οι αυτόχειρες, όσοι αποδεδειγμένα δηλώθηκαν επισήμως, αλλά έχουμε και αρκετούς που για λόγους κοινωνικούς (η Εκκλησία δεν τους «διαβάζει» τους αυτόχειρες) αποφεύχθηκε η μακάβρια αυτή προβολή τους.
Αυτούς τους αυτόχειρες ποιος θα τους χρεωθεί; Γιατί όσοι προέβησαν στο απονενοημένο αυτό διάβημα δεν ενήργησαν από δικές τους παραλείψεις, αλλά ένεκα χρεοκοπίας της χώρας, η οποία ήτο απότοκος της κακοδιαχειρίσεως και κακοδιοικήσεως!..