ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Γράφτηκε από τον/την ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ on . Posted in Χωρίς Υπαγόρευση

Φωτογραφία στον Ν.Ο.Ι.!
✒    Στο γραφείο διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τραβήχτηκαν οι παρακάτω φωτογραφίες. Καθιστός (πάνω) με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπο, διακρίνεται ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου και δίπλα του αθλητές και προπονητές του Ομίλου…

Είδαν τον αγώνα…
✒    Συγκεντρώθηκαν προχθές το απόγευμα για να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα που έδινε ένα απ’ τα «χρυσά» παιδιά της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας, ο Στέφανος Ντούσκος, στη Λουκέρνη, διεκδικώντας την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Κρίθηκε στο… νήμα!
✒    Η βάρκα με τον Γιαννιώτη Πρωταθλητή κατετάγη τρίτη στον κόσμο και, παρά την επιτυχία, έχασε το μαγικό «εισιτήριο» από εκείνη της Γερμανίας για δύο μόλις δευτερόλεπτα. Έτσι όμως είναι ο πρωταθλητισμός σε τόσο υψηλό επίπεδο. Τα πάντα κρίνονται στο… νήμα!

Όνειρο Ολυμπιάδας…
✒    Σημασία πάντως έχει ότι ένας ακόμη Γιαννιώτης κωπηλάτης, ένα δικό μας παιδί, έφτασε να κυνηγάει το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως συνέβη πέρυσι με τον Γιάννη Τσίλη και τον Γιώργο Τζιάλλα που πήραν την πρόκριση και θα τρέξουν για δεύτερη φορά τον ερχόμενο Αύγουστο σε Ολυμπιάδα.

Μεγάλες χαρές…
✒    Μεγάλες χαρές, πολλή περηφάνια και σπουδαίες διακρίσεις μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Γιαννιώτικη Κωπηλασία. Τόσες όσες ελάχιστα άλλα αθλήματα. Όσο για τον Ναυτικό μας Όμιλο, τι μπορεί να πει κανείς…

Φυτώριο πρωταθλητών!
✒ Παρά τα προβλήματα των τελευταίων ετών και τις όποιες δυσκολίες, κυρίως εξαιτίας της απουσίας στήριξης από την Πολιτεία, ο Ν.Ο.Ι. παραμένει φυτώριο παγκόσμιων πρωταθλητών που κάθε χρόνο ανεβάζουν ψηλά τη σημαία της χώρας μας.

Θα μας απασχολήσει…
✒ Όσο για τον Στέφανο Ντούσκο, κάτι μου λέει ότι θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον! Είναι μόλις 19 ετών κι έχει θέσει γερές βάσεις για μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα της Κωπηλασίας. Αρκεί φυσικά να διατηρήσει το πείσμα του και να συνεχίσει την προσπάθεια…

Νέες παραστάσεις…
✒    Απ’ τα αθλητικά, πάμε τώρα στα καλλιτεχνικά και συγκεκριμένα στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Τις δύο επόμενες παραστάσεις της Κεντρικής του Σκηνής ανακοίνωσε προχθές, τις οποίες σκηνοθετούν γυναίκες δημιουργοί.

«Δύσκολη» επιλογή!
✒    Για το ερχόμενο καλοκαίρι το ΔΗΠΕΘΕ έκανε μία μάλλον «δύσκολη» επιλογή, καθώς θα ανεβάσει την κωμωδία του Μενάνδρου «Επιτρέποντες». Σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη. Για να δούμε τι θα δούμε…

Με τη Ν. Κοντούρη…
✒    Πιο ενδιαφέρουσα είναι η συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ με την καταξιωμένη Γιαννιώτισσα σκηνοθέτη Νικαίτη Κοντούρη, η οποία θα ανεβάσει το «Χορεύοντας στη Λούνασα» του Μπράιαν Φρίελ σε μετάφραση της ίδιας.
Είναι εγγύηση!..
✒    Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί εγγύηση για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και σ’ αυτό σαφώς βοηθάει και η συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Εξάλλου, και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης που ανακοίνωσε το Θέατρο είναι πολύ «δυνατοί»!

Για τον Διευθυντή…
✒    Όσο για τον καλλιτεχνικό διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ, που ακόμα… αναμένεται, η ευθύνη ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών το οποίο δεν έχει απαντήσει στο σχετικό αίτημα του Θεάτρου, όπως προκύπτει από χθεσινό ρεπορτάζ του «Ηπειρωτικού Αγώνα»!

Στοές – στέκια…
✒ Σε στέκια διασκέδασης έχουν μετατραπεί, ως γνωστόν, οι περισσότερες κάθετες στοές της Ανεξαρτησίας. Αυτή της φωτογραφίας, ας πούμε, στην αρχή της οδού, ψηλά προς την συμβολή με την Καλάρη, έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία, με νέα μαγαζάκια να έχουν ανοίξει τελευταία! Και μόλις καλοκαιριάσει…

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.